Юнски мами 2018 - Добре дошли!

• 43 756
  • 714
  •   1
Отговори
# 90
Аз съм на 28 години . Това ми е втора бременност. Имам момченце на 2години и 9 месеца.

Терминът ми е 17 .06. Засега имам леко гадене сутрин, мъчи ме безсъние и коремът ми се подува като на бременна в 5 месец.

# 91
  • Пловдив
alexandra_gp честито сърчице. Безпроблемна бременност

# 92
Ах, колко хубаво честити видяни ембриончета, честити сърчица Heart добре дошли на новите момичета и приятен престой на всички Hug

# 93
Здравейте и от мен.
На 28 години съм и съм бременна за втори път, имам дъщеричка на 4 годинки и живот и здраве догодина ще сме четирима. Терминът ми е 7 юни. В петък съм на преглед да чуем сърчице.
Аз също съм от нощните птици. Вечер съм като труп едвам приспивам малката към 9:30 и заспивам и към 3 се събуждам и кукуригам до към 5, после както се досещате съм парцал цял ден и така вече втора седмица.

# 94
Zdraveite, izvinqvaite za latinicata, kompiutara mi nqma kirilica.
Az 6te stavam mama jivot i zdrave kraq na Mai,nachaloto na Uni.

V 6-ta sedmica sym i sym ujasno razvylnuvana i v sy6toto vreme stresirana zaradi promenite koito 4uvstvam.
Radvam se da pro4eta,4e ne samo az sym zverski umorena. Gadi mi se, no ne povry6tam i imam 4uvstvoto,4e nikoga nqma da mi mine. Razstroivam se lesno, hormonite zdravo navlizat.
Nai-lo6oto e podutiqt korem. Neznam dali drugi jeni se 4uvstvat taka,no ne predpolagah 4e 6te izglejdam kato bremenna o6te v 6-ta sedmica. Nisko dolu sym podyta i imam kofti zapek ve4e 2 sedmici. Qm Aktiviq,slivi i kakvo li ne,samo me poduvat pove4e...neznam ve4e kakvo da pravq. I 6te mine li tova ili prodyljava prez 9-te meseca?Sad

ed. модератор

Последна редакция: ср, 18 окт 2017, 14:33 от AnMary

# 95
Здравейте бъдещи юнски мами! Аз съм на 26 с втора бременност.Бъдещият батко е на 2 г. и 9 м. /6 февруари 2015 г./ На 20 октомври съм на преглед да видим какво е положението. Тестът си го направих на 14 октомври с бледа втора черта, след това се появи зацапване и болка в гърдите така, че по мои сметки термина ще е 19 юни. Лека бременност и щастлив финал!

# 96
Добре дошли на новите момичета! bouquet  Как хубаво се пълни темата Heart Eyes
Пожелавам да се препълни със сакчета и после със сърчица   Two Hearts !
И всички тук до термин newsm03

# 97
mai_86 , през първата ми бременност и на мен в началото ми беше издут корема и имах запек. Това със запека може и през цялата бременност да продължи, но корема ще се оправи към 3-я месец.... и после ще започне да расте  Wink

# 98
Май, защо не опиташ с някакъв пробиотик? Може да оправи запека.

# 99
Момичета,аз съм отпаднала и със запушен нос,от аптеката ми препоръчаха да пия само витамини прегнакеър оригинал и да пръскам фотоназал.Някоя от вас пила ли е тези?

# 100
  • Пловдив
И аз още преди двете чертички съм постоянно със запушен нос, но при мен е от бременността. По добре да те види лекар, ако си настинала.

# 101
Аз съм с тези витамини. Две АГ-та ми ги препоръчаха,а утре на прегледа ще питам за Джеймисън дали не са по-добри.За фитоназал нямам мнение,не съм ползвала.Когато имам проблем с носа ползвам само морска вода на Стеримар.

# 102
  • В две тъмни очички
И аз още преди двете чертички съм постоянно със запушен нос, но при мен е от бременността. По добре да те види лекар, ако си настинала.

Момичета, имайте предвид, че заради хормоните се отделя много повече секрет. Добре е да се ограничите от животиски храни до обяд и да приемате повече смутита.  Ще потърся малко повече инфо и по-късно ще го споделя тук.

Иначе мен ме мъчи гърло. Вечер кашлям, през деня - хич. Бъдещата кака е с гнойна ангина от вчера и с Т, та се надявам да не лепна и аз. Смуча ИСЛА - подходящи са за бременни и пия Вит.С - по 200-400 мл дневно.

# 103
С първата бременност и аз имах запек, подут корем, дисконфорт. Аг-то ми изписа тогава Дуфалак сироп, но не помня как се пиеше. Пиех само сутрин. Помогна ми, но ми беше много гадно да го приемам, а отделно ме караше и да повръщам. Иначе нищо друго не ми помогна.

# 104
Добро утро от нас! bouquet
Вече бих рекорда си Grinning Будна съм от 03:55 ч. 1countingsheep 1countingsheep 1countingsheep
Днес сме на преглед,стиснете по едни палчета за късмет Blush
Хубав и успешен ден на всички и нови попълнения при Юнки  Peace

Общи условия

Активация на акаунт