Перилни препарати и омекотители – 49

• 87 138
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
В Лили има от новите комбинирани капсули на Персил за 6.99 бв. Не се стърпях и взех една кутия - пресни росни от края на септември т.г.
Извинявам се, ако е коментирано вече, но нещо съм изтървала темата...

# 496
И аз търся намален Персил, но "промоцията" в Билла са си я изсмукали от пръстите. Нещо, което струва под 7 лв, да го "намалят" на 8.50... направо за балъци ни вземат. Ще почакам до 1.12, вероятно в Лили или ДМ ще го намалят.

Ето, изгря слънце и на твоята улица - в Лили всичките форми на Персила са на 6.99 лв - и течен, и прах - цветно, бебешкия и за бяло, че и капсулите - комбинираните с прах и другите само с гел които са.

# 497
И аз търся намален Персил, но "промоцията" в Билла са си я изсмукали от пръстите. Нещо, което струва под 7 лв, да го "намалят" на 8.50... направо за балъци ни вземат. Ще почакам до 1.12, вероятно в Лили или ДМ ще го намалят.

Ето, изгря слънце и на твоята улица - в Лили всичките форми на Персила са на 6.99 лв - и течен, и прах - цветно, бебешкия и за бяло, че и капсулите - комбинираните с прах и другите само с гел които са.
Тете, още в петък бях в Лили за Персил. Но! В МОЛ Сердика в София прахът беше стар (в срок, но партида от началото на 2017-та, искам от септември, с лавандулата) и не взех. Днес имам задачки след работа и не ми се мъкне прах в снега. Капсулите в петък не бяха със сменен етикет и не взех, защото реших, че ще ме метнат на цена почти 11 лв. Та утре ще е денят на Персил за мен. Тъкмо в събота използвах последния и за бяло, и за цветно, а от капсулите Омо имам още една (ох, най-после ги свърших, няма да ги повторя. От февруари ги мъча с тоя гаден аромат Angry )

# 498
С лавандула май и при нас не видях. Бебешки имаше със сигурност, срок не видях, че трябваше да клеча - сложили са ги най-отдолу, пфууу...
Прах за цветно имам от К на 12 лв - Ариел, но пак взех и сега капсулите за цветно...да си имам.
В събота ММ се връща с кутията прах, и още като видях сините планини и му викам - това е за бяло, такова не ща, имам си. Ей, лошо му стана - пуфтя, мрънка, ама се върна да го замени. Ама нищо не каза, щото като му предлагах да снима старата кутия за цветно с телефоня, отказа-той помнел. Ами хубаво...Simple Smile

# 499
  • София
В Лили има от новите комбинирани капсули на Персил за 6.99 бв. Не се стърпях и взех една кутия - пресни росни от края на септември т.г.

Кои са тези нови комбинирани капсули на Персил?

# 500
В нова опаковка са просто, мисля. Имаше ги и преди.
Става дума за капсулите, които са 50%прах и 50% течен - Persil power mix е точното наименование.

Ароматът им е същият междувпрочем...
Новите:

Старите:

# 501
  • София
Благодаря, не съм забелязала новата опаковка. То аз и не ги харесвам, при мен не се разтваряха добре (единствените, които не се разтварят!).

# 502
Тета за колко пранета са опаковките на Персил капсули в Лили?

# 503
За 14 пранета.

# 504
# 505
  • На изток от Ада
Аха ясно няма да взимам первол. А харесах си Персил сенситив много нежно мирише . Той е за цветно нали за прах питам?

# 506
За бяло е персил сензитив. Както и всички "детски" прахове веждувпрочем.

# 507
  • гр.Пловдив
Някой от ръководителите и водещите на темата няма ли да похвали или препоръча омекотител,че уж присъства в заглавието на темата,а всички бягат от него като дявол от тамян ?Smiling Imp

# 508
  • Русе
Някой от ръководителите и водещите на темата няма ли да похвали или препоръча омекотител,че уж присъства в заглавието на темата,а всички бягат от него като дявол от тамян ?Smiling Imp
Ами, ето, препоръчвам
Скрит текст:
Купих си го преди 3 седмици и съм влюбена в него. Идеално се съчетава с ОМО за бяло пране.

# 509
  • гр.Пловдив
Хм,явно е нов или греша,понеже досега не бях виждала бял Юмош?

Общи условия

Активация на акаунт