Перилни препарати и омекотители – 49

• 87 244
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
  • В къЩи.
Да кажа за който се интересува, че вече препаратът Formil за спортни дрехи и функционален текстил е в постоянния асортимент на Лидл. Даже е намален до неделя включително.
Той и другите специализирани препарати вече са в нова опаковка с дръжка и разграфена капачка.

Доста често споменавате препаратите от Лидл,което ме навежда на мисълта,че са добри.
А аз винаги ги подминавам. newsm78

# 181
  • София
петната от кафе дали ще се махнат само с пране или направо да действам с препарат за петна ?
Аз пускам директно в пералнята без да третирам, даже не е веднага, а когато събера достатъчно дрехи за въпросното пране. Не съм имала провал до сега, вкл. на бяла покривка.

# 182
Момичета, споделете от какъв прах за дрехи сте доволни?
За бяло: Денкмит, Ариел, Персил.
За цветно: Денкмит, Персил.

Миналата седмица купих Денкмит прах за вълна и деликатни тъкани. Малко ме беше страх да ползвам прахообразен препарат за вълнени дрехи, но се доверих на препоръките тук. Благодаря на всички!  Hug Пробвах го като изпрах рокля на щерката (има процент вълна в нея, а и беше изцапана от храна в детската градина ) и се изпра перфектно. Изпрах и ловните чорапи на ММ (пак имат процент вълна). Много съм доволна, не съм третирала дрехите предварително.  Peace

# 183
Здравейте! Simple Smile
Ползвали ли сте този Формил за черно и доволни ли сте?

Скрит текст:

# 184
  • София
Да, ползвала съм. Доволна съм.
Според мен успява да поосвежи тъмни и черни дрехи. Редовно го купувам, доколкото 2 пъти годишно може да се нарече редовно Simple Smile

# 185
  • Сливен
Гес,мога ли да изпера шуба с гъши пух с препарата за спортни дрехи на ДМ или трябва друг?

Последна редакция: сб, 28 окт 2017, 22:46 от oesi

# 186
Не виждам защо да не можеш.

# 187
  • Сливен
Мерси много,лека вечер.

# 188
Мерси, Анди! bouquet

# 189
  • София
Омо прах за цветно на 3-часова програма за памук, 60 градуса, не изпра цветни чорапи на хлапето, с които беше събрало всичкия прахоляк от пода, но все пак не беше газило в кално блато. Доста ме разочарова.

# 190
  • In transit
Аз този препарат за спортни дрехи на ДМ така и не го открих във Варна. Навсякъде е изчерпан и ми казват, че отдавна не се предлагал. Sad

# 191
Откакто всички течни в DM бяха на 4.99 лв., наистина като че ли изчезна. Обаче, както писах по-горе, вече в постоянния асортимент на Лидл има Formil за функционален текстил и спортни дрехи и до днес е под 4 лева намален. Като се има предвид, че производителят е един и същ, едва ли има съществена разлика между DM-ския и лидълския.

# 192
  • In transit
Откакто всички течни в DM бяха на 4.99 лв., наистина като че ли изчезна. Обаче, както писах по-горе, вече в постоянния асортимент на Лидл има Formil за функционален текстил и спортни дрехи и до днес е под 4 лева намален. Като се има предвид, че производителят е един и същ, едва ли има съществена разлика между DM-ския и лидълския.
Това съм го пропуснала. Хем постоянно се оглеждам покрай праховете в Лидл. Може ли да покажеш снимка, моля те.

# 193
Не, съжалявам, не мога да намеря снимка на новата опаковка. Като отидеш в магазина ще го видиш – стои в един кашон с Формил за бяло и черно. В отделни кашони е за фино и вълна.

# 194
  • In transit
Не, съжалявам, не мога да намеря снимка на новата опаковка. Като отидеш в магазина ще го видиш – стои в един кашон с Формил за бяло и черно. В отделни кашони е за фино и вълна.
Благодаря ти! Спорт ли пише на опаковката както на старата?

Общи условия

Активация на акаунт