Перилни препарати и омекотители – 49

• 87 252
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
От година някъде пера с Ариел бебе - течен, доволна съм от него. Момичета имам обаче друг проблем - гумата на пералнята ми е почнала да плесенясва, мъничко е колкото лешник, ама ме дразни и не излиза с търкане. Пробвах по съвет на свекърва ми да я пусна празна с доместос и пак не се махна. Да знаете някакво решение?
Като начало мини на прах.

# 226
Какаво представлява ДМ ския прах за бяло? Може ли линк или картинка?

https://www.google.bg/search?q=%D0%B4%D0%BC+%D0%BF%D1%80%D0%B0%D … rc=LQFKXEY4sXqRHM:

# 227
  • София
В dm-ската брошура има Maxima био омекотител 5 в 1, 2 л. Не че съм се засилила да купувам, но какво му е био-то? И чак пък 5 в 1...!?!

# 228
какво Ви е мнението за прах Savex  с парфюмни капсули, гледам че в Метро са по 18 лв за 10 кг. и се чудя дали е хубав, пере ли добре и как ухае

# 229
В dm-ската брошура има Maxima био омекотител 5 в 1, 2 л. Не че съм се засилила да купувам, но какво му е био-то? И чак пък 5 в 1...!?!

Няма нито "био", нито 5 в 1. Има фалшив маркетинг и вероятно малко катйонен дезинфектант, подобен на този, който се ползва в продуктите с марка "Impresan".

# 230
  • София
Ясно! Благодаря, TAED!

# 231
какво Ви е мнението за прах Savex  с парфюмни капсули, гледам че в Метро са по 18 лв за 10 кг. и се чудя дали е хубав, пере ли добре и как ухае

Savex е анатемосан, поради ниското си качество.

# 232
  • Най-красивата страна
В момента използвам прах Персил за цветно.Донесоха ми 10кг.турски.Немският ми харесваше повече.Имах омекотител Силан лавандула,но свърши ,не можах да намеря същия и си взех син Ленор.Много харесвам аромат на лавандула,но май няма такъв Ленор.

# 233
От година някъде пера с Ариел бебе - течен, доволна съм от него. Момичета имам обаче друг проблем - гумата на пералнята ми е почнала да плесенясва, мъничко е колкото лешник, ама ме дразни и не излиза с търкане. Пробвах по съвет на свекърва ми да я пусна празна с доместос и пак не се махна. Да знаете някакво решение?
Като начало мини на прах.

T.e. да не е течен перилен препарат или да сменям марката? Междудругото, снощи почетох из темите, видях доста съвети. Имах под ръка персил за бяло, отново течен, пуснах пералнята празна на 90 градуса с 2/3 от перилния препарат. Ама това не се махна, днес отново я пуснах по същия начин, пак греда... Явно от това няма оправяне, ще трябва да сменям пералнята, а не ми се сменя, защото я взехме преди 2 години Sad

# 234
Абсурдно е да сменяш 2-годишна пералня заради едно незначително петънце върху уплътнението. Каква полза като с новата ще продължиш за ползваш течни препарати и пак ще стане същата работа.
Тия черни плесенни петна се получава от течните перилни препарати и омекотителите. Пак повтарям, мини на прахообразен перилен препарат поне за бялото и светло пране. От избелителите в праховете за бяло плесента постепенно ще избледнее и ще се махне.
Подсушавай уплътнението и оставяй вратичката открехната.
Вземи си препарат за почистване на перални или пусни един празен цикъл с ПРАХ, а не с течен за бяло, за да се изчисти отвътре.

# 235
Мами, взех за 4.50 някакъв Корал за цветно, можете ли да ми кажете дали става за нещо и може ли да се сравни с Омо, Ариел, Персил? Хубаво мирише и мисля, че добре изпира. Ето как изглежда:
https://imgur.com/a/EyBwX
https://imgur.com/a/KXxL7

# 236
ОМО с друго име за германския пазар.

# 237
ОМО с друго име за германския пазар.
Добър ли е? Гледам, че гледате съставките, за цената си дали си заслужава? Поздрави

# 238
Корал е от високия ценови клас, т.е. с добро качество. Даже евтин ми се вижда за 4.50.

# 239
Корал е от високия ценови клас, т.е. с добро качество. Даже евтин ми се вижда за 4.50.
И на мен, затова реших да попитам, помислих че е някое менте.

Общи условия

Активация на акаунт