Юнски мами 2018 - Добре дошли!

• 43 812
  • 714
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,
Нещо не мога да свикна с тази нова визия на сайта... Доста време мина от форумското ми присъствие и сега нещо не мога да се справя Thinking
Добре дошли на всички нови мамчета, с пожелание за една лека и спокойна бременност!
Искам и аз да се включа във фейсбук групичката, може ли ?

Аз изпратих зверовете по градини и училища и сега скучая. Може да изляза да "обърша" улиците малко Smile
Има ли варненски мами?

Здравей
Аз също съм от Варненските мами

# 406
Дами кой гинеколог посещавате във Варна и къде евентуално сте решили да раждате?

# 407
Дами кой гинеколог посещавате във Варна и къде евентуално сте решили да раждате?

бях решила да раждам в майчин дом и там да ми водят консултациите но мъжа ми не остана очарован
миналия петък се записахме при Славчев  и разбрах защо има толкова добри коментари за него  внимателен обяснява само дето се чака малко повече

# 408
Идвам на отчет. Първо слагам по едно кафе Simple Smile
Минах прегледа, всичко е наред с бебо, има си сърдечна дейност Hearts. По календар съм в 7г.с но по размери съм в 6г.с и 2 дни. С късна овулация съм и всичко е нормално Simple Smile
ha-ho, пиши ми на лични имейла си за да те добавя в ФБ групата Simple Smile
Хубав и усмихнат ден от мен Simple Smile

# 409
fifi87, christine95 , ще се радвам да обменяме малко варненски новини покрай бебоците Simple Smile
Все още не съм се записала на ЖК и не знам къде да се ориентирам. Предните два пъти раждах при Георгиев в АГ-то, той и ми следеше на частно бременностите. Сега по ред други обстоятелства и причини ме насочиха към Танев. Вече се срещнахме 4 пъти и съм крайно очарована от него. Мисля да остана при него, хареса ми.

***Schatz***, радвам се, че при теб всичко е наред Simple Smile Благодарим за кефенце, аз все още не мога да се лиша от него. Пия го доста слабично, но без него ми е трудно Simple Smile

# 410
А има ли мама раждала секцио,която би желала да опита нормално раждане (при липсващи противопоказания) ?
хайде и аз да цопна в темата (в 7г.с. съм) и да отговоря - имам едно секцио, след него - едно нормално раждане и сега, живот и здраве, искам пак да е нормално Simple Smile

# 411
Blush групата продължава да се пълни. Колко хубаво! Добре дошли и приятен престой до термит, та защо не и след това. Аз се замислих, че 2 пъти бях на преглед и не питах точно за термина си 😄. Толкова други въпроси имах, че забравих. По мои сметки ще е 18.06, но не знам какво ще каже аг-то 😄
Хубаво е че в групата имам мами с опит в раждането секцио и нормално, за да казват своите впечатления кое те предпочитат като начин на раждане.

# 412
Здравейте,
И аз се включвам Simple Smile
9 г. с. нямам гадене и повръщане, чувствам се добре.

Бремеността я усещам по зверския апетит.
Имма чувството, че е някакво наказани за това, че цял живот съм се лишавала и все съм била на диети Simple Smile и сега това мъничкото добре ми го връща.

Отказах кафето, въпреки че бях сериозно пристрастена, но дори не ми се пие.
Единственото, което ме притесняваше и към момена все още ме притеснява е, че имах спазми, които се проявяваха доста често. Док. ми изписа Но Шпа, но изпих едно, две хапчета и реших, че ще търпя.

За сега понамаляха или ги усещам някъде в късния следобяд, но си го обянявам с това, че по цял ден съм седнала и свита.

Четох коментари, но искам да попитам при някой проявяват ли се тези симптоми и дали е нормално?

