Китен 2017г./2018г.

• 70 052
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Хапнах пица при Пацо ...Joy

Ей го ...към плаж Атлиман в ляво се пада...след палачинките на Пацо

Технологията е като по соца...слагаш малката кръгла пица на лента и тя излиза готова пред теб...в детството ми така сме яли лятото при баба и леля....това ме спечели и вече съм фен на тоя Пацо 😆
Идеален размер като за един стомах.

Ей...не снимах пицата. Късно е веч...4 лв цена...

# 436
Еййй [teta 75/b намерила си най хубавите пици в Китен :wink Любими .От години са си там.Жалко че няма много места за сядане там.А си има хора винаги

# 437
Наистина са вкусни. Дали заради сантимента, дето ми навяха...или за друго, но ми се усладиха 😊

Аз намерих места.....място де, Stuck Out Tongue Winking Eyeзащото моите хора ме прецакаха...единият яде закуска в 17ч..другият и той се отчел нещо, докато си почивахме с детето...абе разпасана команда Joy

По ул.Тракия много приятно..тихо, идилично. Хареса ми много. Ако има излаз на море директно през Странджа и надолу...идеално ще е. И певеца на Елпи няма да се чува там вероятно...

Забравих да кажа на Елпи, че заведението й си работи. Пошегувах се лекинко...Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 438
Наистина са вкусни. Дали заради сантимента, дето ми навяха...или за друго, но ми се усладиха 😊

Аз намерих места.....място де, Stuck Out Tongue Winking Eyeзащото моите хора ме прецакаха...единият яде закуска в 17ч..другият и той се отчел нещо, докато си почивахме с детето...абе разпасана команда Joy

По ул.Тракия много приятно..тихо, идилично. Хареса ми много. Ако има излаз на море директно през Странджа и надолу...идеално ще е. И певеца на Елпи няма да се чува там вероятно...

Забравих да кажа на Елпи, че заведението й си работи. Пошегувах се лекинко...Stuck Out Tongue Closed Eyes
Бях вдигнала изведнъж кръвното  Ill ,като си представих ,че СарандитУ няма да ни пее на уше  smile3546 в неделята .Дали ако платим ,няма и до 24:00 ч. да ни пее  Whistling

# 439
JoyJoy

На уше викаш....

Да знайш, че с телефона в ръка, набрала номера на Валерката ще съм....Trollface

# 440
  • Буркина Фасо
Ти па с тез бистра....Joy
Това не са сериозни, солидни кръчми....къв бон дириш.

Има кучета и котки...видях и аз. Ние върнахме попчето в морето...че Ляб не ще да яде, а в зоомагазина под г@за ми няма храна за соленоводни жиУотни...
то всяка кръчма май се води бистрО.
Това е заведението до теб - не това с белите маси, а другото с червените,
поне на Бона пишеше,че е бистро Детелина.

# 441
Времето е супер на морето ,водата тоже -таже се топнахме  sport027 Нашето хотелче ми харесва ,с изглед към морето е  Whistling Никакви стълби няма нанагорнище към хотела ни ,е има само леко нагоре,ама по бива . Няма хич хора по улиците  Thinking Хапнахме в Радисън на обед-хареса ми  newsm68

# 442
Няма хора, защото се пържат на плажа в момента...
Добре дошли...велкоме както се казва Joy

# 443
Ариана е на 5 мин макс от плажа- почти срещу база Зеленика на МВР , точно при свободната зона , има и включен паркинг и на 5 мин с кола от ММЦ. Принцес и Ариана ми е странно да се сравняват.Принцес не държат ли много високи цени HB?
В Ариана няма шум от музика и е ол инклузив.По- скоро е тип почивна база.Много бяха вдигнали цените на ранни и за същите или със 100 лв отгоре отидохме тая година на Блу Ориндж.Разликата между двата е осезаема в полза на Оринджа.
Но и в Ариана е ок.Зависи какви оферти гледате на Принцес и Ариана. За Ариана се писа много мин година , не помня в коя тема, май в Китенската, трябва да погледнеш.За Принцес дано някой се включи.О , погледнах Принцес през Съни турс-79 HB- евала! И паркинг и чадър ако се плаща, не знам как е зоната пред хотела...Питайте и дали влизат напитки, че нещо имам лош спомен като съм гледала преди.
Благодаря Ви. В Принцес офертата е 620лв с вкл. закуска, а в Ариана 750лв ол инклузив за 5дни,мисля Ариана да избера

# 444
Направих ти схема:
Зелената стрелка показва откъде сте излезли на плажа вие.
Ариана е със синьо в другия край на плажа. С оранжево е входа към плажа. В червено е станцията на МВР /почивна база Зеленика/. Намират се на стария път Китен-Приморско, този, който минава покрай плажа на ММЦ.

Здравейте, моля ви, знаете ли дали са далеч бунгала Витоша от Южния плаж? Благодаря ви!

# 445
  • Русе
Здравейте,чета ви от две,три седмици понеже за първи път съм се насочила към Китен. Избрала съм хотел Енерджи ,някой да е отсядал там или да има по-лични впечатления ? Видях го как изглежда на Гугъл -карти....видях,че има места за хапване около него и южния плаж е леко зад завоя и по стълбите  Simple Smile Simple Smile
Много ми помагат мненията,които чета ! Благодаря на всички и слънчева почивка Simple Smile

# 446
Снимам ти го от нашата тераса😊

Стълбите за плажа са на 2 крачки буквално. Под хотела има обедно меню, в Радис също. Закуски има до палачинките. Локацията е ок.
НО....до 23ч няма спане...чуват се усилвателите от "при шопите"!!!
Питай друго ако те интересува.....стола на бнт също ви е близо...

# 447
  • Буркина Фасо
Времето е супер на морето ,водата тоже -таже се топнахме  sport027
усетих. Нивото на морето спадна  hahaha
преди Жасмин има кръчма където вдигат врява. за теб е.
аз пия бира. Laughing

# 448
  • София
Teте ей ме отсреща, от Радис ще ти махам Laughing.

# 449
Ами и аз ще махам Satisfied

Гледам там някви младоци се настаниха днес в Радис.....днес е ден за настаняване явно-и до нас има новодошли, ей я и Elpi днес дофтаса...и ти...така...такаааа...

Общи условия

Активация на акаунт