Не искам брак, а секс

• 57 605
  • 807
  •   1
Отговори
# 405
Moon Flower, вярно е, често създавам впечатление за арогантност и дистанцираност. И друг път са ми го казвали. Тези, които ме познават от дълго време знаят, че съм ведра особа с която се общува непринудено.

# 406
Сериозна дискусия се заформи.
Понеже имаше въпроси и към мен Simple Smile
Имал съм жена, която беше готова на всичко, страхотна, изпуснах я.
Секса не е само ръгане на чушки, и аз така мисля.
На 40 съм Simple Smile
Гледам да се забавлявям в живота, и ако се зароди нещо тук с тези разговори - повече разбиране, приятелство, а защо не и секс, няма да е лошо нали ...

# 407
Глухарчееее, очите ми изгоряхаааа, ти сърце нямаш такива снимки да пускаш.......

ПС: От страст изгоряха, вие да се помислихте нещо друго.... Naughty

ППС: Отивам да потърся снимки на пожарникари, та малко да се поуспокоя!!!

# 408
  • София
absurT впечатли се и изгуби ума и дума нали Joy

Да, особено от титулуването на гримьорката "Make-up artist"- виж как едно международно звучи и я издига в очите на слепите.........
Същата парвенющина, която демонстрира Сирената, прибавена към снобизъм като на книга. Mr. Green Mr. Green

# 409
  • Варна
Глухарчееее, очите ми изгоряхаааа, ти сърце нямаш такива снимки да пускаш.......

ПС: От страст изгоряха, вие да се помислихте нещо друго.... Naughty

ППС: Отивам да потърся снимки на пожарникари, та малко да се поуспокоя!!!

Извинявай, трябваше да я сложа в скрит текст и да предупредя, че отваряте на своя отговорност  Disappointed

# 410
Absurt, кога съм демонстрирала статус чрез говорене за марки и визия? Това е визитката на по-старото издание на поколението Х. По-новите залагат на "скрити лимонки", потребление и послание, което няма да видиш в дрехите или колите, или поне ще е много дискретно.

Например да се хваля с Тесла или Приус и това как не хапвам нещо, дето не е био.

# 411
BigCityNights, theopenminded, благодаря за последните постове, звучат толкова нормално и приятно.
Но за темата тук едва ли ще са много интересни  Laughing
Не става да отваряш такава провокативна тема и после да пишеш толкова "миролюбиви" неща.
Успех на всички в това, към което се стремят: секс, брак, пари, каквото там е.

# 412
  • Далече, далече
На мен БигСитиНайтс ми е забавен. Внася нотка свежест в някои скучновати теми.

# 413
От парвенющина до парвенющина има разлика.
Има и готини парвенюта, аз нямам против такива - забавни и духовити.
Но бездушни и цинични парвенюта никой не харесва.

# 414
В прав текст: най-тъпото е да се избачкаш като някакво копие на Хю Хефнър, с дъх на нафталинова похотливост от една отминала епоха.

# 415
На мен БигСитиНайтс ми е забавен. Внася нотка свежест в някои скучновати теми.

Така е, интелигентен си е човека, просто тук стана малко тегаво с тия коли и костюми  Sunglasses.

# 416
В прав текст: най-тъпото е да се избачкаш като някакво копие на Хю Хефнър, с дъх на нафталинова похотливост от една отминала епоха.
О, не. Има доста по-отблъскващи мъже от типа "дърт богат коцкар" и парвенютата дори не са сред тях. Както и жени, разбира се. Аз лично не деля хората на мъже и жени, когато си градя впечатление за тях.

# 417
  • Далече, далече
Хю Хефнър умря, имайте малко уважение към човека.

# 418
Де да знам, за мен това е сред най-отблъскващите типове. Е, може да е по-гадно застаряваща мазна мутра, но и копие на Хю Хефнър е гадничко.

Умря, ама като си живял като Хю Хефнър, трябва да има и коментари:)

# 419
  • Далече, далече
Пиенето на много Виагра е достатъчно наказание за тях.

Общи условия

Активация на акаунт