Перилни препарати и омекотители – 49

• 87 114
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
  • На изток от Ада
А Бонукс  Lilac за бели дрехи ли е?  

Тайд го имаше прреди в перилен внос, до колкото помня, скоро не съм ходила.

Пп. Видях Бонукса май е универсален

Последна редакция: сб, 09 дек 2017, 23:10 от nasito8988

# 541
Свърших Денкмит за цветно,но не ми се ходеше до ДМ,и взех инцидентно една кутия Тема за бяло.Добра алтернатива ли е?

# 542
Прах за бяло дали е добра алтернатива на прах за цветно? Ами не.

# 543
Гес, може ли да пуснеш снимка на праха Тема, в нова опаковка ли е? Аз преди да открия Денкмит перях с Тема, но не ми правеше бялото така бяло както ми се искаше и не се справяше с всички петна. Но пък като писа, че ти харесва ми се иска пак да го пробвам.  Peace

п.п. Всъщност намери нещо, този ли е?
http://ls-komers.com/bg/products/view/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D … oni-2%D0%BA%D0%B3
или този?
http://ls-komers.com/bg/products/view/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D … ite-2%D0%BA%D0%B3
Благодаря!  bouquet

# 544
Скрит текст:

# 545
  • Плевен
Аз съм фен на течните и ще купя една Тема за проба.
От утре в Кауфланд ще има Персил 2 броя по 2.6 литра за 20.99 лева. Аз в момента има у дома Омо от Лидъл, Персил експерт и една комбинация между Савекс фреш и Ариел с Ленор. От последните две имах по половин туба и като се разчистих и реших, че заемат място ги смесих. Резултата никак не е лош.

# 546
Нарочно купих Тема за бяло като алтернатива на ДенкМит за цветно,прах бели тениски,еми-излязоха сиви!!!Не пере и това е!При все,че ДенкМит е за цветно-с него всичко е чисто и бяло Simple Smile
Утре ще купя.

# 547
Сериозно? Излязоха сиви от едно пране с Тема? Странна работа, но щом казваш.
Тема определено не може да се мери с Денкмит, но е добра бюджетна алтернатива и определено по-добра от савекси, бонукси и рексове.

# 548
Сериозно? Излязоха сиви от едно пране с Тема? Странна работа, но щом казваш.
Тема определено не може да се мери с Денкмит, но е добра бюджетна алтернатива и определено по-добра от савекси, бонукси и рексове.
Да,сивеят...Просто не е като с ДенкМит,а си представям ако купя ДенкМит за бяло...Ако продължа да пера с Тема,ще съсипя белите дрехи!Като че ли,едно време беше по-добра,преди да сменят две опаковки...

# 549
Купих си кърпички за сушилня на Ленор.
Сложих една кърпичка при дрехите...никаква миризма не се усеща.
Вчера пробвах с 2 кърпички... пак не мирише.

# 550
  • Майнатаун
Здравейте,
Извинявам се за глупавия въпрос, но трябва ли да взема отделен препарат или прах за плетени блузи и пуловери? Може ли да ползвам ариел за цветно на прах или не е добра идея? ThinkingСъщо така слага ли се омекотител като се перат пуловери? Аз такъв тип дрехи почти нямам, защото нося основно ризи и рокли, но приятелят ми има доста и не бих искала да ги съсипя.

# 551
Само ако са естествена вълна или съдържат вълна - тогава може да огледаш за специализиран препарат за вълнени тъкани.
Иначе ако са плетива, но от памук или изкуствена някаква материя, не виждам чаааак такъв смисъл за още един вид препарат в шкафа.

Принципно ензимите в обикновените прахове се смята, че увреждат вълнените нишки. Но това на теория.

# 552
  • Плевен
Аз винаги слагам омекотител на плетивата. След това самата плетка става по-гладка и подредена, ако ме разбираш. Иначе не ги пера със специален прах. Веднъж преди време ползвах от розовия Первол и не видях особена разлика.

# 553
  • софия
Какви са впечатленията ви от омекотителите на Apta? На мирис ми харесаха, но не знам дали са трайни.

# 554
Принципно ензимите в обикновените прахове се смята, че увреждат вълнените нишки. Но това на теория.
Всъщност, и на практика.

Какви са впечатленията ви от омекотителите на Apta? На мирис ми харесаха, но не знам дали са трайни.
Не са трайни. А и цената им е супер надута за продукти собствена марка на френска верига супермаркети.

Общи условия

Активация на акаунт