Не искам брак, а секс

• 57 606
  • 807
  •   1
Отговори
# 390
Basila, в идеалния случай двамата са с един и същ социален статус, което предпоставя ценностите им да се подредени по сходен начин.
Сиреч, аз паркирам Бристъл, тя пристига с Лексус. Всъщност, като се замислиш, няма как да изляза на среща с продавачка от кварталния плод-зеленчук, щото живеем в различни светове и няма как да се срещнем. 

И пак стигаме до основното. Тя като си има лексус, голям праз, че ти си имаш бристъл. Ще трябва да докажеш, че си нещо повече от Х, който също има модерна кола и много пари. Пред продавачката може и да минеш с едно костюмче и кола, но пред тази с лексуса, ще трябва да се напънеш и да се поизпотиш, преди да ѝ свалиш дрехите.

# 391
  • Sofia
Всъщност, като се замислиш, няма как да изляза на среща с продавачка от кварталния плод-зеленчук, щото живеем в различни светове и няма как да се срещнем.

Добре, де, ти не написа ли по-рано, че в момента си във връзка с гримьорка? newsm78 С най-голямото ми уважение и към двете професии, защото всяка работа е достойна, аз не виждам особена разлика между продавачка и гримьорка – и двете спадат към сферата на обслужващия персонал. В тази връзка, изказването ти, че няма къде да срещнеш магазинерката, ми звучи смешно, високопарно и леко надменно.

# 392
  • София
Хубу, ама пишката я виждаш в последствие. Трябва нещо преди това да те провокира да изпиташ желание да я видиш Sunglasses

Освен да му позволиш той да те сваля, после едно танго " потна буза" или друго силно скъсяващо дистанцията действие, за да разбереш дали и колко е способен да се радва на присъствието ти, не се сещам......... Mr. Green

# 393
Всички имаме различни критерии и приоритети, средата е различна. Аз не харесвам презентации на хора все едно са маргарин в магазин, но има хора за всичко.
Все пак е много интересно какво намира един мъж на средна възраст във фукането с успеха си сред жени в техния форум. Успехът не е достатъчен за пред твоята среда, че имаш нужда от още овации?

# 394
  • София
Не забравяй, че тук сме просто никове и не е задължително това, което той пише- за успехи и в работата, и сред жените, да е вярно.

Единственото обосновано предположение е, че за да се завре в женски форум и да се фръцка колко е вървежен, си има дефицит, който се опитва да избие.

# 395
"Все пак е много интересно какво намира един мъж на средна възраст във фукането с успеха си сред жени в техния форум. Успехът не е достатъчен за пред твоята среда, че имаш нужда от още овации?" 
Избива яко комплекси . Много му личи.
Отдавна разбрахме, че е Секс-Бог, на който не му се налага да се труди за жените.
Само дето Секс-Боговете са приятни на 99 процента от дамите, а не оставят привкус за цинизъм и бездушност.

# 396
И все пак като сюжет и изпълнение е по-добро от българско кино:)

# 397
Да, с гримьорка имам връзка. Make-up artist, която от двайсет години работи във високобюджетни филмови продукции и има своя собствена школа за грим. Кара скъпа италианска кола и притежава имоти на три континента. Бяхме за кратко състуденти във Франция, но тогава се познавахме бегло. После пътищата ни се разделиха за да се открием след години.

Moon Flower, не се фукам. Разговарям с вас. Появата ми тук бе по служебна линия. Но се оказа, че има с кого да си говоря. Завързах епистоларни познанства с няколко дами и с тях беседвам върху различни теми, които включват, но не се изчерпват със: влиянието на неорелизма върху френското кино от 60-те, достойнствата на Рахманинов и Прокофиев, творчеството на американските литературни класици, скулпторите на Бернини, картините на Караваджо и Ботичели, символиката на Бош, философията в естетиката на Хемстерхюиз и др.

Това отговаря ли на въпроса ти?

# 398
  • София
Да, с гримьорка имам връзка. Make-up artist, която от двайсет години работи във високобюджетни филмови продукции и има своя собствена школа за грим. Кара скъпа италианска кола и притежава имоти на три континента. Бяхме за кратко състуденти във Франция, но тогава се познавахме бегло. После пътищата ни се разделиха за да се открием след години.

Moon Flower, не се фукам. Разговарям с вас. Появата ми тук бе по служебна линия. Но се оказа, че има с кого да си говоря. Завързах епистоларни познанства с няколко дами и с тях беседвам върху различни теми, които включват, но не се изчерпват със: влиянието на неорелизма върху френското кино от 60-те, достойнствата на Рахманинов и Прокофиев, творчеството на американските литературни класици, скулпторите на Бернини, картините на Караваджо и Ботичели, символиката на Бош, философията в естетиката на Хемстерхюиз и др.

smile3501

# 399
  • Варна
absurT впечатли се и изгуби ума и дума нали Joy

# 400
Направо дрехите си разкъсахме от този форумски Денди-2.

# 401

hahaha hahaha hahaha Тъй, тъй!  Rolling Eyes

# 402
  • Варна

Вие сигурни ли сте, че не  е лично той? С това цитиране на цени баш си е той.

# 403

Не знам какво да кажа просто. По принцип почти винаги ми е интерсно да те чета из темите, но винаги оставаш усещането за нещо студено и отблъскващо претенциозно. Просто мое мнение отдавна, сега в тази тема много се застоя и доста пролича това, та затова взех отношение.

# 404
  • Варна
Сега късайте дрехи Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт