Юнски мами 2018 - Добре дошли!

• 43 815
  • 714
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Днес и аз чух нашето биещо сърчице♥️Поотдъхнах си, честно казано. Имам питане към пловдивските мами: Къде сте се насочили за фетална морфология и биохимичен скрининг?Предната бременност бях при д-р Даскалов-останах доволна. Сега отново се бях насочила към него, но днес АГ ми препоръча и Борис Стоилов. В интернет доста се рекламира името му-изглежда млад, образован....доста се разколебах. Споделете мнение, ще съм ви благодарна:)

# 391
На мен също ми казаха за др Стоилов. АГ то сподели мнение,че за Плд  това е лекарят за ФМ newsm78  Мисля утре след прегледа да си запиша час за него за БХС.

# 392
Здравейте, момичета. Гордо се вписвам във вашите редици. Термин 27 юни. Аз съм майка на августинче 2016г. Имам много кротко едногодишно момиче и може би затова толкова скоро се решихме за второ. Имахме последни две замразени ембриончета (момиченцето ми е от същата партида Wink ) и ги използвахме като последна надежда. Размразиха се отлично и бях бременна с близнаци, но казвам бях защото едното го изхвърлих. Няма да ви отегчавам с болката, кървавите истории и стреса, който преживях. Хубавото е, че едното оцеля. Днес даже чухме и видяхме сърдечна дейност. Казаха ми повече лежане, но е трудно с едногодишно дете вкъщи а и на работа ходя от време на време. Сега съм в 6 седмица + 5 дни.
Дано на всички ни тук се сбъдне щастието да си имаме още или първи дечица. Надявам се да си бъдем полезни една на друга.
И въпрос: имаме ли си фейсбук група, че мисля че там ще е по-удобно писането?

# 393
Честити сърчица на чулите Heart
Усмивка, добре дошла при нас Simple Smile пожелавам ти леко бременеене и пак такова кротко детенцу на финала Wink
Може да ми пишеш на лични за фейсбук групата, имейл и имена и ще те добавя Simple Smile

# 394
Готово, писах ти
Благодаря

# 395
А къде работи д-р Стоилов?

# 396
  • Пловдив
За сега др. Стоилов ми следи нещата. Тъкмо днес отново се видяхме. С много добри впечатления съм . Кабинета му е до църквата св.Петка. Иначе работи в св. Георги.
Аз пък да попитам за някой читав в Пловдив при когото мога да се запиша по каса.

# 397
Аз си мисля за д-р Видева в Торакс. В четвъртък сигурно ще ида да попитам някои неща и евентуално да си запиша час.

Усмивка, добре дошла! Лека бременност.

# 398
  • Пловдив
а някой има ли впечатления от гинеколозите в пълмед? много ми е удобно като локация . Иначе чух добри отзиви за Мандов и Тотев ... но обмислям все още .

# 399
  • Пловдив
Естелка, ще чакам отзиви за феталната🤗Александра, Диди- аз се следя при д-р Кичеков в Торакс, много мил и адекватен, не претупва прегледа. Д-р Видева също е приятна, при нея съм била доста отдавна на преглед. А относно Тотев- след като родих 2 години ходих при него за цитонамазка- не ми харесва,  че винаги мн се чака.

# 400
  • Пловдив
а някой има ли впечатления от гинеколозите в пълмед? много ми е удобно като локация . Иначе чух добри отзиви за Мандов и Тотев ... но обмислям все още .
Братовчедка ми беше при Патишанов в Пълмед, беше доволна, аз съм при Тотев, но си ходя с години при него и съм доволна. Винаги отговаря на всички въпроси,не критикува теглото на хората. А и е толкова внимателен, че не усещам нищо по време на прегледите

# 401
  • София
Здравейте,
И аз се включвам Simple Smile
9 г. с. нямам гадене и повръщане, чувствам се добре.

Бремеността я усещам по зверския апетит.
Имма чувството, че е някакво наказани за това, че цял живот съм се лишавала и все съм била на диети Simple Smile и сега това мъничкото добре ми го връща.

Отказах кафето, въпреки че бях сериозно пристрастена, но дори не ми се пие.
Единственото, което ме притесняваше и към момена все още ме притеснява е, че имах спазми, които се проявяваха доста често. Док. ми изписа Но Шпа, но изпих едно, две хапчета и реших, че ще търпя.

За сега понамаляха или ги усещам някъде в късния следобяд, но си го обянявам с това, че по цял ден съм седнала и свита.

Четох коментари, но искам да попитам при някой проявяват ли се тези симптоми и дали е нормално?

Благодаря Simple Smile))

# 402
Здравейте,
И аз се включвам Simple Smile
9 г. с. нямам гадене и повръщане, чувствам се добре.

Бремеността я усещам по зверския апетит.
Имма чувството, че е някакво наказани за това, че цял живот съм се лишавала и все съм била на диети Simple Smile и сега това мъничкото добре ми го връща.

Отказах кафето, въпреки че бях сериозно пристрастена, но дори не ми се пие.
Единственото, което ме притесняваше и към момена все още ме притеснява е, че имах спазми, които се проявяваха доста често. Док. ми изписа Но Шпа, но изпих едно, две хапчета и реших, че ще търпя.

За сега понамаляха или ги усещам някъде в късния следобяд, но си го обянявам с това, че по цял ден съм седнала и свита.

Четох коментари, но искам да попитам при някой проявяват ли се тези симптоми и дали е нормално?

Благодаря Simple Smile))

Добре дошла! Нормално е да имаш спазми все пак матката ти се разширява.Според мен по добре си пий Но шпа-то както са ти го изписали то е за успокояване на гладката мускулатура. И аз като теб си виках, че мога да търпя и няма нужда да го пия, като го казах на доктора каза с нужда или без да го приемам особено след като бях получила отлепяне на плодния сак.

# 403
Здравейте,аз се записах по ЗК при д-р Борислав Иванов от Медлайн,а ходя и при д-р Даскалов.За Стоилов и аз съм чувала добри отзиви,миналата година мисля е имало в св.Георги безплатен скрининг за Даун в първия триместър при него и четох само положителни мнения.
В 10-та седмица +4 дни (не мога да схвана това 10-та или 11-та седмица е) и освен безсъние нямам никакви неразположения,даже се притеснявам,като нищо не усещам.
Първото БХС знаете ли дали се прави с коремен или вагинален ехограф?

# 404
Здравейте,
Нещо не мога да свикна с тази нова визия на сайта... Доста време мина от форумското ми присъствие и сега нещо не мога да се справя Thinking
Добре дошли на всички нови мамчета, с пожелание за една лека и спокойна бременност!
Искам и аз да се включа във фейсбук групичката, може ли ?

Аз изпратих зверовете по градини и училища и сега скучая. Може да изляза да "обърша" улиците малко Smile
Има ли варненски мами?

Общи условия

Активация на акаунт