Перилни препарати и омекотители – 49

• 86 478
  • 763
  •   1
Отговори
# 45
Специално от капсулите  Ариел и аз не съм от възхитените, виж комбинираните  Персил са друга работа. От Омо също съм доволна откъм изпиране.

Днес взех една малка кутия Ариел за бяло. Ще пусна олекотени завивики с него. Не съм взимала повече от година и половина, дано не ме разочарова

# 46
Благодаря, момичета! А какви са били проблемите? Със самото изпиране ли? Защото, както казах, не съм прала много мръсни дрехи и изобщо дрехи с петна и да знам какво да очаквам при следващото оливане Simple Smile.

# 47
fitness_newbie, аз също не съм прала дрехи с петна с капсулите, но като цяло прането ми се струваше неизпрано. Добре ароматизирано, но не чисто. Подобен ефект имах с Первол, за това и него не го купувам.

# 48
А кой е най-добрият препарат за пране на вълнени и изобщо плетени дрехи? Чудех се за Первол, но предишният коментар ме накара да се колебая ...

# 49
  • Русе
А кой е най-добрият препарат за пране на вълнени и изобщо плетени дрехи? Чудех се за Первол, но предишният коментар ме накара да се колебая ...
Аз съм много доволна от Пурлан. С години го ползвах. От една година ползвам праха на Денк мит за вълна и деликатни и от него съм доволна. Лятото прах родопски одеала в пералнята и си останаха в същия вид, дори станаха по-меки.

# 50
Какъв препарат ще препоръчате против котлен камък?

# 51
  • Враца
На W5 в едно цикламено шише от Лидл.  Peace

# 52
На W5 в едно цикламено шише от Лидл.  Peace

Благодаря!  Hug Трябва да видя в тукашния Лидл дали се предлага.

# 53
# 54
Какъв препарат ще препоръчате против котлен камък?
Моля те, уточни точно какво имаш предвид. Да прибавяш към перилния препарат или препарат за чистене на котлен камък от мивки, плочки и подобни?

# 55
  • София
Имате ли впечатления за Denkmit Течен сапун за петна, 250 мл в бяла опаковка е
(намален от 4,79 лв. на 2,39лв до утре в ДМ)

чудех се и откъде мога да си купя k2r за петна - от него съм най-доволна, но само онлайн го поръчвам.

# 56
  • София
В магазин Елитис, има на промоция прахообразен Ариел за 18 пранета- той ОК ли е според специалистите в темата?

# 57
  • София
Брей, аз съм изпуснала новите разновидности на течното Омо. Освен този за цветно и другият, с етикета в зелено, има и Sensitive, а също и друг - с етикет в синьо. Помирисах Sensitive - не се различава по аромат от този за цветно, който направо ме отрови напоследък с миризмата си. Не бих използвала в никакъв случай за бебе или човек с алергия.
А другият - в синьо, мирише досущ като синия Coral.
Само дето повече не бих купила течно Омо.

# 58
  • In transit
Кажете нещо за пране на спортни облекла и якета. Препарата на Денк Мит ми казаха, че от две години не се предлагал, а в Лидъл не знам кога ще пуснат техния.

# 59
  • Сливен
Течен препарат Денк Мит за спортни дрехи си има в ДМ,последно купувах началото на лятото.

Общи условия

Активация на акаунт