Мартенчета 2017 - тема 6

• 41 583
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Мумпето, писах ти лс, че не се ориентирам...
И аз не съм го водила на очен. Само на ортопед и то не за друго, а защото на 4м се пънеше да сяда и исках да питам може ли да го возя седнал в количката.

# 706
  • София
Здравейте, момичета! Не съм писала от няколко месеца.
Малката има вече 4 зъбчета, но не иска нито да пълзи, нито да се изправя.
Любимата храна е течен шоколад от авокадо, банан, малко мляко и брашно от рожкови.
Другата седмица от четвъртък в лидл ще има бодита, панталонки и блузки.

# 707
Теб пък за пръв път те чета Crazy Или поне не те помня...

# 708
Здравейте момичета, от доста време ви чета и много ви харесвам, бих искала да се присъединя към вас във фейсбук групата, ако сте съгласни.

# 709
Здравей катерина_85, за жалост не приемаме нови/новорегистрирали се потребители и такива, които само са чели досега. Групата ни е от 20-тина мами, които пишем от началото във форума, иначе доколкото знам има други групи Мартенски мами във фейсбук, където може да се присъединиш.

# 710
Пиши тук, Катерина. Каквито и въпроси да имаш, ако попиташ тук, ще ти се отговори, както и ако желаеш да споделиш нещо, има кой да прочете и да даде мнение Simple Smile

# 711
Благодаря Ви, момичета ще пиша тук😊

# 712
  • София
Теб пък за пръв път те чета Crazy Или поне не те помня...
Трудно можеш да помниш всички толкова рядко пишещи ☺но пък аз помня, че ми даде ценен съвет, когато имах нужда, за което ти благодаря, Elektra 😊

# 713
  • София
Хаха Електра Simple Smile хич не си пряма Wink
И аз се зачудих за Efirna, даже помислих че може да е объркала форума Simple Smile Няма проблеми де
И аз не съм в фб групата, честно понякога ми се иска да изтрия и фб и бг мама и незнам още какво....
Електра ще ти пиша на лични, то се е видяло че няма отърване от соц мрежите.
Някой мисли ли да се връща на работа след 1-вата година и как ще се гледа бебето тогава? Аз се двоумя и междувременно проучвам ясли и детегледачки...

# 714
  • Германия
Някой мисли ли да се връща на работа след 1-вата година и как ще се гледа бебето тогава? Аз се двоумя и междувременно проучвам ясли и детегледачки...

Аз писах във фб на дълго и на широко за връщането на работа, не искам и тук да се повтарям. Но да, връщам се аз и съм намерила кой да гледа малката. Най-вероятно ще се върна на 30 часа, но още не съм говорила сработодателя. Жената, която ще гледа Ария ще гледа още 2 деца. Надявам се всичко да е наред и тя да свикне бързо.

Хем се радвам, че някой друг ще ме отменя в гледането, хем ми е едно мъчно че я оставям.. но няма как да остана по-дълго вкъщи

Пепита, ти обмисляш ли да се върнешна работа скоро?

# 715
Ефирна, какъв съвет съм ти дала, ще ми припомниш ли?
За пряма, пряма съм, да Simple Smile Прати ми и-мейла, пепита.
Няма да се връщам аз след първата година.

# 716
  • София
Всички се предадохме и опряхме до групата Simple Smile

# 717
  • София
Хахаха не е истина направо.. Аз от години отказвах да си направя дори профил там. И след като си направих, съвсем взех да позабравям форума (а аз много си го обичах.) 😁 Но пък ми е толкова хубаво, че се събрахме всички там и се сближихме още повече! Simple Smile

# 718
Пепита, най- накрая! Hug

Междудругото искам да споделя ,че и на мен Електра ми даде съвет или по- скоро подкрепа във форума. Още след първия ми пост тя ми писа лично съобщение с мили думи. Та оттогава си ми лична любимка! Hug

# 719
  • София
Аууу... Magi... мислех че аз съм ти любимка... хаха Simple Smile

Тео... мисля по-скоро за след 1,5 години т.е. наесен. Обаче моето момче много реве от чужди хора и незнам кой ще го гледа. Педи каза че е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО страхлив Hushed Не вярвам да го приемат на ясла щото ще имаме точка само за адрес на живеене. Освен детегледачка с която трябва да свикне поне месец предварително.... От друга страна ако се задържа много в майчинство незнам как ще се отрази в работа и кариерата ми... и мм мрънка че ще “загубим” много пари. Сложна житейска ситуация Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт