Китен 2017г./2018г.

• 70 002
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • Разград
На мен Атлиман-а ми харесва, че е с много добро разположение, всичко е в близост. За хигиената, има какво да се желае, но пък не беше чак мизерно. Нормално чистичко, хавлии имаше... Вярно, мебелите стари, но пък ние сме за пет нощувки там... а и за 22 лв в активен сезон..... Ако погледнем цена и всичко останало, аз съм доволна.

# 556
То и на мен това ми се вижда най-изгодно и прилично ,като съотношение.
Тета, на мен нещо не ми хваща око тоз Китен, ама все го пренебрегвам и реших да се боцнем там , пък и мислех, че е по-евтино . Оказа се, че цените са доста завишени сравнение на други места (мое мнение) Още слабия сезон , когато се разходихме там направих разлика с цените в Приморско примерно на място  за храна, напитки, сувенири. Сега гледам нощувките и пак същото установявам. Плажовете си права за южния, за  северния ...не знам добре входовете , но това ни е варианта за съжаление.
Сиси, не бих рискувала в силен сезон и на място да търсиш. Повечето хора така се надяват в силен сезон и често остават...ми на улицата почти. Виждала съм и знам. Дори в градината на една баба и в кухнята беше прежалила едни хора да спят преди  в Созопол. Не знаеш как ще се случи годината и какви са възможностите. Щом са вдигнали цените , значи има търсене.
Последно да напиша, мързи ме да търся линка , ама за 40 лв на ден в някаква къща почти с изхранване уж , то на две маси сложили някакви чинии , направо .... нямам думи  това в Китен по обяви. Иначе , Тете , и аз така търся по карта и с мнения в букинг. Но ... все пак картата е едно , мненията е субективно , пък и тук щом някой е бил някъде си е друго да сподели и разберем.

# 557
То закуски и ядене има навсякъде. Така че все ще ти е близо....където и да отседнеш.

И аз мислех че ще е по-евтино...едно време с това се славеше Китен...с ниските цени.
В Поморие е същата работа...еднакво е като цени. Ама много еднакво...и като нощувки, и като храна. Та не е по-скъпо в Китен....просто е като в другите по-народни курорти да го кажа така...

# 558
За мен е завишено доста.
Но пък всеки си знае, то цените на всичко вдигнаха и хората там нямат работа..гледат да вземат нещо.
Накрая ще сипвам морска сол във ваната и ще си бълбукам там. Събрала съм и мидички ... ще пусна морски звук някакъв и те така.
Тази година на Приморско северния имаше и мазут по пясъка , което друг път не съм виждала и означава, че хич не е чисто морето. Като валеше или сутрин пясъка беше влажен от водата дето го е заливала не се вижда да има нещо, но после... не можеш да се изчистиш. Значи морето въпреки, че изглеждаше чисто и рибки имаше се замислям в какво съм се къпала. Други хора чета също пострадали , а и видях деца как майките се опитваха да им чистят крачетата((
В Поморие не харесах плажовете в стария град. В новия не съм била , там е хубав плажа но пък отдалечено . Само в зоната към калта беше хубаво с черния пясък и диво и спокойно и приятно. Но пък ни изядоха комарите от блатото или езеро там имаше от другата страна. Ама се заговорих с едни баби за стаите и ги слушах как коментираха туристите. Това морските са си търговци и те това е , още преди 5-6 години това.
Та няма пълно щастие май.

# 559
Кое му е завишено?
Коментирахме конкретни цени назад...като навсякъде е..

# 560
Това с невъзпитани и шумни съседи е кошмар. Наистина ти се проваля почивката и да не си с малко дете. Защо не са ви преместили или са отказали, ако е имало възможност. За храната ме зарадва. А как са баните, поне чисти ли са, хавлии има ли.
Тези бунгала Витоша май са много близо до морето и на картата са дори преди този хотел Ариана (ние нали уж гледахме и за хотели, ама не го видяхме) Ми какво му е на бунгалото, ние и на такова сме били и е било супер (ама точно там полудях от шум в Поморие), иначе ... както си направиш почивката, да има да се наспиш, изкъпеш и да ти са  под ръка основните неща.
А за стаите , аз винаги държа ключа на вратата, ако е с карта пак има начин ключалката. Това се случва наистина , ако персонала не достига и вече май навсякъде е така. Но си е стрес да ти влизат и да се преобличаш или спиш . И това ни се е случвало в Албена преди много години и от тогава си имам аз опит. Там пък все към 13-14ч идваше жената , не успявала и не можех да се сърдя -разбирах я , но... поне я научих да чука. После пак бяхме на другата година в съседния хотел-Нона  на Албена. За толкова пари ... като на кучета ни чистеха. Дори като видех прахосмукачка в коридора я отвличах да почистя. Нямаше персонал казаха , такава година се случи. Оттогава на Албена не ходя иначе няма такъв плаж никъде. Но хората са доволни чета, та всеки си има  разбиране за цена-качество.
Предложиха да ни преместят на 5 етаж съаята беше много по малка от другата нямаше място къде да сложим кошарата на малката. И отново имаше деца с/у нас. Отказахме като казахме че ще водим как ще е и днес, обаче тия лапетии почнаха да се прибират от плаж и отново стана същата лудница . Мъжа ми излезе намери един семеен хотел и се изнесохме. Много ни дойде шума, персонала и всичко. Иначе двора им е голям, но от тия лапета дето нищо не пазят люлките вече са изпочупени. Храната е добре ние вечеряхме за 18 лв салата, основно и десерт. Сокове имаше без пари пак към вечерята. Видях,че и кафе машини имаше за закъска. Добре е за тези пари Simple Smile хавлии по принцип трябваше да има,но при нас нямаше поискахме си. Общо взето малко безотговорна работа. Това е дразнещо Simple Smile

# 561
Кажи кой семеен хотел намерихте и на каква цена...че да сме полезни на темата 😊

# 562
Да не би да е имало лагер с деца там? Ако е така...няма спасение съвсем. Но...пък и те трябва да ходят някъде, иначе все искаме да си пращаме децата, но ..като почиваме да няма такива . Лошото е , че чупят , няма ли някой да ги пази-родители, учители...не разбрах лагер ли е било или са семейства с деца.

И на мен ми е интересно къде сте отишли , за какви пари и най-вече на какво разстояние от плажа е .

Кое му е завишено?
Коментирахме конкретни цени назад...като навсякъде е..

Завишено е всичко спрямо другите или поне съседни курорти. Вече писах, само от закуските ми стана ясно . Баничките са с по 20-30ст по-скъпи. Пиците При Пацо дето писа , са май като тези на главната в Приморско и са най-добрите , може и да са едни и същи хора да ги държат. Там кръгла пица беше 2 лв богата и нормално голяма (стандартно в тези кръглите тавички) Ти си дала 4 лв за такава. Сувенирите има едни супер хавлиики малки с морски изглед Приморско, Китен, България.. виждали сте ги като за ръце. В Китен бяха 4-5 лв , а в Приморско същия ден си купих за 3 лв същите. Ми.. и други неща сега няма да изреждам , ама... това видях. Квартирите също са по-скъпи в семейните хотелчета в момента там за мен. Просто исках да отидем и в Китен, затова писах следя , но..  Ми виж опциите за Златните, за Равда , за Приморско , дори Созопол. Виж база, място, екстри и сравни цени.

.

Последна редакция: пт, 20 юли 2018, 12:45 от Анонимен

# 563
Ами да бяха даже няколко групи с деца явно на лагер,само че са много лоши. В 23:30 се прибират по бански мокри,може и алкохол да бяха употребили понежя някой от тях не бяха много адекватно. Учители видях по рано през деня и вечерта към 7-8 мисля. После нито съм чула нито водяла. Доста оплаквания имаше от тях и доста счупени неща като легла и тоалетни. Страшна работа просто... А къщата която намерихме беше по близп до другоя плаж цената беше 45 лв. нощувката. Долу горе колкото във Атлиман. Само че там беше ново и чисто. Имаше хавлии, климатик и wi-fi. Даже и парко място си имахме Simple Smile Името на къщата не знам жената се казваше Калина, а хотела се намира с/у хотел dodo. Доволни сме много и жената беше много мила. Мястотп също е хубаво с/у нас имаше хранителен магазин, баничарница,аптека мисля че имаше също,и всичко ти е много близо.

# 564
  • Буркина Фасо
понеже темата е за Китен та да кажа за него ... Laughing
преди време тук беше по-евтино и за това хората започнаха да го предпочитат като дестинация. с времето започнаха да повишават цените и доста хора , които за първи път посещават градчето са разочаровани точно заради този проблем. необясними , а и необосновани са тези увеличения. 7 лв за чадър и за шезлонг са много. не виждам никаква инвестиция или подобрения които да са направени за да има повод за увеличение. в сряда до обяд времето беше облачно , но топло. никой не използваше чадърите и всички се натъпкаха в свободната зона. попитах чадърджията не може ли да се използва пясъка в платената зона? така или иначе чадърите бяха спуснати, а и слънце нямаше. оказа се невъзможно. ако бяха пуснали хората в платената зона на някаква символична цена можеше да избият загубите. все пак е въпрос на малко сиво вещество в главата. загубата беше тотална за тях в този ден.
закуски Съни (на Атлиман) дадоха фира  Laughing

# 565
Бонго...що ги докладва хората. Бон ли не ти дадоха, що ли Stuck Out Tongue Winking Eye

Vqsh13....мястото на новия хотел ви е било супер /изключая музиката от шопите/. Нагоре има и лекарски кабинет....в ляво след закуските...и цената е добра 😊

Аз ви казвам че има 15 лв на легло...вие вадите скъпи цени. Търсене си трябва...

# 566
  • Буркина Фасо
оставяме ви морето чисто и спокойно. пазете него и себе си !!!  Laughing

# 567
Какъв е този трибагреник на пристана...да не са го прали и да са го опнали да го сушат ?

# 568
  • Буркина Фасо
Какъв е този трибагреник на пристана...да не са го прали и да са го опнали да го сушат ?
май е единствената новост в Китен от миналата година  Laughing
онзи ден го започнаха и вчера го довършиха

# 569
И аз, и аз....бЕх новост Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт