Юнски мами 2018 - Добре дошли!

• 43 839
  • 714
  •   1
Отговори
# 330
 Много неприятно, това което слагаш дали е на 100% безопасно за бебето на такъв ранен етап..

# 331
АГто ми го назначи...Питах я няколко  пъти. ..Аз нямам и голям избор.Док каза ,че по-лошо няма накъде Confused Бактериите ми са в цервикалния секрет.

# 332
пожелавам ти бързо да ги изтрепеш и да не се връщат обратно. прекрасна бременност от мен Wink

# 333
Благодаря ти!  Бързо излекуване и на теб!
Аз съм се подготвила за  всичко  Sad  Вече и Аб пих поради грешка на предното Аг ,уж нямаше да има О....ама на !Ето ме в групата Simple Smile Каквото е казано да става, ще става...

# 334
сменила си си аг-то ли? и аз мн се замислям да го направя, не се чувствам хич комфортно.. можеш ли да ми препоръчаш добър и съвестен гинеколог??

# 335
При  старата в моя град ще ходя само по ЗК за ЖК.Иначе слушам само пловдивския лекар.Засега там следим Б . Предполагам, че си от Сф  и не мога да дам съвет за лекар. Другите момичета ще ти кажат за там.

# 336
да, от Сф съм така , че софиянки очаква включване от вас. Много благодаря предваритено.

# 337
Estela, при кой лекар ходиш в Пловдив?

Аз трябва да се похваля с две неща:
1. Махнахме третата сливица на малкия и се възстанови от операцията.
2. Вече видяхме сърдечна дейност(в 7+2 дни). На 13.11 съм пак на преглед и се надявам, че тогава вече ще можем и да чуем сърчицето.

# 338
  • Пловдив
Честито Диди. Ти още в Асеновград ли ходиш или започна при някой в Пловдив

# 339
На мен още не са ми пускали милробиология, тъй като месец преди да забременея си пусках сега предполагам ще е по- другия път като отида. Аз съм в София, мисля да се следя при д-р Елица Иванова в 17 Дкц, работи и в 3 ДКЦ. Разбрах, че и друго мамче от групата ще е при нея. Аз лично съм доволна от година и нещо си ходя при нея. Предишната бременност следях в Окръжна болница при доктор Дачева, също съм доволна, но тя изражда и често е в родилна зала, но пък винаги си вдига телефона и много обяснява. Живот и здраве преди исках да родя при нея, дано този път се получи.
Това е с каквото аз мога да помогна. Аз съм на принципа да ми е малко по-близо всичко, тъй като работата ми е далеч, ако и прегледите са така съвсем няма да издържам в градския транспорт.

# 340
Дафи, засега ходя при Амалиев(при него раждаха първото ми дете). Ще ходя при него поне до феталната морфология, а след това ще реша дали да се следя при него и по-нататък. Искам ФМ да е при тях, защото имат хубав апарат.
А пропуснах и да кажа, че кистата е изчезнала. Grinning

# 341
Момичета, на мен АГ нищо не ми е споменала за влагалищна проба, а вече два пъти бях при нея. Защо така? Попринцип нямам оплаквания, но явно превантивно повечето АГ правят. Само на мен ли не са ми правили и дори предлагали?

# 342
Спокойно, не си само ти. На мен с предишната бременност чак преди раждането ми пуснаха микробиология.

# 343
Мисля, че когато бременната се запише в женска консултация се пускат секрет, кръв и урина. Края на бременността пак, защото ако има някоя бактерия в началото може да стане беля, а при раждането да се предаде на бебето (ако раждането е естествено)  Peace Аз другата седмица съм на втори преглед и след него ще ме записват в ЖК, предполагам че тогава ще пуснем изследванията.

# 344
  • Пловдив
Дафи, засега ходя при Амалиев(при него раждаха първото ми дете). Ще ходя при него поне до феталната морфология, а след това ще реша дали да се следя при него и по-нататък. Искам ФМ да е при тях, защото имат хубав апарат.
А пропуснах и да кажа, че кистата е изчезнала. Grinning

Аз съм чувала мн добри неща за тях. Аз се замислям за раждането.

Общи условия

Активация на акаунт