Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко фолиева киселина трябва да се приема дневно?
Имате ли моменти на "отпускане" на гърдите?
Боли ли ви коремът?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко фолиева киселина трябва да се приема дневно?
-
Имате ли моменти на "отпускане" на гърдите?
-
Боли ли ви коремът?
-
Какви са някои от често срещаните преживявания и притеснения на бъдещите майки по време на бременност?
-
Какви са някои от съветите и препоръките, които бъдещите майки споделят помежду си?
Как сте мамчета? Аз тези дни съм се отдала на почивка. Реших да ви се похваля и оплача едновременно. Днес ходих на преглед при дежурен Аг, тъй като снощи имах кървене. Доста се чудих дали да отида днес или да изчакам до утре при моето Аг, но сметнах че притеснението ми няма да ме остави. Оказа се, че отново имам полип на шийката (с първата бременност имах същия проблем, постоянно кървеше). Всичко друго е наред. Видяхме ембрионче с пулсиращо сърце.
Успокойхаме в болницата, че нямам причина да се тревожа и спокойно се прибрах вкъщи.

Разбирам, че е загриженост, но нека поне всичко е с мярка. И без това ми стига неоправданото лошо настроение...
Нямам температура, а само болки в гърлото и лека хрема (засега и се надявам да не се влошавам). Атакувах веднага с промишлени колиества лимони, мед и чесън и като цяло съм по-добре, но много се тревожа дали този вирус/настинка няма да се отрази по някакъв начин на бебчо