Китен 2017г./2018г.

• 69 996
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Бонго...що ги докладва хората. Бон ли не ти дадоха, що ли Stuck Out Tongue Winking Eye

Vqsh13....мястото на новия хотел ви е било супер /изключая музиката от шопите/. Нагоре има и лекарски кабинет....в ляво след закуските...и цената е добра 😊

Аз ви казвам че има 15 лв на легло...вие вадите скъпи цени. Търсене си трябва...

Само Бонго ще да е бил, така и аз подозирам))
Тета , къде 15лв пък ти видя легло. Те са двама с бебенце в кошарка , за него не се плаща., а за стаята са дали 45 лв, при това в среден сезон или нещо между силен и слаб, то сега още са вдигнали цените до 25 август са най-високи. Днес било Илинден казаха , да се пазите на морето.(малко късно разбрах и пиша , ама..) Той Бонго затуй си тръгва май А къде е бил не пише(( Веднага да се отчете с място, цена , мнение...дадоха ли му касова бележка за стаята и т.н.))

# 571
Аз как намерих. Хем съм звъняла само на 4 места. Wink
Продължавам да твърдя, че има, да...изгодни нощувки.

Бонго не плаща . На него му плащат...Joy

# 572
  • Буркина Фасо
Тета , къде 15лв пък ти видя легло. Те са двама с бебенце в кошарка , за него не се плаща., а за стаята са дали 45 лв, при това в среден сезон или нещо между силен и слаб, то сега още са вдигнали цените до 25 август са най-високи. Днес било Илинден казаха , да се пазите на морето.(малко късно разбрах и пиша , ама..)
аз бях за по-малко лева на легло. факт. Laughing
силният сезон започна някъде към 12-ти (за цените в заведенията) и около 14-15 -ти за  стаите/леглата.
колко по-силен сезон очаквате ?

# 573
еми те са се върнали миналия ден , някъде 15-16 юли и са дали 45 лв за двама и бебе
значи не са хванали съвсем високите цени си мисля и сега цената е друга за стаята им
да..от 15 юли някъде до към 25 август са най-високи , после уж малко падат , септември още повече
до края на юни е слабия , така наречен сезон
от 1 юли до 15 юли някъде е нещо ... по-високо, ама не съвсем, след 15 юли вече е пика
ами чакам вече да паднат цените, а и времето уж не е добро съвсем, ама народа отива и май е пълно на морето, затова и цените тази година са ...
Тета , вие бяхте за 45 лв май също стая , ама тройка , но пак сте с дете под 6г май си мисля. То не се уж таксува , еми не е евтино за мен така погледнато за времето в което сте били и за китен , при това без включена закуска. Аз явно съм някакво извънземно вече си мисля ((

Последна редакция: пт, 20 юли 2018, 22:17 от Анонимен

# 574
Абе сезони...дрънци.
Слабите сезони са септември и май Sunglasses

Двойна стая има за 35 лв....писах, че дочух разговор....☺

# 575
Тета, не е така.
Виж в хотелите цените, там се делят на колонки
слаб , силен, слаб сезон
дават и дати
някъде са ги разбили на 4 , заради точно това време от 1юли до 15 юли.
след 25 август , накъде и след 30 август пак става слаб сезона и цените падат
До края на юни е слаб сезон, това поне знам, защото ние редовно ходим тогава, като хващаме 3 -4 дни от юли и правим10 дни , съответно минаваме и по-тънко като за слаб сезон
Ние платихме за тройна стая общо  26 лв с климатик, хладилник, тераса, чисто , телевизор нов , баня супер и близо до плажа на 3-4 мин, но без закуска  в семеен хотел . Чисти се всеки ден и г.н. при това не ходим на тази цена за пръв път. За това правя сравнение и ми се вижда скъпо като пишете , при това за Китен ..еми..  Били сме от 24 юни до 4 юли.

Последна редакция: пт, 20 юли 2018, 22:31 от Анонимен

# 576
Аз пък ходих СЕГА. В Китен. И говоря от опит. Който иска да гледа какво пише в интернет. Който иска да пита лично по телефон.
Спирам по този въпрос, че стана досадно.
Иначе съм насреща за нещата в Китен, ще помагам с РЕАЛНО инфо.
Лека вечер...

# 577
  • Буркина Фасо
Аз пък ходих СЕГА. В Китен. И говоря от опит. Който иска да гледа какво пише в интернет. Който иска да пита лично по телефон.
Спирам по този въпрос, че стана досадно.
Иначе съм насреща за нещата в Китен, ще помагам с РЕАЛНО инфо.
Лека вечер...
е, кой лъже сега? - ти или публикуваните колонки с цени в интернет ?  hahaha
не мога да се ориентирам, а предстои да ходя в Китен.

# 578
Ти добре че си тръгна, че да си отдъхнат малко търговците...Joy

# 579
  • Буркина Фасо
Ти добре че си тръгна, че да си отдъхнат малко търговците...Joy
ама не си права за цените на стаите. в интернет пише за по-високи цени от посочените от теб , а аз намирам по-ниски от твоята цена. newsm78 
ами в недоумение съм  hahaha  от къде да искам касов бон

# 580
Мнение за хотел Кати някой да даде.Благодаря предварително.

# 581
Аз се ориентирах по картата. И помощ от приятел де. Избираш един от двата плажа и цъкаш по картата в почивка.бг или букинг на хотелите до този плаж.

Аз не бих повторила заради стълбите...104 към южния плаж. Иначе хотела ни беше на 2 крачки от тях....
На северния не ми хареса...ходих и го огледах. Та Китен ми отпада за догодина...

Около лятното кино има доста симпатични къщички...там няма да е скъпо. По средата между двата плажа се пада там...а и е тихо.
Здравейте, бихте ли ми казали до южния плаж достъпа само по стълби ли е? Благодаря!

# 582
Има път и без...откъм стола на бнт...от хотел Додо надолу се слиза. По ул Урдовиза, покрай хотел Континентал....Стръмно е.
Стълбите не са чак толкова много...не се плашете. Сенчесто е. Малкия мрънка само при нас ☺

# 583
  • близо до Кресненското дефиле
Китен. Пристигнахме.😂 41 градуса на слънце. Разкош. Отседнахме в хотел „Порторико”.Чудесен апартамент, с всички удобства.

# 584
  • Разград
Китен. Пристигнахме.😂 41 градуса на слънце. Разкош. Отседнахме в хотел „Порторико”.Чудесен апартамент, с всички удобства.

Ооо, браво, радвам се! Blush
Дано видим и ние слънчице....

Общи условия

Активация на акаунт