Звездни компромати - 339 част

• 142 895
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Същи Бойко Борисов. Валерко т'ва😁

# 241
Защо Сидеров?

# 242
  • София
В сутрешния блок на Нова Стоян Алексиев ще говори за проектите с младата девойка. И как тази папарашка снимка му съсипала живота, или нещо подобно беше.
А не мога да повярвам, че мъж може да се облича така кичозно и грозно, за Валери Божинов говоря. Какви са тези пайети, какви са тези грозотии? За снимката от летището иде реч Airplane

# 243
Скрит текст:
Магито вече в Инстаграм е Сидеров. Wink
Малоумна работа.  ooooh!
Така е модерно вече Wink Нещо, което аз още не разбирам
А още по-модерно е sideroff. Тя е назад с тенденциите явно, ако ни чете, да се поправи.  Crossing Arms

# 244
За мен цялата реклама на НМ е отвратителна.

И аз към нехаресващите Синди и семейство - много са ми изкуствени, нищо естествено няма в тях.  Дъщерята можеше просто да седне до баща си, не да голи изкусително бедър на снимка със семейството си.

# 245
Записала се е Сидерова

# 246

И във FB, и в Инстаграм се е написала "Сидеров"
Вече по лична карта как ще бъде е друг въпрос...

# 247

Така е модерно вече, женската фамилия да не е Петрова, а Петров или вместо Георгиева да е Георгиев.
Моди разни непонятни за мен..

# 248
Щот звучи по-междОнародно бе, хейтърки такива. Луиза Григорова-Макариев' и тя е така.

# 249
Чакам и аз интервюто по Нова, но няма да ме трогне. В интрото плюеше по папараците. А неговата постъпка беше далеч по- гнусна насред улицата.

# 250
На мен, освен идиотски, така ми звучи малко повече като материално притежание на съответния ...ов. Може пък жениците да държат да знаем, че се считат не равни на мъжа до себе си, а едно стъпало под тях и лично техни.

Не харесвам ни един Крауфордов(как е последно? Крофърд, Крофорд, Крауфорд?)

# 251
А неговата постъпка беше далеч по- гнусна насред улицата.

Което всъщност не му попречи да го направи отново и отново да го сгащят..

На мен, освен идиотски, така ми звучи малко повече като материално притежание на съответния ...ов. Може пък жениците да държат да знаем, че се считат не равни на мъжа до себе си, а едно стъпало под тях и лично техни.

И аз го възприемам точно така!! Все едно "аз съм собственост на мъжът си"

# 252
Резюмирайте после интервюто на главния проектант, че се наложи да сменя канала, моля!

# 253
Сега слушаме Георги Стайков. След малко докторчето.

# 254
Феновете подкрепили решението на Ким Катрал да не участва в трети филм "Сексът и града":

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-4934978/Sex-City-fa … Kim-Cattrall.html

Общи условия

Активация на акаунт