Китен 2017г./2018г.

• 70 028
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Елпи , аз в моя унес по улиците на Китен , не съм сигурна , ама май видях , че и там има заведение Вълчан войвода и беше отворено още юни. В Приморско сме го посещавали и останахме доволни, други хора споделиха, че не са, въпрос на вкус. Ако имате празник и не работи където си планирала , провери и там. Не мога да обясня точно къде е , ама ... бе хубаво е за рожден ден си мисля.
fanfanito големи благодарности ,че ме "светна " за кръчмата Вълчан Войвода .Беше уникално готино ,с Милко Калайджиев -наистина купона стана  newsm74 Иначе за хубави места за храна -ние се хранихме на Радис и на Детелината .

# 496
Здравейте. Искам да попитам за къмпинг "Якото място" , ако някой е ходил.

Aми като гост, просто уникално местенце, но предполагам всичко е разпродадено.

# 497
  • Разград
Днес прегледах предполагаемата прогноза за следващата седмица... малко се отчаях, цяла седмица го дават облачно, дъждовно, а ние сме на море в Китен.... Та, да питам, има ли места за забавления на закрито ако вали или е хладно за плаж?С кола сме, можем да прескочим и някъде около Китен....

# 498
  • София
Оф ужас, ние сме от неделя там, дано времето е с нас.

# 499
  • Разград

Ние пристигаме в понеделник.... С две големи момчета сме и се чудя какво ще правим, ако времето не позволява плаж....

# 500
  • София
Вие поне сте с две, моя е един и все му е тъпо....а ако вали направо не знам. Освен да ядем и спим друго не виждам какво да правим.Grinning

# 501
Няма какво да се прави в Китен при дъждовно време. Освен да прескочите накъде из съседните курорти...

# 502
  • Разград
Няма какво да се прави в Китен при дъждовно време. Освен да прескочите накъде из съседните курорти...

То така и ще направим,ако се наложи,но къде?

# 503
Където не вали Stuck Out Tongue Winking Eye

Има вероятност по морето дъждът да е кратък. Миналата седмица така беше....там времето си е друго,не като във вътрешността на страната.
Ние се прибрахме вчера и тук е студено направо....Flushed
Айде дано да случите на хубаво време и вие...😊

# 504
Има билярд в едно заведение....до нас беше, по ул.Бриз е, след "Вкусна гозба"...

# 505

То така и ще направим,ако се наложи,но къде?
Щом сте с кола имате много възможности. Стига да не вали може до  Беглик Таш  да отидете. От историческия музей в Приморско всеки ден пишеше, че има бусче до там и обратно от 18-30ч Цената е 4лв отиване и връщане. Но с кола вижте как да стигнете , не е далече от Китен. По Ропотамо може да видите разходка с лодка, до Равадиново... Ние в един такъв ден отидохме до автогарата и направо се учудихме в Приморско бяхме и до Китен решихме видим. Ми то бусче до бусче , българи и мнооого чужденци направо се учудих -и възрастни , и с деца хората не се притесняват да пътуват. На връщане пък не можа бусче да ни натовари от Китен и направо цял рейс дойде веднага. Почти през 10  минути са. Цената от Китен до Приморско е 1 лв възрастен. Бързо, евтино и удобно за разходка. До Мичурин не помня, но имаше до Ахтопол, до Созопол на връщане бе навсякъде шаваха хората. Чак ме беше яд , че после хубаво беше времето и с този плаж утрепвахме деня. В Китен още как бях уморена и стигнахме до Атлиман плажа , времето се оправи , ама без бански бяхме и не съобразихме да се изтегнем там направо и чак вечерта да се приберем и още да се помотаме.
Ще си прекарате супер, там времето само превалява и се оправя веднага за час-два най-много на ден. А младежите на аквапарка в ПРиморско също може да заведете, но на мен не ми харесва там, по-добре в Равадиново (не сме го посещавали , но от пътя се вижда и добре изглежда)
Хубава почивка ))) Така ми се ходи пак на море , ама...евентуално септември чак((

# 506
  • Разград
Има билярд в едно заведение....до нас беше, по ул.Бриз е, след "Вкусна гозба"...

Мислех си за кино, боулинг или електронни игри... да се забавляваме на воля...

# 507
  • близо до Кресненското дефиле

Ние пристигаме в понеделник.... С две големи момчета сме и се чудя какво ще правим, ако времето не позволява плаж....
И ние в кюпа. В събота акостираме. Явно, якета и грейки ще носим. Ужас!😈

# 508
  • Разград
Фанфанито, много ти благодаря! Flowers Hibiscus
Подейства ми много позитивно Blush

# 509
  • Разград

И ние в кюпа. В събота акостираме. Явно, якета и грейки ще носим. Ужас!😈

Гледах 28-30 градуса на моменти... Няма да е студено....

Общи условия

Активация на акаунт