В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 42

• 80 170
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Раничките не се ли горят + лечение с антибиотик. Занм че минават но доста бавно. Естесвено трябва да се спазва и какво казват д-р-те.
За поликлиниката бих предложела Д-р Маринова.  Но ако искаш да ти обърнат по специално внимание върви някъде на частно.

# 586
  • Велико Търново
Стойков е меркантилен.За Максудов само добри отзиви чувам и чета....
Какъвто ще да е, важното е че си разбира от работата!
Не че нещо, ама той разбира само от секцио ✌️ за толкова издънки чувам, а и съм свидетел, че е крайно време да спрат да го възхваляват

# 587
  • Велико Търново
Не го възхвалявам, нито превъзнасям, просто го препоръчвам на база моята бременност и лечение на близка приятелка.
Всеки сам си преценява какво търси и към кого да се насочи, но както бе казано в предишните коментари - единствено на частно някой ще обърне внимание.

# 588
 Събирам мнения за езиково обучение в ABC school за малки деца?

# 589
Стойков е меркантилен.За Максудов само добри отзиви чувам и чета....
Какъвто ще да е, важното е че си разбира от работата!

Мен лично той- Стойков ме обърка. Грешна диагноза, грешно лечение, за малко да ми замине матката. Освен това, когато от спешното ме закараха с линейка в АГ, само дето не ме изгони, че нямало по каква пътека да ме приеме, тъй като вече съм била там и съм изписана преди 20дни.

# 590
  • Велико Търново
Не го възхвалявам, нито превъзнасям, просто го препоръчвам на база моята бременност и лечение на близка приятелка.
Всеки сам си преценява какво търси и към кого да се насочи, но както бе казано в предишните коментари - единствено на частно някой ще обърне внимание.
Просто от любопитство - нормално ли ви протече бременността? Имахте ли някакви проблеми?

# 591
  • Велико Търново
Имах проблеми в началото, леки за щастие!

# 592
За гинеколог препоръчвам Рашкова от Невромедикс. Поне 3 мои приятелки ходиха след мен и всички са много доволни. (да предупредя, че и тя взема пари за ехографа дори да си с направление - 18лв, както и изследването на секрета се плаща също)

А по моята болна тема. Моля ви препоръчайте ми добър зъболекар, който не взема по 100лв за пломба.

# 593
  • В.Търново
И при Рашкова съм ходила, не съм доволна.Най-накрая Михайлова ми отговори във Вайбъра и само като ми написа "пробвай с ...... лекарство, може би...... е един какво си...." , това е непрофесионално.Не може на посоки с предположения да се изписват лекарства.

# 594
За гинеколог препоръчвам Рашкова от Невромедикс. Поне 3 мои приятелки ходиха след мен и всички са много доволни. (да предупредя, че и тя взема пари за ехографа дори да си с направление - 18лв, както и изследването на секрета се плаща също)

А по моята болна тема. Моля ви препоръчайте ми добър зъболекар, който не взема по 100лв за пломба.

Ходя само при Гунчева. Работи със ЗК

# 595
видях и нейното име в старите теми, тъй като се разрових за стари препоръки, но нея основно я препоръчват за деца. Даже някаква статия в Борба изрових за нея от 2016 и пише, че предпочитала с деца да работи.

# 596
  • Велико Търново
Аз съм доволна от д-р Зорница Койчева - каквото ми е направила, не е мръднало с години, и не взима скъпо. Бавно работи, но много прецизно и внимателно. Кабинетът й е до битака, мога да дам и телефон.

# 597
Събирам мнения за езиково обучение в ABC school за малки деца?
Здравейте! Дъщеря ми го посещава в групите за три и четири годишни деца в две поредни години. Чувстваше се добре и ходеше с интерес. Учат чрез игра, отнасят се с внимание към децата и родителите, базата е хубава.

# 598
Това куче някой дали го търси? Мъжко. Тази сутрин обикаляше Света гора и Галерията. Дружелюбно,ходи редом,без каишка,прилича на домашно . Ако познавате стопаните,насочете ги към района. Благодаря!

# 599
  • Велико Търново
Някой знае ли къде мога да дам за ремонт бебешка количка в града?

Общи условия

Активация на акаунт