Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко фолиева киселина трябва да се приема дневно?
Имате ли моменти на "отпускане" на гърдите?
Боли ли ви коремът?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко фолиева киселина трябва да се приема дневно?
-
Имате ли моменти на "отпускане" на гърдите?
-
Боли ли ви коремът?
-
Какви са някои от често срещаните преживявания и притеснения на бъдещите майки по време на бременност?
-
Какви са някои от съветите и препоръките, които бъдещите майки споделят помежду си?
а и покрай мен почти всички са болни.
Пиете ли кафе, ако да какво и по колко на ден? Аз преди да забременея пиех много кафе, защото много обичам вкуса и аромата, сега определено се чудя какво да правя, намалих го до една чаша на ден, но и така се тревожа дали е добре за бебето, днес опитах да не пия изобщо, но страшно ми се спи цял ден и имам главоболие, а пък работя цял ден и трябва да съм в добра форма. Та може ли да споделите мнението си и опита си по този въпрос? Благодаря!
От 3-4 седмици ме отвращава дори мисълта за него... Да не говорим за аромат или вкус. Не съм го спряла нарочно, ама... и честно казано страдам доста, защото и аз умирам за сън по цял ден, ама какво да направя