Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 7

• 111 029
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
Стадното чувство е велика сила.  Laughing

... аз харесвам много повече изчистени и минималистични и в какви душевни гърчове съм изпадала, като си харесам парфюм например, а той е в пищно, златно шише - как да купя такова Simple Smile)))

В момента съм точно в такова терзание и ми е голяма драма, да не кажа огромна!!!  Confused

# 121
... аз харесвам много повече изчистени и минималистични и в какви душевни гърчове съм изпадала, като си харесам парфюм например, а той е в пищно, златно шише - как да купя такова Simple Smile)))
В момента съм точно в такова терзание и ми е голяма драма, да не кажа огромна!!!  Confused
Забрави го, мило - дори да го декантнеш не е същото...  тва малко като да превъзпиташ някое лошо момче и да си го вземеш за съпруг - не е същото Simple Smile)))

# 122
Всички козметични продукти и парфюми държа затворени шкафове, а от подредени шишенца и бурканчета върху тоалетки и рафтове ме напушва на смях, освен ако не е в сцена от филм, отразяващ събития от първата половина на миналия век.

Предлагам да се върнем пак на обсъждането на продукти, защото опаковките им не са обект на тази тема. Blush

# 123
Кое му е лошото, ако е миналия век?! Нямам нищо против пищността аз.
На мен ми харесва да да си гледам моите шишенца и китийки, имам доста декадентски вкус. Всичко съвсем затворено ме кара да се чудя кое къде съм сложила ...
Всеки луд с номера си.

# 124
Всички козметични продукти и парфюми държа затворени шкафове, а от подредени шишенца и бурканчета върху тоалетки и рафтове ме напушва на смях, освен ако не е в сцена от филм, отразяващ събития от първата половина на миналия век.

Предлагам да се върнем пак на обсъждането на продукти, защото опаковките им не са обект на тази тема. Blush
И аз не обичам подредени кутийки и т.н върху тоалетката, но трябва да си призная, че имам един несесер пълен с какво ли не и го държа в банята. Като трябва да намеря нещо в него, обикновено го изсипвам и така си намирам нещата Хахахах.

# 125
Всеки луд с номера и с маниерите си Simple Smile
Аз тоалетка нямам...

И понеже темата е и за грим, а аз нямам спомен да сме коментирали много много грим я да ви питам дали следите още трендове и как ги модифицирате за себе си, предвид почетната ни бабешка възраст?

# 126
Не, аз имам 2 вида грим - един ежедневен и един за излизане (вкл/чващ опушени очи) и това е.
Целя естествен, свеж, "негримиран" лук ...

# 127
Аз следя трендовете относно грим, техника и продукти, но на очите слагам само нюд цветове. Който смята, че възрастта му е бабешка, да си я подчертава както иска.Joy

# 128
На не ми е удобно да вадя кремове от шкафове и ми стоят върху шкафа. Не държа да си ги гледам, но иначе ми е неудобно.
Нека да действа нещо, а опаковката хич не ме истересува, нествам и тогава купувам.
Установила съм, че и да чета и да не чета кой какво харесва, си купувам, когато пробвам и видя действа ли ми нещо или не.

С РетинА си направих скукани капиляри с най-ниската концентрация, сложена над серум от една проба и едно намазване само.

# 129
Аз следя трендовете относно грим, техника и продукти, но на очите слагам само нюд цветове. Който смята, че възрастта му е бабешка, да си я подчертава както иска.Joy
Чак да следя, не следя но хвърлям по едно око Simple Smile
Грима е на моменти, понякога малко сенки, понякога само спирала и тук таме червило. Купила съм си едни цветни балсами за устни на мейбелин и се мажа с тях и като бръкна в някой джоб, все намирам по един балсам Simple Smile.

# 130
Аз следя, по-точно сина ми ме е абонирал де що има из нета за гримиране Joy. Но те все млади девойки, та не се вписвам в техните начини на гримиране т.е. много ФДТ, много сенки, спирали, моливи. На тях им стои прекрасно, аз ако се наслоя така не знам на какво ще заприличам. Но крада разни идеи, пробвам, образовам се на дърти години. То ние като бяхме ученички такива мацила не бяха още модерни, та не съм имала шанса да се впусна в дебрите на това изкуство. Само като се сетя на бала си, освен прическа и червило друго нямах. Те и другите момичета от класа така бяха. Какви задръстени сме билЕ. Сега живота им е къде къде по-шарен, ама пък в преспектива не се знае това мазане какви последствия би донесло. Но като цяло ми харесва, начина на гримиране на по-младите.

# 131
...  тва малко като да превъзпиташ някое лошо момче и да си го вземеш за съпруг - не е същото Simple Smile)))

Боже, опази!!! Плюя в пазва!

А като си редите шишенцата по тоалетки и будоари, не ви ли хващат нервите като дойде време да им позабърсвате прахта? Това е нещото, което би побъркало практИка в мен.  Laughing

От години следя основно само сестрите Чапман, по- скоро по навик, честно казано. Както и единият им брат, по- малко известния, но там насоката е друга. Peace Все още продължавам да експериментирам с гримове и техники, изпадам в различни настроения, пробвам нови, връщам се към забравено старо, въпрос на периоди, цикличност, настроения, среда, климат...
Мин. седмица си поръчах палитра към новогодишния ми тоалет /който предстои да бъде закупен, но цветовата гама и цялостният вид вече са ясни/- тази година на 31ви Декември ще съм Блясъчко- Мечтателя. Мисля, че вече знам и с кой парфюм ще съм.  Mr. Green

# 132
Аз не съм голям експериментатор и се придържам към нещата, които знам (или си мисля) че ми отиват и рядко си правя експерименти, но аз и почти не се гримирам.
Сенки не нося, защото едно време ми дразнеха на очите и така не се научих да си слагам, а сега каквото пробвам да сложа, имам чувството че на клоун приличам. Червилата ми докарват гаден вкус в устата  Crazy гланцовете са лепнещи и неприятни за носене и само балсами ползвам, та реално половината от декоративната козметика, в която има някакви тенденции не употребявам.
Само с парфюми обичам да експериментирам. Бялата ми козметика е основно неароматизирана, за това се радвам много на пурфумчета  Sunglasses

# 133
Мда, почистването на тоалетката е изнервящо, но аз нямам чак толкова много неща там. Повечето продукти за коса и лакове за нокти са прибрани, както и неща, които не ползвам в момента.
Нещата, които ползвам за ежедневен грим за ми в един "несесер", и само докато се гримирам вадя и поставям обратно ...

"Следя" Лорън Къртис относно грим, клипчета на големи фирми с професионални гримьори, Лиза Елдридж с Роузи. Роузи съм я виждала на живо отблизо, това е извънземно красиво същество ...

# 134
  • На остров
Аз съм фен на Лиза Елдридж.

Общи условия

Активация на акаунт