Юнски мами 2018 - Добре дошли!

• 43 766
  • 714
  •   1
Отговори
# 615
Аз не съм наясно много по темата как влияе хемоглобина на бебето, но ти самата няма да се чувстваш добре с толкова нисък или по-нисък. Вероятно ще ти направят изследване и на желязото, за да се прецени дали самото то е паднало като стойности и от него хемоглобина ти да е паднал толкова. Аз също ходих тази седмица на хематолог, защото моя хемоглобин си е нисък попринцип. За сега не ми изписа нищо, но при мен са по-специфични нещата. Като съвет послушай доктора и приемал лекарствата, които ще ти изпише. Знам, че ако пада много може да се налага и вливания на кръв.

# 616
По принцип при нисък хемоглобин изписват желязо на хапчета. Най-добре провери кои храни са с повече желязо и от кои се усвоява най-добре и наблягай на тях  Peace

# 617
Добър ден, мами!

И аз се включвам при вас. Моят термин е седми юни 2018. Участвам и в групата във фейсбук, която не съм сигурна дали е създадена от вас, но е за бременни с термин 2018 от Пловдив. Ако някой иска нека да се присъедини и ще обменяме опит, както и тук де.

Сега се залавям за работа лек и успешен ден Ви желая!

# 618
Бъдещи мами, привет! От няколко дни издирвам къде има 5Д ехограф, но не намирам.Ако някоя от вас знае, ще се радвам да сподели.

# 619
“Фемина“ имат 5Д, но не зная кой от специалистите гледа с него.

# 620
Моят лекар ми каза, че не е от особено значение дали е 3, 4 или 5д резултатът от прегледа е един и същ, тоест това, което се вижда. Важно е лекарят, който го прави, да е минал съответно то обучение за фетална морфология. Моят лекар ми препоръча д-р Амалиев и д-р Борис Стоилов, става дума за гр. ПЛОВДИВ.

# 621
Аз ще ходя при д-р Стоилов на 5.12. При Амалиев се чака с часове. Бях 3 пъти на преглед при него и нито веднъж не влязох навреме. Чакането беше между 1 и 2 часа, а прегледът траеше по-малко от 10 минути. На последния преглед дори нещо се бъгна апаратът и не можахме да чуем тоновете.

# 622
Току що бях на ФМ при Др Стоилов. Засега всичко  изглежда  добре. За впечатление, ще пиша довечера , но съм доволна Simple Smile

# 623
Звънях им тази сутрин и жената ми каза, че не разполагат с 5Д, за такова "нещо" досега не била чувала Grinning

# 624
Боже! Надявам се наистина да не е така. Аз говорих с мои познати за доктор Амалиев и те го препоръчаха, като казаха, че е много добър...... Не са споменавали подобни феномени като толкова дълги чакания и прегледи за по 10 минути. Дано да е само ваше емоционално впечатление, защото нямам друго свободно време, в което да отида.

# 625
Здравейте момичета! Преди малко се връщам от лекар в 11 г.с съм,но на ехографа излиза 10 г.с. Видях едно бебче 3 см с махащи ръчички. От еуфорията след аборта обаче и от радост въобще изключих какво ми каза лекарката. Каза ми да отида след една седмица за кръв и урина и да направим биохимичен скрининг или фетална морфология. Бихте ли ми казали кое се прави първо и кое от двете се предполага,че ми е казала. Каза също,че е около 44 лв.

# 626
  • София
Здравейте. Аз съм в 12 седмица и си правих биохимичен скрининг в гр. Плевен, като беше напълно безплатно. Знам, че на някои места се плаща, но тези 44лв. може да си ги спестите, ако намерите болница,  в която е безплатно. Simple Smile

# 627
Звънях им тази сутрин и жената ми каза, че не разполагат с 5Д, за такова "нещо" досега не била чувала Grinning
Е, как да нямат, те с това се рекламират Simple Smile - http://www.manager.bg/obshchestvo/blgariya-veche-razpolaga-s-mul … za-specializirani.

# 628
Е, как да нямат, те с това се рекламират Simple Smile - http://www.manager.bg/obshchestvo/blgariya-veche-razpolaga-s-mul … za-specializirani.

Точно заради тази статия звъннах и жената беше в потрес що е то 5д.. Звънях в токуда,софиямед,света софия,щерев и казаха,че нямат. А в Надежда дори не ми вдигнаха.

# 629
  • София
Здравейте момичета! Преди малко се връщам от лекар в 11 г.с съм,но на ехографа излиза 10 г.с. Видях едно бебче 3 см с махащи ръчички. От еуфорията след аборта обаче и от радост въобще изключих какво ми каза лекарката. Каза ми да отида след една седмица за кръв и урина и да направим биохимичен скрининг или фетална морфология. Бихте ли ми казали кое се прави първо и кое от двете се предполага,че ми е казала. Каза също,че е около 44 лв.

Здравей!

На мен лекарката ми каза, че между 11 и 13 седмица се прави биохимичен скрининг и първата фетална морфология. Препоръча да дам кръв за изследванията за БХС в деня преди феталната морфология.

Дано съм била полезна!

Общи условия

Активация на акаунт