Юнски мами 2018 - Добре дошли!

• 43 827
  • 714
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
И при мен гаденето си е нон-стоп, вече и повръщам от време на време....големи есктри😉

# 376
Момичета,обръщам се към тези в по-напреднала бременност или тези с дечица вече. Имах силно изразени симптоми като гадене без повръщане,липса на апетит,болезнени гърди. Сега от няколко дни наблюдавам затишие,гърдите не ме болят,похапвам си по-добре,иначе въобще не можех да хапна и се чувствам добре. Предишния път,когато направих спонтанен аборт гърдите бяха спрели да ме болят,но не можех да се храня. Искам да ви попитам случвало ли ви се е да отшумяват симптомите,нормално ли е или е знак за нещо лошо. Вече всяко нещо ме подтиска и ме кара да се притеснявам.

# 377
  • Пловдив
Момичета,обръщам се към тези в по-напреднала бременност или тези с дечица вече. Имах силно изразени симптоми като гадене без повръщане,липса на апетит,болезнени гърди. Сега от няколко дни наблюдавам затишие,гърдите не ме болят,похапвам си по-добре,иначе въобще не можех да хапна и се чувствам добре. Предишния път,когато направих спонтанен аборт гърдите бяха спрели да ме болят,но не можех да се храня. Искам да ви попитам случвало ли ви се е да отшумяват симптомите,нормално ли е или е знак за нещо лошо. Вече всяко нещо ме подтиска и ме кара да се притеснявам.
Не се тревожи, мила!Аз съм със 2-ра бременност,  по наблюдения от първия път докато бебчето започне да рита (както казват старите хора-докато оживее) симптомите мипостоянно ту намаляха, ту се засилваха. Сега съм в 7  г.с.и 5 дн. и пак така.

# 378
  • Пловдив
И аз постоянно се плаша за това. И аз имам една неуспешна бременност, тогава беше с всички екстри като неразположения, а сега имам само болки в гърдите, които ба моменти изчезват и направо съм психясала докато дойде време за доктора

# 379
Здравейте, момичета! Пиша ви леко притеснена, но днес бях на преглед и понеже не съм на ти с тези неща се обръщам към вас. Гледаха ме на коремен ехограф само, видя се сакчето и до тук добре. Според изчисленията на доктора трябва да съм в 7 г.с., а ехографа показва  5+7, при което док реши, че е в следствие на късна овулация. Размерите бяха 1,53 см нараснал е двойно от предния път. Другата седмица съм на изследвания - кръв, урина и микробиология. Дали имам реален повод за притеснение или е нормално малко да изостава?

# 380
Здравейте и от мен!
Радвам се, че успях да се присъединя в групата на юнските бебоци.
В 7 г.с. и  3 дн с ориентировъчен термин 22 юни.
Успех и много усмивки на всички Simple Smile

# 381
Здравейте, момичета! Пиша ви леко притеснена, но днес бях на преглед и понеже не съм на ти с тези неща се обръщам към вас. Гледаха ме на коремен ехограф само, видя се сакчето и до тук добре. Според изчисленията на доктора трябва да съм в 7 г.с., а ехографа показва  5+7, при което док реши, че е в следствие на късна овулация. Размерите бяха 1,53 см нараснал е двойно от предния път. Другата седмица съм на изследвания - кръв, урина и микробиология. Дали имам реален повод за притеснение или е нормално малко да изостава?

Спокойно, често се случва на мами с късна овулация, бебчето ще навакса много бързо и скоро всичко ще влезе в ритъм Simple Smile

# 382
Момичета кой отговаря за оформянето на първата страничка? Хайде да си я направим кога са ни термините , първа, втора , трета бременност ли ни е , години?

# 383

Спокойно, често се случва на мами с късна овулация, бебчето ще навакса много бързо и скоро всичко ще влезе в ритъм Simple Smile

Благодаря за бързия отговор, силно се надявам да си права Hug

# 384
  • Пловдив
Здравейте, момичета. Отчитам се. Станали сме 1,43см, отговарящи на 7+6, въпреки че съм 8+1, доки каза, че в началото не може хубаво да се замери и да не ме притесняват тези 2дни разлика. Плацентата се формира и си има още жълтъчесто тяло, че да се храни. Следващ преглед 20.11. Дано всичко да е наред  тогава.

# 385

На мен ми е трета Б и симптомите и сега не са постоянни Peace Имаше дни ,в които гърдите ми бяха кошмарно напрегнати и тежки,после се поуспокояваха нещата, с гаденето също така-единия ден нетърпимо,на другия-все едно нищо не е било, а ембриончето си расте. Питах док,защото това стихване и мен ме притесни но тя ,каза,че нищо не означава(склонна съм да й вярвам,защото при мисед'а си имах всички симптоми,а вече беше спряло да се развива поне от седмица).
По-малко черни мисли , Кристин , Peace Този път всичко ще е наред Hug

Алекс,в началото и измерването с ехографа не е  100%прецизно,все пак става дума за милиметри.Ако и О не си сигурна кога е била-ето ти отговора.Важно е да не се увеличава ''разминаването'' на всеки преглед Peace   Дано бързо да си наваксате и да няма повече притеснения! Hug

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 17:51 от estela

# 386
По принцип, ако има нещо притеснително доктора ще каже и ще назначи нов преглед след седмица-две  Peace
При мен това с прилошаването е постоянно и целодневно, поне не повръщам. Имам апетит, огладнявам, но след като ям и  Sick  И аз много се изморявам, даже от сутринта се чувствам неотпочинала, постоянно ми се спи, но пък за сметка на това нощем ставам през час да пишкам  Mr. Green   Също така ми е студено и нямам стопляне, а помня, че с първата ми бременност ми беше топло  Crazy

# 387
Май да взема и аз да се запиша в темичката ли Wink
Здравейте, мамчета!
Как сте? Записахте ли се на ЖК?
Аз все още се лутам, не съм си намерила доктор.Трета бременност ми е, но съм решила при старото АГ да не се връщам, последните два пъти като се видяхме ми направи много кофти впечатление...Та
така, сега ходя само при доктора, който ще ме изражда живот и здраве.
Преди седмица ми казаха, че термина май ще е 12.06, но ще видим сега на 12.11  какво ще излезе.
christine95, според мен няма за какво да се притесняваш. На мен ми е трета бременност и така не съм се чувствала Simple Smile
 Една с една не си приличат.
Alexche, дъщеря ми я местиха до 9 месец с две седмици напред-назад. До последно не знаех кога ми е термина и кога трябва да родя.Хихихи
 Надявам се да сме си подкрепа до финала, че и след него Simple Smile
Пожелавам на всички една лека бременност, неусетно минаване на времето и прекрасен,пухкав и здрав "финал" Heart Eyes

# 388
  • В две тъмни очички

Нямаш никакъв повод за притеснение. Аз съм с нередовен цикъл и в тази връзка овулацията ми е по-късна. По сметки от последна менструация трябва да съм 10-та седмица, а всъщност съм 8-ма. При първата ми бременност беше по същия начин. Терминът определихме по големината на плода в 6-7 седмица и просто приехме да казваме, че последна менструация е била с две седмици по-късно, за да може лесно да се смоята от различните доктори, през които се минава.

Та, с две думи, не се притеснявай  Simple Smile Важното е бебчето да расте занапред спрямо седмицата, която сте определили, а не спрямо тази, която е по последна менструация.

# 389
Здравейте.
Слагам едно обедно кафенце за разсънване. Мен яко ме наляга заспиване където сваря хаха

Момичета кой отговаря за оформянето на първата страничка? Хайде да си я направим кога са ни термините , първа, втора , трета бременност ли ни е , години?
Трябва наистина да се оформи страничката, но то има време още, едва на средата сме на темата Simple Smile

Утре съм на преглед, доживях хахахаха

Общи условия

Активация на акаунт