Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 7

• 110 216
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
ТиЛи, благодаря, а дали се справя с фини линии и с кожа, която е crepey?
Не ползвам чужди думи, но сега така най-добре си описвам проблема. Имам чувството, че с фини линии ще справя по-лесно отколкото с това. Минимално е  и вероятно само аз го виждам.
Хидратира ли добре?

# 646
Ами трудно ми  е да ти отговоря, избягвам да правя подобни коментари.  Thinking
Със сигурност мога да твърдя, че при мен се справя повече от добре с фините линии, но и кожата ми в областта на околоочния контур е доста еластична, свежа и "жива", ако мога така да се изразя. Не е дехидратирана, нямам торбички, кръгове, вдлъбнатини около очите и основната ми цел, като цяло, е превенция.  Peace

# 647
Благодаря  Peace  Аз почти 20 години слагах коректор и го нанасях и размазвах по безобразен начин, така че беше нормално да забележа някаква промяна.

С крема на Shiseido кожата ми под очите изглеждаше идеално и аз смело си продължавах.
А скоро установих, че даже се харесвам повече без коректор.
Но честно казано това, което виждам и не ми харесва, е откакто го няма моя крем на пазара.

# 648
За околоочните кремове има отделна тема, но като сте се раздумали за тях и аз да се похваля с новата си придобивка. Взех си околоочен на Kiehl's (30$ при нас като цена), както ми дадоха и мостра от серума им за очи и за сега съм добре. Втора седмица мажа с него, не ми люти, не ми щипе. Мажа почти до миглите. Всичко останало не знам защо ми прави тези реакции. Аз за себе си достигнах до извода, че нещо в околоочните оксидира с времето и понеже не мога да ги изразходя в рамките на 5-6 месеца ми стоят отворени по-дълго. Когато си купувах на Филорга се бях зарадвала точно, че не щипе. Добре, но го бях зарязала за доста дълго. И на скоро реших да сложа, направо за половин час ми изгоряха очите от него. Стоял ми е набутан към 7-8 месеца. Друг такъв опит имам с на Ести -Тайм Зоун. Пак така отворих, после го зарязах заради този на Филорга. Пробвах на скоро и пак парене и щипане. Сега този новия не ми пари и щипе, но е на седмица само и не знам след 5 месеца дали ще е пак такъв. Но в началото и с предните два нямах проблеми.

# 649
Явно трябва да се спазват месеците за употреба, след отваряне, които са обозначени на опаковката.
 Искам пак да открия своя крем, с които ще чувствам наистина добре.

# 650
ти не беше ли в Канада? Ей тоя за който писах в някой мол нямате ли го? Имат тестери (запечатани в пликчета). Да ги помолиш да проба. Крема е много интересен - гъст е като слънцезащита, но в момента в който докосне кожата край очите (от топлината явно) се втечнява и поне на мен ми хидратира цял ден.

Иначе тия кремове, които ми щипят са си още в гаранция. Но са ми отворени от доста време.

# 651
vici75, за кой точно крем на Kiehl's говориш, че те имат няколко.

# 652
Не съм, а с фини линии справя ли се?  Tired

# 653
За този крем говоря: https://www.kiehls.com/creamy-eye-treatment-with-avocado/3700194 … QYAiABEgLQB_D_BwE

За финни линии не знам дали се справя. От скоро го ползвам. Но поне не ми люти в очите, че вече се бях отчаяла какво да им слагам на тия очи. Още по ще им задълбая линиите без нищо.

(Леле сега виждам, че бил в категория за под 40. Къде съм се хвърлила и аз при младите. Но нищо де. Взех си малката разфасовка. Така или иначе нямам избор за сега.)

# 654
Мерси!
Отдавна продуктите за кожата не се делят на възраст, а според това какво има нужда в момента кожата.
Аз търся нещо силмно хидратиращо, тъй като използвам третиноин и кожата ми става по-суха. Ще ходя да искам мостра. Дадоха ми някакъв серум преди Нова Година - но не Бях очарована.

# 655
  • На остров
Аз от крема с авокадо на Киел не видях полза за бръчки. Иначе е чудесен не ми люти, овлажнява добре, но няма анти ейджспоред мен.

# 656
Възможно е да има непоносимост към някоя от съставките на крема, без значение колко струва Wink Аз се изприщих по цялото лице от една мостра на хидратиращ крем на Шанел - той е доста парфюмиран и на сутринта бях с обрив, нищо че струва 200 и кусур лева.
Около очите/без клепача/ нощем слагам розово масло или шипково, липидно, арганово - по 1 -2 капки.

Питам те за маслата, защото и аз им бях фенка и си ги купувах все от био магазини, докато в един момент, уж скъпо масло, уж от био магазин и се получи алергична реакция на лицето ми. Close
Обринах се и почервенях като домат.Иначе и аз имам впечатления, че Шанел е доста тежък тип козметика,  струва ми се, че прекаляват с ароматите и парабените.
Смених маслата с кремове, български са, но са с много приятна текстура и за щастие нямам никави пролеми.

# 657
За съжаление, алергична реакция може да се получи към всичко и цената не е никакъв фактор.

# 658
Продуктите за кожа може и да не се делят на възраст, но със сигурност няма да си купя продукт, на който е указано, че е за по- зряла кожа от моята. Такъв за по- млада, в случай , че съм доволна от него и ми понася9 с удоволствие. Peace

За съжаление, алергична реакция може да се получи към всичко и цената не е никакъв фактор.

Абсолютно. Аз, например, от супер оригинално и скъпо арганово масло направих страшна реакция и изхвърлих всичко- както самото масло, така останалите продукти, в които се съдържаше и ми предизвикваха обриви и сърбежи.

# 659
Защо не би използвала продукт, ако е посочено, че е за по-зряла кожа?

Общи условия

Активация на акаунт