Операция на щитовидната жлеза -14

• 82 530
  • 788
  •   1
Отговори
# 150
Няма го само десния лоб Simple Smile

# 151
  • Варна

Абе хапвай си умерено и това е.

# 152

Абе хапвай си умерено и това е.
На мен също ми махнаха само десния лоб, но проф. Пандев не е споменавал да не ям нещо определено.
Това за зелето сефте го чувам.
Иначе знам че всички туршии, които са правени чрез ферментация на зеленчука, са много полезни.
Поради което аз си направих цяял бидон. Simple Smile

# 153
Момичета,
И аз се сдобих с резултат от хистологията: "Добре диференциран папиларен карцином на ЩЖ G1,pT1,pNx,pMx."
На някой говори ли му нещо тази "абревиатура"?

# 154
  • Варна
Момичета,
И аз се сдобих с резултат от хистологията: "Добре диференциран папиларен карцином на ЩЖ G1,pT1,pNx,pMx."

Оп чакай, че в бързината не погледнах точно буквите.
1-ви стадий, без данни за разсейки в лимфни възли и без данни за разсейки в далечни органи. Слабо Дефиринциран.

# 155
Момичета,

Оп чакай, че в бързината не погледнах точно буквите.
1-ви стадий, без данни за разсейки в лимфни възли и без данни за разсейки в далечни органи. Слабо Дефиринциран.

Благодаря, мило Глухарче!

# 156
Още едно питане имам към всички съфорумки, които са оперирани и към момента са с половин жлеза, но и с диагноза папиларен карцином:
Някой от вас минавал ли е на ТЕЛК, заслужава ли си и от къде се започва?

# 157
  • Варна
Според мини, дет се вика ще си плащаш изследванията.
За 1-та година ми дадоха 76 %, получавах около 170 лв. (това зависи от стажа ти до сега).На 2-рата година ми смъкнаха на 56% получавам след увеличението пак 170 лв.
След болничните от ЛКК ми дадоха декларация, която се подава към Телка заедно със преснети епикризи(да не си дадеш оригиналите) и изследвания до тогава. После ми поискаха становище от ендокринолог.

# 158
Здравейте момичета. Спрях таблетките еутирокс и започвам диета. Два пъти звънях до Александровска и двата пъти ми казаха различно нещо. Едната госпожа, с която разговарях 20 дни, а другата 30 дни без хапчета и на диета. Та започнах диетата, но искам да ви попитам тези от вас които са минали през сцинтиграфия, с какви храни се хранихте през тези дни? Гледах в нета но те много храни съдържат йод.

# 159
  • Варна
Орехи,морска риба,солта смени да не е йодирана. След термична обработка йода намалява.

# 160
Благодаря за бързия отговор Глухарче!Четох в нета пише и за картофите, зелето, сирене, мляко и то накрая какво излиза, че май няма да се яде.
До колко трябва да се покачи това  ТСХ?

# 161
  • Варна
Над 40 ,за да е коректно изследването. Първия път го качих над 60,втория над 100. Ще имаш повишен апетит,ще ти е студено и все ще те кара на сън.

# 162
 Добре, че още съм в болнични. Благодаря ти. Докато дойде 14 ноември трудна работа. Притеснението от резултатите расте, но няма как ще чакаме.

# 163
  • Варна
Привет,момичета!Нужни са ми координати на добър невролог в София.

Някой отговори ли на МЕА? Аз съм от Варна и за това пропуснах.

# 164
И аз няма как да помагам с инфо.

Общи условия

Активация на акаунт