Юнски мами 2018 - Добре дошли!

• 43 755
  • 714
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Ами хайде честито, дано да си ги изкараме до края Simple Smile Последният ми МЦ беше на 10.09. точно на първата ни годишнина от сватбата хаха. Не можахме да празнуваме както трябва Wink Браво на дребосъка, яки нерви за мама хихи Simple Smile

# 76
  • Пловдив
Estela, честито сърчице ! Дафи, стискам ти палци ! Прекрасен и усмихнат ден момичета Simple Smile
btw  нещо и аз съм скарана със съня напоследък Thinking

# 77
  • Пловдив
Благодаря, alexandra_gp. Аз пък спя като заклана от няколко дни. Даже преди двете черти Simple Smile

# 78
Хормони, хормонииии... Simple Smile
При всички Б до сега безсънието все ми е било верен спътник  Sad

# 79
  • В две тъмни очички
Нека се включа и аз малко с отговори на зададените въпроси - за сравнение Simple Smile

Адски менструални болки са налице от около 4г.с. - при първата ми бременност беше същото. Отшумяха около 9-10 г.с. Този път директно като ми показа теста две чертички отидох до аптеката, купуих си фолиева киселина, както и но шпа - 1 т. фолиева, 3х2т но шпа. Лекарят ме похвали, че не е трябвало даже и да ходя при него Grin Изписа ми Папаверин, но не мисля да го взимам след като прочетох листовката.

Сън - денем се чувствам леко отнесена, вечер рано-рано ми се приспива (около 22:00 сдавам багажа). Обаче, като отворя очи в 03:00-04:00 и няма заспиване. Така вече има-няма 10 дни. Тази нощ спах за първи път от 11:00 до 6:00.  И тук всичко се повтаря с първата ми бременност - желание за сън - огромно, ама и изключително ранно събуждане с невъзможност за повторно заспиване.

Хранене - по време на първата ми бременност - в първия тиместър свалих 3-4 килограма. Хич не ми се ядеше, насилвах се да се храня, защото знам, че не е добре да гладувам. Този път обратния проблем - страхотен глад! Гледам да ограничавам храненето (откъм покачващи килата храни) и ще се постарая да не пълнея рано-рано.

В краткост - надявам се, че тази бременност ще протече като първата ми или поне сходно - защото това беше един от най-прекрасните периоди в живота ми, в които се чувствах много добре, щастлива и изключително здрава.

Хубав ден от мен за сега Simple Smile

# 80
  • София
Добре дошли на новите бъдещи мами! Момичета, не мога да си представя какво ви е, ако преди сте имали проблеми и сега се надявате всичко да мине добре. Но само ще ви кажа, че положителното мислене е единственото спасение. Колкото и да е трудно, колкото и да ви е страх, мислете само за това, че бебчо и мама ще са добре и този път ще бъде различен. Всичко останало е Божа работа, има неща, които не зависят от нас. Но от нас зависи как ще приемаме какво ни се случва. И да не си помислите, че и аз нямам страхове. Напротив, първа бременност ми е понякога страхът дали всичко ще е наред ме сграбчва. Тогава си повтарям, че няма нищо, че ще мине прекрасно и се успокоявам. Вълнения Simple Smile Гуш на всички и ще стигнем до юни заедно!

# 81
  • Пловдив
vondito, надявам се никога никой да не изпитва такава болка. Аз за сега изобщо не мисля, защото ме е страх. Моля се всеки ден само да се опази. Надявам се през юни всяка да се хвали колко се е родило бебчето и какво е Simple Smile

# 82
🤗 Здравейте, бъдещи юнски майчета ! Как сте в този слънчев следобед?
Дафи добре дошла и приятен престой чак до месец юни Simple Smile Аз се включвам, за да те успокоя и да ти вдъхна кураж. И аз като теб минах по труден път с първата си бременност и сега всичко ме плаши, всичко поставям под съмнение. Аз ще се тревожа докато не мине 18 г.с, така че имам дооста да си помрънкам тук 😄 Извинявам се, за което от сега 😇 Мисли положително Дафи и всичко ще бъде наред. Има и други момичета като нас в групата, така че не сме сами. Вярвам, че всяка една от групата ще дава съвети както може и всеки съвет ще е от полза.

# 83
И аз съм със загуба и непрекъснато се тревожа,но нека не мислим сега за това. То вече е минало.
Дава ни се отново шанс,нали!?! Силно силно и от сърце желая на всички момичета тук да не преживяват мъката и заедно до една ВСИЧКИ да  гушнем бебетата накрая Heart Eyes

Аз съм на работа,но се чувствам супер,че от това лежане вкъщи се превръщам в плазмодий Joy

Последна редакция: вт, 17 окт 2017, 15:48 от estela

# 84
  • Пловдив
Като гледам и аз съм от мрънкащите хаха, ама то защото всички, които не сме имали неуспешен опит ни е страх. Аз например за 2 дни вече психясах. Постоянно си проверявам гърдите за болки и на всеки час ходя до ВЦ да проверя за някакво течение. Абе ужас

# 85
  • Пловдив
Хайде да ви се похваля Simple Smile от неделя се филмирах и скокнах днес да разсея страховете. Видяхме ембионче с пулс Relaxed  отговаря на 6с.+4д. по календар съм 6с+0 . Ще спа малко по-спокойно тези дни  Laughing

# 86
Ееей,честито сърчице! Heart Eyes Колко хубаво Heart Eyes

# 87
Привет, момичета!

Нахлувам в темата само със сакче, на 24-25.10. трябва да чуем сърце. Общо взето съм в паника, че може и да не се чуе... За първи път ме спохожда ситуацията "бебе" и явно са нормални тези страхове.

Нямам гадене, освен 1-2 пъти и то за минута. Не ме боли нищо, усещах от време на време съвсем леко корема, както преди цикъл, но вече и това го няма. Имам и някакви гърди Satisfied .. а никога не съм имала Satisfied
И дотук с хубавото... От седмица имам дни, в които се чувствам адски подтисната. Без причина, няма от какво да се оплача, обаче ми е ужасно тъжно и напрегнато. Страх ли е, хормони ли са, притеснение ли... Нищо не ми се прави, нямам желание да се храня, да излизам, не ми се вижда с хора... Четох,че доста хора са така, обаче никак не съм доволна...

# 88
  • Пловдив
Хайде да ви се похваля Simple Smile от неделя се филмирах и скокнах днес да разсея страховете. Видяхме ембионче с пулс Relaxed  отговаря на 6с.+4д. по календар съм 6с+0 . Ще спа малко по-спокойно тези дни  Laughing
Честито, мила!Малко да ти се отпусне душичката 🤗
Добре дошли и на новите момичета, леко бременеене!И аз да си кажа-вече нямам търпение за прегледа сл. седмица! Втора бременност ми е - за сега започва по-различно, напр. че не ми се спи толкова както предишния път, хапвам си всичко умерено, а преди не понасях сумати неща  Да си споделя и аз страха-изпитвам ужас от повръщане, моля се този път са се размина по-леко, че като се сетя едно време- до края си повръщах, като в началото по 7-8 пъти дн.

# 89
Здравейте! Отдавна ви чета, но чак сега се включвам. Живот и здраве началото на юни трябва да се увеличим. Както някой от вас и аз съм леко притеснена, понеже преди 2 години имах мисед. Още не съм ходила на лекар, мислех тази седмица, но моята докторка е отпуска и чак другия петък ще ходя, но тъкмо да е по-голямо ембриончето Simple Smile
На мне започна от миналата седмица да ми се гади и то след хранене, предимно следобяд или вечер ... Много трудно заспивам, въпреки че съм изморена и ставам по 10 пъти нощем да пишкам  Crazy Явно бременност с бременност нямат нищо общо, понеже с първата ми бременност (имам син на почти 6 години) нито ми е прилошавало, нито имах проблеми със съня. А за кафето - пия си сутрин по едно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт