Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 7

• 110 516
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
И след 30 мин. каквото е останало, го избърсвам и си мажа лицето с каквото си го мажа вечер. Не обичам да спя с маска, всичко става мазно и лепне.

Как 30 минути, тази си е за цяла нощ. Не мазнее и не лепне ни най-малко. На сутринта даже няма какво да махам.

Най-вероятно няма никаква причина маската да не трябва да се ползва всяка вечер. Аз просто не се сещам.

# 106
Никой не си купува козметика по опаковката, просто като съпоставям 2-3 аналогични продука от един ценови клас и презентацията допринася за крайното решение (поне за мен). Разбирам, че за някои хора не важало - на вкус и цвет...

# 107
Обичам да имам красиви шишенца и опаковки на тоалетката. Допринасят ми за цялостния интериор.  ooooh!
Каквото имам от DECIEM е набутано в шкафче, много са ми ... "пластмасови" и нямат златно като за кифленския ми вкус  Joy Не че някой влиза в спалнята, освен семейството, но аз обичам да си гледам красива тоалетка.

# 108
  • Sofia
И след 30 мин. каквото е останало, го избърсвам и си мажа лицето с каквото си го мажа вечер. Не обичам да спя с маска, всичко става мазно и лепне.

Как 30 минути, тази си е за цяла нощ. Не мазнее и не лепне ни най-малко. На сутринта даже няма какво да махам.

Най-вероятно няма никаква причина маската да не трябва да се ползва всяка вечер. Аз просто не се сещам.

Всеки е различен. Ако е маска, за мен не е за всеки ден. Ако е за всеки ден е крем за лице.
Аз мисля, че щом е маска трябва да има нещо допълнително като съдържание, което да е различно от всекидневен крем и за това да се слага от време на време.
Тази маска при мен доста лепне, може да е до кожа.

# 109
Никой не си купува козметика по опаковката, просто като съпоставям 2-3 аналогични продука от един ценови клас и презентацията допринася за крайното решение (поне за мен). Разбирам, че за някои хора не важало - на вкус и цвет...

Agent
ма моля ти се, аз по тая логика взех на мъжо Епруваж шампона, понеже смотан от вън ми се видя Joy. После като гледам в темата за косата какви хвалби за него, чак ми досвидя как съм му го дала без да ми трепне сърцето и то заради опаковката. Айде после тичах и на мен да си взема такъв. Викам му няма да пипаш. И той е „как бе жена, аз до оня ден с него се мих, от днес да не пипам.....“ Е викам луксозен се оказа, а тебе не те бърка с какво ще си миеш петтях косъма, така че ето на опаковката заблуждава Joy Joy Joy.

# 110
 Simple SmileРазсмя ме, vici75

И аз на тъй думи пазарувам разумно, но реалността е малко по различна, и не винаги съм склонна да си го призная.
Съществуват огромни отдели, които това им е работата да ни покажат дизайн за всякакво личностно предпочитание, клишето опаковката продава не е случайно.

# 111
Kакво прави този "вълшебен" шампоан?

# 112
Е ся, какво прави....нищо като другите Joy. Ама тук във форума нали знаеш една като врекне и вси сме за колаген, за шампоан, за кремове..... hahaha Та и аз си го взех де, да не се лъча от стадото. Ама като съм си проскубана по рождение, няма как да се залеся от туй повече. Всъщност един път ми се получи, като бях бременна. Но за едната коса за 9 месеца, такива саможертви не ми се правят.

# 113
  • На остров
Vici75 много се смях с твоя шампоан. Sob sob:SobSob

# 114
Е ся, какво прави....нищо като другите Joy. Ама тук във форума нали знаеш една като врекне и вси сме за колаген, за шампоан, за кремове..... hahaha Та и аз си го взех де, да не се лъча от стадото. Ама като съм си проскубана по рождение, няма как да се залеся от туй повече. Всъщност един път ми се получи, като бях бременна. Но за едната коса за 9 месеца, такива саможертви не ми се правят.

Ми добре де. Сгъсти ли се гривата? Моята косица е проскубана, не помни от кога не е оставяна неизправена, небоядисвана или ненакъдрена. Фина, без обем, руса перушина.
Купувам само Керастаз от години.
И затова питах какъв е този шампоан (сори, тук в Англия не см го чувала  newsm78 newsm78 newsm78)

Иначе и аз като прочета нещо и врътна купувам ... Shocked Shocked Shocked

Мм казва, ей ама докато има парички се купува, купува ....  #Crazy

# 115
Stardust нищо не се сгъстява от нищо Grinning. Създават се някакви илюзии за повечко обем, ама ден до пладне. Не може да го нямате. Огледай се из нета как изглежда и после по магазините за козметика. То толкова загубена опаковка измислили, че освен за мъжа си за друг няма да се сетиш да го вземеш като го видиш Joy. Едно синьо шише с един етикет ще речеш някой в тях си на принтера го принтирал. Даже аз мислех че наистина нещо в магазина са принтирали, тяхна марка някаква. А то такава луксозна стока да се окаже Joy. Друго ако не на мен ми харесва аромата, че по принцип всичко на кокоси, ванилии, сладоледи, баклави, пасти, торти ми мирише. А аз за козметика не понасям. Това малко по-хубаво, ама пак е въпрос на вкус, на някой пък може да им доападат такива аромати.

# 116
Обичам да имам красиви шишенца и опаковки на тоалетката. Допринасят ми за цялостния интериор.  ooooh!
Каквото имам от DECIEM е набутано в шкафче, много са ми ... "пластмасови" и нямат златно като за кифленския ми вкус  Joy Не че някой влиза в спалнята, освен семейството, но аз обичам да си гледам красива тоалетка.
Ох и аз, и аз!  Laughing
Аз пресипвам в разни по-хубави празни опаковки непрекъснато.
Затова по смъртно няма да си купя НАРС например. При цени по-високи от на Шанел и Диор, с тези матови черни опаковки - нямат шанс при мен.
Аз затова и  МАС не ги долюбвам много.

# 117
  • На остров
На мен пък точно МАC i NARS ми допадат опаковките.
ТОзи шампоан и аз не съм го виждала.

# 118
Не са лоши опковките на НАРС и МАК, харесвам гримовете им много, а и черни, с малко надписчета харесвам bowuu Виж Urban D. са ужаааасно грозни грозни. На Армани червилата също!
В празна опаковка от лимитирани Метеорити си съхранявам обеците за работа.

За обем зелената серия на Керастаз ползвам аз, иначе Дензифик миришат божествено и са ми л/бимите.

# 119
Ох, бре, Вики - с глас съм се смяла с теб! Абсолютно в десятка за стадния инстинкт тук във форума Wink
Не че моят мъж не получи серума и онова за обема на Епруваж като подарък, за да замажа факта, че пак купувам поредната козметика за коса, докато аз си задържах така обичаната в БГ-Мамма маска (в интерес на истината аз много им се зарадвах на семпличките опаковки тогава, че ако беше някое кипро шише трудно щях да го убедя, че е за него Wink
Иначе е нормално да имаме различни вкусове и предпочитания, трудно ми е просто да повярвам, че има жени, които са тотално безразлични, но ето че имало... аз харесвам много повече изчистени и минималистични и в какви душевни гърчове съм изпадала, като си харесам парфюм например, а той е в пищно, златно шише - как да купя такова Simple Smile)))

Вчера много си се смях сама на себе си в магазина, като се сетих за тази дискусия и държейки в ръка един фдт в прекрасна опаковка, която безумно ми хареса,  на разпродажба за капак, но ревютата му не бяха много добри - ето този:

Последна редакция: сб, 07 окт 2017, 14:08 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт