Операция на щитовидната жлеза -14

• 81 586
  • 788
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,

Някой знае ли каква е актуалната цена за преглед при д-р Райков (Варна)? Simple Smile

# 136
  • Варна
Здравейте,

Някой знае ли каква е актуалната цена за преглед при д-р Райков (Варна)? Simple Smile

Ехограф 35 лв.

tezoro_83 много се радвам миличка, дишай дълбоко, всичко мина. За хистологията поне 2 седмици си изчакай или поне се обаждай, за да не разхождаш напразно.

# 137
  • В най - голямото село
И сърцебиене имах и припотяване имах, докато не се наместят хормоните все ще има някакъв дисконфорт. Важното е че всичко е минало добре и е зад гърба ти.Сега поне месец-два почивка, момент за глезене.

Глухарче, като казваш почивка, какво не трябва и не може да се прави?
На майка плюс Еутирокса от 100 мг. доц. Сечанов и изписа и Магне Б6, защото има някаква слабост в краката при ходене. Благодаря.

# 138
  • Варна

Глухарче, като казваш почивка, какво не трябва и не може да се прави?
На майка плюс Еутирокса от 100 мг. доц. Сечанов и изписа и Магне Б6, защото има някаква слабост в краката при ходене. Благодаря.

Тежко задължително не трябва да се вдига.Домакинска работа-умерено.
 А и честно да си призная аз използвах случая да се поглезя и да си полежа Rolling Eyes

# 139
Здравейте,

Глухарче е писала за ехографа. Ако си с направление, за преглед се плаща такса като за осигурен пациент, а ако си без направление, вече докторът ще каже колко. Мисля че пишеше 20 лв, ама на мен толкова ми взе само първия път като се видяхме Wink
Ехографията се заплаща отделно от тази цена.

# 140
  • Варна
Здравейте,

Глухарче е писала за ехографа. Ако си с направление, за преглед се плаща такса като за осигурен пациент, а ако си без направление, вече докторът ще каже колко. Мисля че пишеше 20 лв, ама на мен толкова ми взе само първия път като се видяхме Wink
Ехографията се заплаща отделно от тази цена.

Аз никога не вземам направление и минавам само с цената на ехографа и за това и така го написах Rolling Eyes
Така или иначе ехографа не се поема от ЗК и не виждам смисъл да вися 5 часа при личната.

# 141
За всеки случай, за първи преглед при доктора, е хубаво да има направление, за да не и вземе пари за преглед. Ехографията е ясна. Вярно че той преценява и рядко взима, но се случва. И на мен като го посетих за първи път ми се случи, затова споделих. После вече не е нужно направление.

# 142
  • Варна
Да, да той мен ме следи на 6 месеца, може и заради това да не ми взема допълнително пари.

# 143
Да, да той мен ме следи на 6 месеца, може и заради това да не ми взема допълнително пари.
Заради това е, Глухарче.
Скрит текст:
Първия път ме пита сестрата за направление, казах че нямам.
След преглед в кабинета платих 50 лв. Видях после, че пише на таблото отвън - ехография 33 лв, преглед 20 лв.
После като започнах да се следя при него и аз само ехография плащах, а понеже бях с активен Базед, втори епизод и хормоните все играеха нагоре-надолу, ме викаше на 30-40 дни, всеки път ми правеше ехография, но не я плащах, даже предварително ми казваше, че иска да погледне и че няма да плащам. На 6 месеца  долу-горе ми взимаше пари за ехографа, като тогава ми даваше и описан лист с находката от ехографията, а при другите прегледи, при които не плащах - не. Нося хормоните, поглежда, бърз ехограф и чао Simple Smile
После като разредихме прегледите вече почнах и по телефона да му ги казвам резултатите и т.н.
Като си спомня при проф. Христозов как на всеки 30 дни плащах като поп, при д-р Райков за 2 години и сигурно 20 посещения съм дала пари колкото за 3-4 посещения при професора, но това е друга тема.

# 144
  • Варна
Заради това е, Глухарче.
Скрит текст:
Първия път ме пита сестрата за направление, казах че нямам.
След преглед в кабинета платих 50 лв. Видях после, че пише на таблото отвън - ехография 33 лв, преглед 20 лв.
После като започнах да се следя при него и аз само ехография плащах, а понеже бях с активен Базед, втори епизод и хормоните все играеха нагоре-надолу, ме викаше на 30-40 дни, всеки път ми правеше ехография, но не я плащах, даже предварително ми казваше, че иска да погледне и че няма да плащам. На 6 месеца  долу-горе ми взимаше пари за ехографа, като тогава ми даваше и описан лист с находката от ехографията, а при другите прегледи, при които не плащах - не. Нося хормоните, поглежда, бърз ехограф и чао Simple Smile
После като разредихме прегледите вече почнах и по телефона да му ги казвам резултатите и т.н.
Като си спомня при проф. Христозов как на всеки 30 дни плащах като поп, при д-р Райков за 2 години и сигурно 20 посещения съм дала пари колкото за 3-4 посещения при професора, но това е друга тема.

О да когато става въпрос за стойности на хормони и аз не ходя, обаждам му се и той ми казва добре е, не е добре вдигни дозата ...

# 145
Момичета загубих се в темата и не намирам, начин на хранене след операцията кои храни са препоръчителни и кои ЗАБРАНЕНИ? Благодаря Simple Smile

# 146
  • Варна
Момичета загубих се в темата и не намирам, начин на хранене след операцията кои храни са препоръчителни и кои ЗАБРАНЕНИ? Благодаря Simple Smile

Е хайде стига дее, няма забранени храни. Всичко, което ти се яде си го яж.

# 147
Каза доктора не яж зеле, риба, сол, месо избягвай аз щях да припадна Sad

Е хайде стига дее, няма забранени храни. Всичко, което ти се яде си го яж.

# 148
  • Варна
Ама ти нямаш жлеза, цялата ли ти е премахната?
Ако е цялата няма смисъл от диета, зеле знам че при болна жлеза не се яде, ама като я няма жлезата.
Моя доктор е по-добър, каза яж всичко и си живей живота Joy

# 149
Може да се яде зарзавата Smile Ако се яде системно, хубаво е да мине лека термична обработка, но иначе няма нужда. Колко зеле ще изядеш, примерно, и колко дни ще ядеш Wink
Хапвай си каквото ти се яде.

Общи условия

Активация на акаунт