Китен 2017г./2018г.

• 70 618
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
В момента има Last minute за хотел "Ариана" в Китен. Спомням си, че този хотел беше с добри отзиви в предишни години.
http://www.ariana-kiten.com/bg/promotion/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B … %D0%B8%D0%B8.html

# 166
Здравейте! Извинявайте, че така нахълтвам в темата. По-горе бях пуснала тема с питане за хотел за Созопол или Несебър, но решението ми се промени  за Китен. Като разглеждам хотелите, на пръв поглед ми хареса хотел Рилена. Има ли някой с отзиви за този хотел? На тихо място ли е, добри ли са условията в стаите, храната прясна ли е и т. н., за да знам дали си струва да резервирам за там, или да търся друг хотел (за двама възрастни). Който има впечатления, нека да пише.

# 167
  • Буркина Фасо
еййй ... народа се плицука в морето , а аз се удавих в пороите  Joy
стягам багажа за морето Laughing

# 168
Кой се плацика...да не моржуват викам Joy

# 169
  • Буркина Фасо
Кой се плацика...да не моржуват викам Joy

зяпай камерата и не питай  Laughing
какво ти моржуване при 24 градуса на водата ?

# 170
Ааааа...ладно, ладно е....

# 171
  • София
Здравейте, резервирах студио  в хотел Радис, нещо не намерих отзиви за него, изглежда приятно, близо до плажа...Някой с впечатления от там?
https://pochivka.bg/hotel-radis-o12242

# 172
  • Буркина Фасо
ще си гукате с тази над твоя пост  Joy
от написаната реклама за хотела ще кажа , че не е " точно в центъра на Китен" , но пък е в началото
на южния плаж.

# 173
  • София
SmileЩе си гукаме колко му е.Animal Bird
Не ми е зор да е в центъра, а да е близо до плажа, че сина му доскучава по някое време.Wink

# 174
Мдам....наблизо ще сме Stuck Out Tongue Winking Eye

Радис го огледах добре. Мисля долу да пробваме храната как е...има и магазин до него...поне е имало към 2011 когато стрийт вю са заснемали улиците....Thinking

И на мен ми е важно да е близо до плаж. Вечер за центъра ще мааме крачоли....няма да имаме багаж...просто разходка.
Зорът е сутрин с багажериите и циганиите Joy

# 175
Тета вие в кой хотел избрахте да сте?  Nature Sun With Face

# 176
В един срещу Радис-а точно. То като гледам и ти си наблизо...в края на улицата Joy

На стрийт вю се опитах да видя къде е станцията на БНТ...в края на ул.Странджа ли е....от Додо надолу ли, срещу него някъде ли...Thinking

# 177
Малко под Додо, на отсрещния тротоар.

# 178
И аз там мисля да е...обаче не го виждам....като сграда.

# 179
Здравейте от Китен, ние си откраднахме един морски уикенд. В хотел Радис сме, много приятно ни изненадаха, че вместо в двоина стая ни настаниха в студио, което си е доста голямо. Днес на плажа беше много приятно, ние отидохме късно но беше спокойно и водата беше супер. Все още има места които не са отворени, но си има хора като за начало на сезона. Базата на БНТ е скрита от много дървета и зеленина затова едва ли се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт