Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 7

• 111 151
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
goddess, ще споделя непременно. Иначе на мен консулт. ми каза, че с маската се спи. На сутринта се отмива. Аз снощи се намазах, май прекалих с количеството, защото ми лепнеше до края. Хубав е реэултата на сутринта.
За серума не разбрах кога се слага. Трябва да погледна. Май Чек беше писала за него. И ако си спомням правилно, не беше впечатлена. Ако чете, моля за разяснение.🤗

# 211
  • на последния етаж
Вчера си взех маската за сън на Боди шоп.
Може ли снимка? И от къде я взе (мисля, че вече английският сайте не приема български карти)?
Тази
https://www.thebodyshop.com/en-gb/range/drops-of-youth/drops-of- … ng-mask/p/p000341
Взех я от фри шопа на морско пристанище- Бургас.
Другия месец ще огледам и другите продукти от серията, че ме мързи да ходя до там.
Много приятно съм изненадана. Heart Exl
Благодаря за отговора!  bouquet
Момичета, помагайте - къде в София мога да намеря тази маска (онлайн също става)?

# 212
Снощи и аз извадих моя дерморолер и тази сутрин нямам никакви следи от него. В първия момент има зачервяване и леки болки, но на другия ден нищо няма.

# 213

За серума не разбрах кога се слага. Трябва да погледна. Май Чек беше писала за него. И ако си спомням правилно, не беше впечатлена. Ако чете, моля за разяснение.🤗

Мисля, че само за един серум на The Body Shop съм споделяла тук мнение, от който определено съм доволна. Не знам обаче да е от същата серия. За този серум става въпрос:

https://www.thebodyshop.com/en-ca/face/serum-concentrate/drops-o … e-serum/p/p000275

Все още ми харесва, но някак си нямам чувството, че съотношението му цена/качества е впечатляващо, особено след няколкомесечно активно ползване на Ординари. Sweat Smile На всичкото отгоре си взех голямата опаковка и след като използвах около половината количество, останалата течност се сгъсти и стана мътна.

п.п. Да, сега видях, че нощната маска е от същата серия.

Между другото, другите им маски са също много хубави. От всичките по едно бурканче съм изразходвала и сега се присетих да почна наново употребата им. Говоря за маските в кафеви стъклени опаковки, не за онези в пластмасовите. Тях пък дъщеря ми ги ползва, аз също съм се мазала няколко пъти, но никак не се впечатлих. От тези в стъклото има и една с въглен, която ми е любима въгленова маска, заради особеното пощипване. Все едно със сода си се намазал.

Скрит текст:

Видях че Боди Шоп се продава във фрий шопа на Морска гара във Варна, но като че ли само комплекти имаше. И доста скъпо ми се видя.

Последна редакция: вт, 17 окт 2017, 13:09 от Анонимен

# 214
Снощи и аз извадих моя дерморолер и тази сутрин нямам никакви следи от него. В първия момент има зачервяване и леки болки, но на другия ден нищо няма.

Този дермаролер за какво го ползвате - за стимулация на колаген и еластин ли беше?
Съвсем се обърках.

# 215
Check Please, за същия серум става въпрос. От една серия са.
https://www.thebodyshop.com/de-de/unsere-serien/drops-of-youth/c/c00084
Значи се бъркам за мнението ти за този серум.
Да, ценана на тази серия не е малка.  На мен, след покупката на маската, на касовата бележка имам купон за 10 евро намаление за следваща покупка. Та ще ми дойде хубава цената за серума :17 евро. Сподели кога ползваше серума, под маската или сутрин?  Аз и на конц. за очи се чудя.
https://www.thebodyshop.com/de-de/gesicht/augenpflege/drops-of-y … zentrat/p/p000266

Докато пиша, ти си допълнила Blush

Последна редакция: вт, 17 окт 2017, 13:24 от Анонимен

# 216
Серумът го ползвах всеки ден сутрин и вечер преди крема, но откакто му се промени консистенцията го зарязах.
Аз имам 10% намаление за всяка покупка от Боди Шоп и след всеки четвърти продукти имам безплатен за 20 евро или намаление на цената със същата сума, отделно имат много намаления със и без повод. Но им се наситих общо взето и само тези маски ме привличат в магазините им.

Серумът струва 40 евро за 30 мл и 50 евро за 50 мл. Къде го намери за 27?

# 217
Ми на сайта, който съм дала по-горе. В магазина цената на маската беще 26 евро, както е в сайта. Предполагам и серума е на тази цената показана в сайта. Не обърнах внимание на серума в магазина . После, като си видях мострите подарък, го забелязах. Ще ходя пак да гледам. Магазинът си беше само на Боди шоп.

# 218
Това е немски сайт като гледам. На тази цена и още повече с намалението, вземай го. Grinning

# 219
  • Sofia

Този дермаролер за какво го ползвате - за стимулация на колаген и еластин ли беше?
Съвсем се обърках.
Да за стимулиране на производство на колаген и еластин, чрез микро нараняване на кожата. Поне при мен има ефект.

# 220
  • На остров
Лола аз не ти виждам ИГ.
И аз продължавам да си слагам всяка вечер маската на бодишоп и ми допада.

# 221
На мен ми е много интересно какъв точно ефект се вижда от дермаролера от няколко ползвания? За да се усети повишеното производство на колаген и еластин, трябват поне наколко месеца. Rolling Eyes

# 222
Дерма ролера наранява кожата, тя леко подпухва и оттам по-доброто ѝ състояние. Ефект, като след инжектиране на хиалуронова киселина.
Моя колежка си прави в салон вече около половин година и е доволна.
От една процедура и аз мисля, че не може да се очаква ефект.
Помня как ми бяха опънати клепачите след микроблейдинга. Жесток ефект, но докато паднаха коричките.
Игленото мезо вероятно дава същия резултат или поне сходен. Там нараняването е по-безобидно, не е толкова дълбоко, както при микроблейдинга.

Само да вметна, че тук маската на Боди шоп е 38лв. Серума не му запомних цената. Концентрата за очи и аз бих го пробвала, но първо ще му прегледам отзивите.

Ех, тези Ординари още не съм се наканила да ги пробвам. При тези цени ми се иска да вляза в магазин и да си напазурувам, а не да поръчвам, да чакам...

Последна редакция: вт, 17 окт 2017, 21:04 от goddess

# 223
  • Canada
Дермаролер имам и аз, време обаче рядко ми остава да го ползвам  Tired Моята козметичка препоръчва ползване през вечер, по 7 хоризонтални и 7 вертикални линии на зона се правят  Peace

На следващата сутрин кожата е по-сочна и плътна при мен, като мини лифтинг е  Flutter

Докато сме на тема нощни маски - да похваля тази на Origins:
Скрит текст:

Изхабих едно мини от 30 мл след мезотерапия, хидратира и подхранва чудесно кожата, мн мека и гладка става от нея. Имам още едно мини, ползвам я и под очите, със сигурност ще взема и пълноразмерен продукт  Heart Eyes

# 224
  • тук и там
Какво ползвате за дезинфекция на кожата преди/ след дерморолера?Имам това в къщи-ако се пробвам със дерморолера тези дни,мисля да ползвам него...
https://www.pharmacytop.gr/en/products/ducray-diaseptyl-spray-12 … -antivaktiridiako
А самият дермо ролер със спирт ли почиствате?На времето съм купила и това
https://www.whitelotusantiaging.com/natural-microneedle-roller-cleaner
заедно със дерморолера,но може би е по-добре да го съчетая и със спирт newsm78

Последна редакция: ср, 18 окт 2017, 07:36 от Kaisia

Общи условия

Активация на акаунт