Юнски мами 2018 - Добре дошли!

• 43 594
  • 714
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, защо се ходи на зъболекар през бременността и в кой месец?

# 676
  • Поморие
Профилактика, ако има някакъв проблем да се следи, ако се влоши да се реагира, преди да се наложат по-тежки мерки, защото не може упойки и други лекарства да се приемат, и задължително се казва за бременността, още се ослушвам, но май ми е време, в началото и вече ако има нещо да се проверява те си казват, и в края, и на очен трябва да ходя, че нещо ми се мъти погледа и имам чувството че главоболието ми е от там.
Личи ли си че ми е скучно на работа хаха

# 677
Упойката не е противопоказан при бременност , ако няма няка към общ здравословен проблем. Може да се отиде по всяко време, но вай-безопасно е във втори триместър. Освен за зъбите,  Б трябва да се погрижи и за венците. Почти всички Б развиват гравидарен  гингивит , но има ли зъбен  камък и плака  , може да стане много тежко.

# 678
christine95, май те прибутват към секцио. много е рано още да се мисли за това. възможностите за раждане се обсъждат около 34 г.с., съобразяват се много неща, не само дали си слаба, това е несериозно. то по тази логика всички китайки трябва да раждат със секцио.
аз бях с операция на ретината, с тесен таз, бебе с омотана пъпна връв, което през два часа си сменяше позицията - ту с дупе нагоре, ту надолу, и пак до последно докторите умуваха дали наистина е нужно секцио.

# 679
Christine, и на мен ми изглежда като опит да те придумват за секцио от сега. Това е несериозно от страна на лекаря. Темата е дълга и широка, но наистина се обсъжда доста по-нататък. "много си слаба" е един от най-абсурдните аргументи, но в следващите месеци ще чуеш и много други Simple Smile Иначе цените са различни - зависи дали е частна или държавна болница най-вече.

# 680
Да ви се оплача какъв ужас преживях. Докато си бях на работа получих кървене. Веднага тръгнах за гинеколога ми. Успях да прередя всички и се съм по-спокойна. С бебо всичко е наред, скачаше 😄 няма проблеми с него, нямам болки. Имам един полип на шийката, който пак се разкарви, но като не знам от къде идва тази кръв се шашкам. Каза ми да де наблюдавам, ако почне много да кърви да тичам към болница. За сега като гледам е било еднократно. Изписа ми да пия утрогестан до следващата консултация.
Та така утре съм на работа, че не мога да отменя една среща и от петък ще гледам да си взема няколко дни болнични. Колкото и да искам да съм спокойна през тази бременност, все се случва нещо което да ме стресира.
Извинявам се, че ви натоварвам с моите премеждия, но ми действате много успокояващо:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 681
Хайде и аз да се оплача.

Пуснах си изследвания на щитовидната жлеза, а няма ендокринолог внграда ни, който да ме приеме преди 10.12. По телефона една лекарка ми заяви, че нямам време да чакам до 10 и трябва веднага да започвам прием на Еутирокс 50мг. Като чух това доста се стресирах и сега ще съм на тръни до ФМ, а и след това.Cry

# 682
Манита,  Hug  Съжалявам за притесненията ,които си преживяла,добре,че са били напразно. И аз като прокървих  преди много се притесних,но отмина.Почивай си повечко,доколкото можеш.

Момичета , много прекаляват със секциото,наистина,особено в частните болници.Правят го за щяло и нещяло.Моя позната скоро я резнаха без никаква причина.Здрава,права ,нормална бременност,бебето било едро(3500  Rolling Eyes ) и хайде под ножа направо,нищо,че настоявала за нормално. Много кофти практика.

Но ...твърде рано е да ги мислим тези  Peace

Диди,пий си хапчетата и слушай док. ТСХ не е шега работа  Peace

# 683
  • Поморие
По-лесно им е секцио - могат да си планират работния процес.
Манита, много се радвам, че всичко е наред, стресиращо си е, дано отшумят тези полипи.
Иска ми се да гледам вече за колички и столчета и да правя списъци, но е много рано хаха, аз още за Коледа не съм украсила, даже не съм изчистила основно, нямам време и сили да се развъртя, но трябва, че с моята скорост време не остана, да сортирам играчките на дребния и да направя място на новите, да видя къде ще е елхата.
На вас вече коледно ли ви е? Мен не особено, по ми е бебешко като че ли, ако ме разбирате Simple Smile
Е аз съм до 6 на работа, така че ви оставям засега, утре пак ще ви досаждам Simple Smile

# 684
Слушам, нямам кой знае какъв избор.Cry Дано всичко е наред.

# 685
  • Пловдив
Странна работа  newsm78
Аз платих само ехографския преглед(за ФМ ), а за кръвните  докторът каза,че ги праща в НГЛ ( май newsm78 ) и попълних документ,че не съм платила за тях.
Лекарят Не работи по ЗК.
Естелка колко плати при Стоилов?

# 686
Странна работа  newsm78
Аз платих само ехографския преглед(за ФМ ), а за кръвните  докторът каза,че ги праща в НГЛ ( май newsm78 ) и попълних документ,че не съм платила за тях.
Лекарят Не работи по ЗК.

Ласка,  100лв беше феталната.Не знам много ли е ,малко ли е  newsm78  Не помня предния път колко беше с дребосъчката,ама май беше 80  newsm78

А! Освен ФМ ми мери и дължината на маточната шийка,може и там нещо да е струвало ,но не ми е казал дали и за нея се заплаща .

# 687
Здравейте, Дали,

Аз съм на 23 години, първа бременност от Пловдив. Днес бях на първата си официална женска консултация при доктор Тотев. В 12 гестационна и 6 дни. Утре ще ходя на фетална морфология при д-р Амалиев (син) и не знам какво да правя с биохимичния скрининг (тоест не съм сигурна дали искам), но ще го питам него за съвет. Стискайте палци. Много ми се ще да ми каже и пола, тайничко се надявам да си имам кукла, все пак ми е първа бременност и всичко ми е толкова любопитно.

# 688
  • Пловдив
Странна работа  newsm78
Лекарят Не работи по ЗК.

Ласка,  100лв беше феталната.Не знам много ли е ,малко ли е  newsm78  Не помня предния път колко беше с дребосъчката,ама май беше 80  newsm78

А! Освен ФМ ми мери и дължината на маточната шийка,може и там нещо да е струвало ,но не ми е казал дали и за нея се заплаща .
Супер е цената, преди 4 г. при Даскалов мисля, че платих 120 лв.

# 689
  • Пловдив
Хайде и аз да се оплача.

Пуснах си изследвания на щитовидната жлеза, а няма ендокринолог внграда ни, който да ме приеме преди 10.12. По телефона една лекарка ми заяви, че нямам време да чакам до 10 и трябва веднага да започвам прием на Еутирокс 50мг. Като чух това доста се стресирах и сега ще съм на тръни до ФМ, а и след това.Cry
Ами може и в Пловдив. В Тракия в поликлиниката има една д-р Терзиева е добра. В Медлайн има много добри ендокринолози. В поликлиниката на ресторант стадиона също има. Принципно във всяка поликлиника в Пловдив има и може още утре да си запишеш час, пък било то и платено

Общи условия

Активация на акаунт