Благодаря Simple Smile))
Аз съм по абсолютно същия начин, много рядко имам гадене, апетита ми е зверски и ако не ям ми прилошава. Имах спазми до 8ма седмица и пиех 3х2 но-шпа по лекарско предписание. За щастие вече изчезнаха. Мисля, че е по добре да си пиеш хапчетата, след като са предписани от лекаря.
Дано изчезнат като при мен, знам колко е неприятно.

# 413
Снощи имах ужасно гадене... То бива, бива, ама вместо да минава, става по-гадно. Поне през деня горе-долу бивам, че не знам иначе...

Мажете ли се с нещо против стрии? Аз плескам едни масла и чудеса, ама не съм убедена, че ще имат някакъв ефект. Принципно съм активно спортуващ човек и в момента също продължавам да правя определени упражнения (след консултация с лекаря ми, разбира се), та се надявам и това да поддържа тонуса на кожата, ама да видим Smiley

# 414
Здравейте! Записвам се с ембрионче със сърдечна дейност, в 7 с + 2 дни съм. Втора бременност, за съжаление първата приключи със спонтанен аборт... Бях си обещала да не надниквам в отчетните групи, докато не се задържат нещата, но ето че не се сдържах. Този път всичко е различно и имам нови усещания и въпроси Grinning Наистина всяка бременност е уникална!

Та, исках да ви попитам за гаденето. При мен преди отсъстваше изцяло, но сега определено ми става лошо... без повръщане, но имам чувството, че и този момент не е далеч. Частичка от мен още се съмнява - това ли е прословутото гадене или е нещо друго? Странен въпрос, но може ли да ми опишете как е при вас, за да знам дали е това Embarassed Досега никога през живота ми не ми е било лошо, грам не съм гнуслива, затова нямам с какво да сравня. И така: на мен ми е тежко и неприятно на корема, сякаш леко се вдига нагоре и ме пристяга откъм гърлото, има засилване на тези усещания от поне една седмица, и - съжалявам за откровеността - но никога не съм имала толкова позиви за оригване Embarassed Най-интересното е, че паралелно с това съм все гладна, а докато ям съм тип-топ  Laughing

Благодарности, поздрави, леко бременеене и пухкави бебочета на всички  bouquet

# 415
Добре дошли. Аз също като вас си казах че ще страня от групата,но в крайна сметка никога няма да се почувствам спокойна и да си кажа,че вече всичко ще е наред. Аз имах засилено гадене в 5-6 г.с,не беше придружено с повръщане. Сега си чувствам корема по-скоро тежък и не ми се хапва почти нищо. Смятам,че това са нормални симптоми в начална бременност. Хубаво е,че си хапвате. Лека бременност и щастлив финал този път! 💖 ако имате нужда да си поговорите с някого или да обменим някаква информация винаги можете да ми пишете на лично,аз съм с рискова бременност и скучая цял ден в леглото вкъщи Simple Smile

# 416
  • Пловдив
Честито Celesté. Леко бременеене

# 417
Привет и добре дошла! Наистина всяка бременност е различна и при всеки е различно, но аз от 1 седмица се чувствам точно по начина, който си описала. Доста неприятно, но... това е положението Simple Smile Другото да е наред, гаденето ще отмине.

# 418
Благодаря от сърце за пожеланията и разясненията. И успех на всички, симптомите ще изтърпим! Simple Smile

# 419
  • София
Гаденето при мен беше по цял ден, от сутрин до вечер, без прекъсване. Имаше часове с леко подобрение, но като цяло по цял ден чувствах стомаха си точно както казват „обърнат” ... Всичко ставаше по-зле, ако покрай мен имаше само намек за силна миризма, или храна/ напитка, която не ми понася. Но сега ще ви успокоя, че с напредването на седмиците това наистина отшумява. И сега още ми се гади на моменти, но не може да се сравни с началото. Ще ви мине! Доста е трудничко, може и да свалите кг, но ако не повръщате постоянно, няма нищо страшно. Търпим си и това е. На мен ми става по-леко, като си казвам, че това е начинът да усетя бебчето, така ми напомня за себе си Blush

Общи условия

Активация на акаунт