Юнски мами 2018 - Добре дошли!

• 43 872
  • 714
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Ох, и аз май започвам да настивам, а нямам нищо подръка (само лекарства) Sad

Освен лимони и мед какво друго може да помогне? За чайовете чета само противоречиви мнения и не смея да си направя.
Аз превантивно взимам биозин мама по предписание на гинеколога. Хапвам по 2 ореха. Днес ядох чесън. За чайовете знам че може чай от липа, но ако си го събирала сама. Лайка в никакъв случай но не помня защо.

# 316
Аз също приемам отскоро биозин мама по препоръка на АГ-то ми. Каза ми цяла зима да го пия докато има много вироси. И преди съм го пила така, че съм спокойна. Надявам се наистина да повишава имунната система, че аз не съм с много силна попринцип Simple Smile а и покрай мен почти всички са болни.

# 317
  • Велико Търново
Четох, че по време на бременност може да се пие чай от джинджифил, аз го пия с лимон, той е много полезен и укрепва имунната система, още чай от липа и от шипка, който съдържа много витамин C, лайката не се препоръчва, защото предизвиквала контракции на матката, също и ментата, макар че някъде метната се дава като лек срещу гадене и повръщане. Според мен ако се приемат не много концентрирани и в малки количества не пречи да се пият чайове, без черен и зелен.

# 318
Аз взимам биозин мама когато усетя неразположение и веднага пресича всичко.

# 319
  • В две тъмни очички
И на мен АГ-то ми предписа Биозин Мама, но каза да го почна след 12-та седмица. Защо?! - не знам.

Аз май повече няма да се хваля, че гаденето отминава. Толкова зле както днес, не съм се чувствала до сега. От 3 през нощта се въртя в леглото с позиви за гадене. Едва преживях возенето с метрото, а сега едва гледам в работата. Няма такъв ужас....

# 320
  • Велико Търново
Имам един въпрос Blush Пиете ли кафе, ако да какво и по колко на ден? Аз преди да забременея пиех много кафе, защото много обичам вкуса и аромата, сега определено се чудя какво да правя, намалих го до една чаша на ден, но и така се тревожа дали е добре за бебето, днес опитах да не пия изобщо, но страшно ми се спи цял ден и имам главоболие, а пък работя цял ден и трябва да съм в добра форма. Та може ли да споделите мнението си и опита си по този въпрос? Благодаря! Heart Eyes

# 321
  • Пловдив
Имам един въпрос Blush Пиете ли кафе, ако да какво и по колко на ден? Аз преди да забременея пиех много кафе, защото много обичам вкуса и аромата, сега определено се чудя какво да правя, намалих го до една чаша на ден, но и така се тревожа дали е добре за бебето, днес опитах да не пия изобщо, но страшно ми се спи цял ден и имам главоболие, а пък работя цял ден и трябва да съм в добра форма. Та може ли да споделите мнението си и опита си по този въпрос? Благодаря! Heart Eyes
Аз винаги съм пиела по 1 кафе сутрин с малко мляко, сега пия малко кафе с повече мляко

# 322
И аз пия по едно кафе сутрин, защото и аз иначе трябва да се боря с главоболие. Доколкото знам по една чаша кафе на ден е абсолютно окей Simple Smile

# 323
Аз пиех по две кафета с мляко всеки ден, понякога и три. Не можех да си представя деня без кафе, беше ми като религия Smiley От 3-4 седмици ме отвращава дори мисълта за него... Да не говорим за аромат или вкус. Не съм го спряла нарочно, ама... и честно казано страдам доста, защото и аз умирам за сън по цял ден, ама какво да направя Rolling Eyes

# 324
По едно  кафе на ден не пречи .Аз не пия ,защото не ми харесва в момента  ,иначе съм пристрастена Blush Преди пийвах по 3-4 .

# 325
Аз също пиех по 2-3 кафета на ден, след като разбрах че съм бременна го спрях. До сега съм пила само веднъж. Не ми се гади от него, но мисля да се поограничавам да не пия често. Сега сутрин си правя какао и добре ме залъгва. При мен поне кафето е навик, не толкова да ме ободрява.

# 326
  • Пловдив
Преди да забременея сутрин не можех да си отворя очите без кафе, както и следобяд на работа направо изпадах в летаргия ако не пия. Сега не мога да го помириша дори, вече не помня кога последно пих.
А за настинките от вчера се каня да пиша-на мен ми помага инфлуцид, тонзилотрен и фитолор спрей. Безвредни са за бременни. Хубав ден🤗

# 327
И аз пия по едно кафе на ден. С много ниско кръвно съм и без кафе ще съм ни жива, ни умряла. През първата бременност, бях го спряла по едно време защото ми се гадеше страшно много после започнах да пия Нескафе 3 в 1 и ми беше супер на вкус, а по принцип винаги кафето го пия без захар и сметана, бременността променя вкусовете.

# 328
здравейте момичета, искам да ви попитам относно микробиологията на влаг. секрет, предполагам че на всички вече е направена. на моята излезе staphylococcus heamoliticus и ми е малко спечено. още не съм гообсъдила с АГ-то ми..

# 329
Предполагам ще трябва да  се лекуваш ,звънни на АГто. И на мен  ми излязоха  кофти  бактерии и сега слагам Макмирор и чакам втори триместър за по-сериозен АБ.

Общи условия

Активация на акаунт