Китен 2017г./2018г.

• 70 035
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
  • Буркина Фасо
Излезе силен вятър...дали ще завали? Дано довечера поне спре, че да можем да хапнем...планирала съм пицария ☺
прибра кърпите  Laughing
Като тръгнеш по Странджа в посока лунапарка, преди него има пицарии. до сега като сме ходили там пиците са ми харесвали.
преди тях над детската градина на ул.Тракия има едни хубави хотелчета - 2 броя. Снимай ги и ги покажи на момите.

# 421
Порто рико ли? Пици и горе гледах накъде...срещу златната рибка някъде май....
Ул.Тракия мислех да я огледам и без това...да я видя на живо, не само на карта...ще снимам.

# 422
  • Буркина Фасо
Порто рико ли? Пици и горе гледах накъде...срещу златната рибка някъде май....
Ул.Тракия мислех да я огледам и без това...да я видя на живо, не само на карта...ще снимам.
това Порто Рико ти е под задника  Laughing  и е кръчма предлагаща и пици.
Още по Странджа вървиш. Преди да стигнеш лунапарка. От лявата ти страна, а от дясната е парка на детската градина и на общината. Там са пицарии предлагащи и нещо друго

# 423
  • Буркина Фасо
днес бях акушерка  Laughing на морско конче. Родиха се няколко десетки.
На плажа има кучета и една котка. Гадост #Cussing out
И в бистрото Детелина (до читалището) с червените маси и покривки не дават фискален бон.
обслужване и храна..... горе-долу.

# 424
Ти па с тез бистра....Joy
Това не са сериозни, солидни кръчми....къв бон дириш.

Има кучета и котки...видях и аз. Ние върнахме попчето в морето...че Ляб не ще да яде, а в зоомагазина под г@за ми няма храна за соленоводни жиУотни...

# 425
Брей той Китен бил много празен гледам по камерите на плажовете няма никой, явно не върви сезона

# 426
Брей той Китен бил много празен гледам по камерите на плажовете няма никой, явно не върви сезона
Ааа не ме отчавай сега ,че утре зарана тръгваме натам с огромно желание  car003 ,а ако заварим дъжд ,напраО ще Умрем  Wear Umbrella  Само ще пием май  Drunk Wink

# 427
Няма защото ръсна малко. Иначе си е пълен плажа...

Елпи, при шопите нещо има проблем...гледам нямало да работят няколко дни...Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 18:00 от teta75

# 428
Няма защото ръсна малко. Иначе си е пълен плажа...

Елпи, при шопите нещо има проблем...гледам нямало да работят няколко дни...Rolling Eyes
Каквоо ,ти майтапиш ли се  #Crazy  Аз рожден ден организирвам на ММ , недей така  1dating

# 429
Довечера ще ти кажа дали оня, дето не може да пее, ще пее Joy

Виж накое тихо бистро. Бонго ще ти препоръча...

# 430
Довечера ще ти кажа дали оня, дето не може да пее, ще пее Joy

Виж накое тихо бистро. Бонго ще ти препоръча...
Аа нещем тихи места ние.Без деца сме,искам чалга да дъни .Ако newsm19 не работи ще идем на Воденицата 

# 431
Вървете в Зангадор....че е далече от мен. Nerd

Валери Симеонов обикаля тъдява, и жива музика не смеят да дънят....еле с усилватели.😆

# 432
Вървете в Зангадор....че е далече от мен. Nerd

Валери Симеонов обикаля тъдява, и жива музика не смеят да дънят....еле с усилватели.😆
Зангадор е дискотека ,не е за нас

# 433
Елпи , аз в моя унес по улиците на Китен , не съм сигурна , ама май видях , че и там има заведение Вълчан войвода и беше отворено още юни. В Приморско сме го посещавали и останахме доволни, други хора споделиха, че не са, въпрос на вкус. Ако имате празник и не работи където си планирала , провери и там. Не мога да обясня точно къде е , ама ... бе хубаво е за рожден ден си мисля.

# 434
Ходих да видя плаж Атлиман....то два дена път с камили. Отделно едни горски алеи, едни мутри...в 18ч ме беше страх сама да вървя, какво остава по-късно.
Плажът набоден с платени чадъри...да ме изниняват много, ама и там 1км трябва да вървя още, за да стигна заветнатя свободна зона.
Голям тлъст минус за този плаж от мен. Категорично.
Ако не си в Бодуров и хотелите до него...бая път ще биеш ката ден до водата.
Отдалечено, смотано...аз жбичам живец и хора да има, а не гори и тъмни шубраци.
По това време на ул.Странджа е весело, светло и слънчево. Чак заобичах оня певец 😃

Това разбира се е лично мнение.
Махам се, че тръпки ме побиват тук...

ПП...може и да има равен подход..но центр.вход си е баирче

Общи условия

Активация на акаунт