Юнски мами 2018 - Добре дошли!

• 43 788
  • 714
  •   1
Отговори
# 555
Аз да споделя - направо не ми е ясно какво ще обличам за работа в следващите месец-два. Обикновено ходя с рокли, с които вече доста ми се очертава коремът..предполагам повече заради апетитът, който ме гони напоследък.. Дънките също леко ми стягат и не ми е комфортно по цял ден. Изобщо нямам по-свободни дрехи, подходящи за работа 😕

# 556
Аз съм дребничка и съм в 8ма, начало на 9та седмица.  Бързо се разширявам и от 2 седмици нищо не ми става.  Ходих и закупих клинове от Манго,  риза от Уайкики и един пуловер от Бос фешън в мола.  Просто цените бяха нормални.  Казаха ми,  че в ХМ има хубави дрехи и дънки за бременни,  но не ми допаднаха. 
Аз да споделя - направо не ми е ясно какво ще обличам за работа в следващите месец-два. Обикновено ходя с рокли, с които вече доста ми се очертава коремът..предполагам повече заради апетитът, който ме гони напоследък.. Дънките също леко ми стягат и не ми е комфортно по цял ден. Изобщо нямам по-свободни дрехи, подходящи за работа 😕

# 557
Аз съм почти постоянно с клинове, но не ходя на работа. Ако извадя късмет и някоя баба поеме Митко за 22 и 23 декември, обаче ще трябва да мисля какво да обличам, защото ще съм на коледно парти. Имам една хубава черна рокля, но не ми се вярва да се напъхам в нея. Все пак тогава вече ще съм в 4 месец. Но пък ще е весело да ме видят изведнъж с оформено и издуто коремче.Grinning

# 558
Здравейте. Аз съм в 9 г.с., съдирам се от повръщане, но коремът ми расте и туй то. Няма дреха вече, която да ми е удобна. Ще ме прощават ХМ, но на колко бременни стоят добре тия прилепнали рокли, скини дънки и панталони-цигара, които са напускали?!? Крайно  неподходящи са за повечето дами според мен. Имам и друг проблем - искам да скрия бременността си поне още месец, но май няма да успея.

# 559
Аз пък не виждам особено голяма промяна newsm78 Коремче си имам останало от преди и сега не ми изглежда различно,Само със сутиените  имам проблем и не знам къде  си търся хубаво бельо за бременни /кърмещи. Ако някой знае някакъв он-лайн магазин ,да пише.И за Пловдив приемам предложения.
 Мисля днес да се пъхна в една рокля отпреди Б. С моите си  дънки съм си ОК,както и преди,не ми стягат.Имам едни останали бременски дънки и от Уайкики(не са лоши) ,сега съм си поръчала клин и  готинка туника за по-натам Blush  В H&M  и аз нищо не харесах Rolling Eyes
 Много ме дразнят тези безформени и отявлено грозни дрехи за бременни #Cussing out Все едно ,че ще ги обличат  някакви парцалани ooooh!

Последна редакция: пн, 20 ное 2017, 07:57 от estela

# 560
Естела, много хубаво бельо за бременни е бельото на "Анита", продава се в "И за мама". Но е скъпо. Аз също ще купувам и се оглеждам за чуждестранни сайтове, ако успея да хвана Черен петък или коледно намаление.

# 561
Момичета, един съвет от мен. Не избързвайте с купуването на сутиени от сега. Като почнете да кърмите всичко ще ви стяга, защото гърдите нарастват още. Аз предния път я направих тази грешка и сутиените ми стягаха. Времето, когато родим ще е топло и ще имаме възможност да купуваме някои неща и тогава.

# 562
Диди, май при всеки е различно. Аз с първата бременност си купих сутиени за кърмене в 4 месец и си ги носих докато кърмих. Но бюстът ми така и не наедря много.
Офф, мен сега ме притеснява колко ще кача с тази бременност. Знам, че е последната глупост, за която трябва да се притеснявам, ама, ей, на... Не се бях мерила от 2 седмици и днес направо със страх се качих на кантара, с тоя корем си представях апокалиптични картини. За радост се оказа, че не съм качила нищо. Май повръщането компенсира издуването ми като балон.
Да ви питам пиете ли витамини за бременни, освен ФК, и изписани ли са ви от лекар или си ги самоизписахте?

# 563
Да пия и витамини за бременни освен фолиевата. АГ ми ги изписа+ Биозин мама и шуслерови соли.

# 564
На мен гърдите ми станаха огромни и тежки още от самото начало на Б.Нямам голям избор, защото настоящото бельо отдавна ми е неудобно. Ако пораснат още....Не знам какво ще правя.С първата Б изкарах и Б , и кърменето с едни и същи, бяха на Триумф , много удобни.

# 565
Момичета здравейте и добре дошли на новите мами,дано всички се задържим до финал в темичката. Искам да ви попитам в коя г.с сте? Кога започна да ви личи? През коя седмица направихте първите изследвания и какви бяха те,защото аз за сега не съм до никъде.

# 566
Кристин, аз съм в 9 г.с., от 7 г.с. изглеждам като много преяла, миналата седмица една дама ми стана в метрото, та май доста си ми личи. Но при мен не е първа бременност, казват, че при следващите започва да личи по-рано, защото коремната мускулатура била по-хлабава.
Изследвания не съм правила никакви. Отидох направо в 6 г.с., за да видим има ли пулс. Записала съм се на ранна ФМ и БХС в 12 г.с., а след това ще пускам ПКК и микробиология. Сега умувам за Пренатест, поразпитах и в темичката, посветена на теста. С предишните бременности бях всяка седмица на преглед, изследвания, втори мнения, и все притеснения, притеснения... Сега съм решила да го давам по-спокойно, Божа работа, каквото стане.

# 567
Здравейте и от мен отдавна не съм се включвала но нямаше и какво интересно да споделя.На 18 ходихме на ФМ и съм безкрайно щастлива има си всичко развива се нормално даже ни помаха с рачичка(единственото което аз разбрах)и за сега доктора каза 90 процента ще е мъж Grinning

# 568
Фифи, браво! в коя седмица си, че док даже и полът предположи?

# 569
Здравейте и от мен отдавна не съм се включвала но нямаше и какво интересно да споделя.На 18 ходихме на ФМ и съм безкрайно щастлива има си всичко развива се нормално даже ни помаха с рачичка(единственото което аз разбрах)и за сега доктора каза 90 процента ще е мъж Grinning
Честито! Все така наред да бъде всичко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт