Перилни препарати и омекотители – 49

• 87 146
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
  • Русе
Хм,явно е нов или греша,понеже досега не бях виждала бял Юмош?
Не знам дали е нов. Има и друг бял Юмош, но сензитив. Всъщност преди години, когато открих този омекотител си бях купила точно бял, но тогава беше със златна капачка. Аромата беше подобен.

# 511
Какво да хвалим омекотители? То е въпрос на вкус, ако ти хареса миризмата. Аз примерно много харесвам златния/жълтия Silan Soft & Oils и си взех от Билла една бутилка за 2,99 лв. Много харесвам и трайността на омекотителите на Сано, но си дадох почивка от тях, защото вече ми се повръщаше от ароматите им.
Взех от Лидл и един лимитиран омекотител Doussy Pearlescent  с прекрасен аромат, но трайността е никаква и съм много разочарована. Повече Doussy, освен жълтото в голяма бутилка и може би синьото, няма да купувам.

# 512
  • Най-красивата страна
Аз съм най-доволна от Ленор или Силан с аромат на лавандула.
Ленор лавандула се намира по-трудно,но Силан има навсякъде.

# 513
  • оттам, откъдето започва България
Да си кажа и аз, че скоро май няма да пазарувам прахове и омекотители. Заредила съм се като за война.
Днес се възползвах от отстъпка рожденик от ДМ и си купих прах за бяло ДМ.
Обаче видях, че и течният Медикс Алвина е с червен етикет и с отстъпката ми излезе 3,82 лв. Е, как да не го взема. Вярно, че и в Кауфланд има голям течен Рекс в момента, но съм решила да залагам на малките опаковки /все пак сме само двама/.
Но на офертата на омекотител Ленор за 2,84 лв. от Кауфланд също не устоях и си закупих един, защото все още не мога да приключи това гадно, лепкащо Коколино. А си имам и любимото Бинго сензитив.

П.С. Забравих да споделя, че в събота си взех от Темакс прах Персил за цветно /оказа се, че е турски, но пере перфектно/. Офертата бе, че се плаща 1, а се вземат 2.
Май е време да кротна за тази година.

# 514
Щом е само за тази година... Поне може да си спокойна, че не остава много до края ѝ.

# 515
Гес, ще удържа, докато се изчерпят количествата.

# 516
И аз да се похваля, че си взех прах Персил, използвах си "цветчетата" в картата Лили и ми излезе 4.56. Е много на далавера си е Blush

# 517
Ако някой си спомня, преди време бях писала за новия модел на праха Тема и че мислех да го пращам на Кюркчиев да си го ползва той. Simple Smile Понеже съм шило, което не стои в торба, трябва да опитам всичко ново, вече довършвам един пакет Тема за бяло за 20 пранета и трябва да призная, че явно малко съм прибързала със заключенията. Искам да ви кажа, че изпитвам изключително задоволство от употребата на този прах. Никаква пяна, супер изплакване, меки дрехи и хавлии (последното е някакво чудо, защото и с омекотител не ми стават меки). С някои петна се затруднява, поради което исках да го пращам на Кюркчиев, но установих, че и премиум марките също се затрудняват. Като цяло дрехите се изпират прекрасно и са идеално бели, което за мен е истинска изненада. Сега си гледам кърпите в банята и буквално блестят от белота (прани са вече 15–16 пъти с тази Тема). Не знам как става тая работа като е един такъв безобиден.
Освен това при последната промяна освен да го набутат в грозни и безлични опаковки, са го променили към по-добро. В добавка към целулазата и фотоизбелителя, вече съдържа така прословутия и нужен активатор TAED. На всичкото отгоре като избелваща система е по-добър от прекия му конкурент Тайд (поне по декларация, която, както знаем, дава някаква представа, но не е меродавна).
Да подобриш продукт и да го нахакаш в такива ужасни опаковки е кофти ход. Дано не са решили да унищожат марката Тема.
Честно казано, мисля, че си струва 6-те лева, които дадох за него. Бих взела пак.

# 518
Gues, а Тема за цветно как е според теб? Честно казано ми се иска да й дам шанс, най-вече, защото е БГ, а както си написала и ти - 6 лв е (въпреки че я виждам и над 8 лв в някои вериги?!) Притеснява ме не толкова цената, на който и да е прах, а да не се налага да си сменям гардероба след 10-тото пране. Sunglasses

# 519
  • София
Ех, дано да удържат качеството на Тема-та. Иска ми се да го пробвам и аз, но май ще взема първо малка кутийка.

# 520
_Smile_, не мога да кажа за праха за цветно. От него взех една малка кутия за 3 пранета, което е крайно недостатъчно. За изпиране, изпира (примерно напръскано мазно при готвене, кал и подобни), но дали пази цветовете... Сигурно. Ако го намеря някъде на сгодна промоция, ще взема и голям пакет за цветно.

РРР, качеството не е като на водещите марки. Не бива да има прекалени очаквания. Просто споделих положителни впечатления.

# 521
  • София
РРР, качеството не е като на водещите марки. Не бива да има прекалени очаквания. Просто споделих положителни впечатления.

А, нищо, аз съм в издирване на нещо не толкова избелващо за цветните ми чаршафи, преди да се върна на Омо.
Така че, ще пробвам Simple Smile Благодаря за споделеното! Simple Smile

# 522
  • На изток от Ада
Медикс алвина кое ще ми препоръчате? Тоо и аз имам  рожден ден скоро Дм ме чака.

# 523
Аз купувам този за цветно пране: https://www.google.bg/search?q=%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1 … spf=1512741077121, защото ми харесва ароматът.

Но е най-добре на място да прецениш кой аромат ще ти хареса.

# 524
  • Бургас
Разкошно мирише този наистина, аз го добавям на вълнените дехи, че тенчия за вълна, който ползвам, няма никакъв аромат, слагам от този половин капачка.

Общи условия

Активация на акаунт