Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 7

• 110 993
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
  • Стара Загора
Здравейте,моля за мнение за крем за суха кожа и бръчици,без Есте Лаудер,Филорга.Иска ми се  медицинска козметика да пробвам,мнение за Еусерин например?
Много лагодаря
Весели празници

Съветвам да опиташ козметика с охлювна слуз.
Може ли по-конкретен пример. Благодаря. 

# 511
Здравейте,моля за мнение за крем за суха кожа и бръчици,без Есте Лаудер,Филорга.Иска ми се  медицинска козметика да пробвам,мнение за Еусерин например?
Много лагодаря
Весели празници

Съветвам да опиташ козметика с охлювна слуз.
Може ли по-конкретен пример. Благодаря. 

https://apteka.framar.bg/30055994/%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE … 2-50-%D0%BC%D0%BB

http://www.kozmetikata.eu/krem-za-lice-protiv-brchki-s-ekstrakt- … -i-spf-20-babaria

http://revivecosmetics.eu/index.php?page=product&subpage=1

Ползвала съм и трите крема, като има и други подобни, разбира се. За мен резултатът е повече от задоволителен.

# 512
  • Стара Загора
Благодаря, Марджи. Аз загледам последния от няколко дни. Може би ще си взема. Сега имат промоция дневен с околоочен.

# 513
Благодаря, Марджи. Аз загледам последния от няколко дни. Може би ще си взема. Сега имат промоция дневен с околоочен.

И аз точно от последния най съм доволна. Също така ползвах един на някаква турска фирма, май GUTTO се казваше или нещо подобно, пак с охлювна слуз, уникален е.

# 514
  • на земята
Спрях се на кремовете на Origins и  Ole Henriksen по препоръка на съфорумка ,не са много известни в БГ,в Ензо гледам има няколко вида.Ще дам отзиви след месец.
Взех за почистване,олио,тоник и кремове,дано остана доволна.

# 515
  • В къЩи.

И аз точно от последния най съм доволна. Също така ползвах един на някаква турска фирма, май GUTTO се казваше или нещо подобно, пак с охлювна слуз, уникален е.

За каква кожа е подходящ крема?
Какъв ефект видяхте от него?

# 516

За каква кожа е подходящ крема?
Какъв ефект видяхте от него?

За всякаква кожа е подходящ охлювът, но за суха и дехитратирана е жесток направо. Аз съм с 4 процедури фотоподмладяване до момента и след тези процедури кожата адски се изсушава, трябва си сериозно хидратиране, този крем ми помогна. Освен това на мен лично кожата ми стои една такава сочна, не е мазна, не лъщи, но е адски свежа.

# 517
  • В къЩи.
Моята не е суха,по-скоро смесена,като зимата е леко и дехидриттирана. Определено леките кремчета не са ми достатъчни през зимния период,но се притеснявам да не ми е много тежък.
Но с тази оферта,определено си заслужава да се пробва.
Благодаря. bouquet

# 518
Моята не е суха,по-скоро смесена,като зимата е леко и дехидриттирана. Определено леките кремчета не са ми достатъчни през зимния период,но се притеснявам да не ми е много тежък.
Но с тази оферта,определено си заслужава да се пробва.
Благодаря. bouquet

Няма да ти е тежък, много лесно и хубаво попива и в същото време кожата не е суха и опъната.Но не е от тези подхранващите, мазни и тежки кремове.

# 519
  • Торонто/Сливен

Весело посрещане на Новата 2018 година момичета!

# 520
  • Пловдив
Тъй като в темата за третиноина не е писано повече от 120 дни ще си задам въпроса тук,дано нямате против.Питам се дали третиноинът може да повлияе мимически бръчки около очите или е безпредметно мазането там?Аз мазах известно време зоната,но в един момент ми се стори,че бръчиците изпъкват още повече и спрях и сега се чудя дали пак да възобновя?

# 521
  • тук и там
Най-вероятно не си видяла че има нова тема..Hands V

# 522
Ааа къ да не е писано Simple Smile Да не гледаш друга тема?
http://old.bg-mamma.com/?topic=1010997

Скрит текст:
Иначе на въпроса, да повлиява мимическите бръчки. Подчертаването им в началото е резултат от засушаването на кожата - трябва сериозна хидратация и търпение докато се преодолее периода на адаптация, който хич не е малък.

# 523
  • Пловдив
О,момичета,намерила съм първата тема Embarassed.
Миоки,благодаря за отговора!

# 524
Ааа, няма защо Simple Smile
Надявам се да съм помогнала. На мен ми помаха кремчето за мимическите около очите като за сега резултатът е, че като се усмихвам и после отпусна лицето не остават линиите за толкова дълго колкото преди и в спокойно състояние не си личат. Освен това кожата под едната ми торба /очна Simple Smile/ точно на линията кожата беше някак странна. Една груба и като удебелена и леко люспеста. Много малък участък но имам чувството, че ми подчертаваше торбичките. Под другото око беше малко по-добре. Е сега кожата там е почти еднаква с останалата.

Около очите ми е сухичко все още, но докато бях на 0,05% нещата много се бяха подобреили в сравнение с в началото. Сега с 0,1% съм пак в "сух" период и все на ръба на раздразнението, но съм сигурна, че ще премине и не се отказвам.

Общи условия

Активация на акаунт