Китен 2017г./2018г.

• 70 026
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Фанфанито, много ти благодаря! Flowers Hibiscus
Подейства ми много позитивно Blush
Ние бяхме от 23 юни до 4 юли . То времето в Приморско и Китен е еднакво почти. Еми нямаме един ден пропуснат плаж , дори и когато ходихме до Китен -следобеда отидохме и стояхме 3-4 часа. Всички познати ни ожалиха , не вярваха, че сме доволни от времето. Ама имаме тен за доказателство)) При това , както писах важно е да не вали силно . Възможности много и дори действа по-добре от един плаж цял ден. Както писах дори се ядосвах , че нямаше други такива по-хладни дни да се поразходим и до други места и разгледаме. Ама все пак щях и бански да сложа и една хавлия да взема щото...да правя проби на морското дъно по другите места))
Не го мислете, ще случите на време.

# 511
  • близо до Кресненското дефиле
Оф ужас, ние сме от неделя там, дано времето е с нас.

Ние пристигаме в понеделник.... С две големи момчета сме и се чудя какво ще правим, ако времето не позволява плаж....
И ние в кюпа. В събота акостираме. Явно, якета и грейки ще носим. Ужас!😈

Гледах 28-30 градуса на моменти... Няма да е студено....

Сетих се! Събираме децата, а ние на трапезата....ииии.....чакаме да се покаже слънцето. С мастика, мента, мохито и добра компания, по- лесно се преживяват мрачните дни!😂

# 512
  • Разград
Оф ужас, ние сме от неделя там, дано времето е с нас.

Ние пристигаме в понеделник.... С две големи момчета сме и се чудя какво ще правим, ако времето не позволява плаж....
И ние в кюпа. В събота акостираме. Явно, якета и грейки ще носим. Ужас!😈

Гледах 28-30 градуса на моменти... Няма да е студено....

Сетих се! Събираме децата, а ние на трапезата....ииии.....чакаме да се покаже слънцето. С мастика, мента, мохито и добра компания, по- лесно се преживяват мрачните дни!😂

То си е така... Съгласна Joy

# 513
И ние сме от 27-ми, и малко се поотчаяхме от прогнозите, но днес в Русе по едно време беше много мрачно, черно, хладно и си викам я да видя камерите в Китен, а там слънце, морето пълно, плажа също, така че....има надежда.

# 514
  • Разград
Румибуми, размечтах се чак..... Blush

# 515
  • близо до Кресненското дефиле
Румибуми, размечтах се чак..... Blush
Ако ви доскучае, свиркайте!😊В апартамент сме, до южния плаж! Напитките са вече подсигурени. Не тръгвам без прясна мента и лайм.😂

# 516
  • Буркина Фасо
като няма Слънце има море. нали все пак сте отишли на море ?
влизате в него и нека си вали на воля.  Laughing

# 517
Здравейте, препоръчайте къщи за гости, стаи, квартири в Китен до 15лв нощувка. Нямам изисквания за звезди, храна, екстри, просто да е приветливо и чисто. Blush

# 518
  • Буркина Фасо
Здравейте, препоръчайте къщи за гости, стаи, квартири в Китен до 15лв нощувка. Нямам изисквания за звезди, храна, екстри, просто да е приветливо и чисто. Blush
за кой период от време, за колко човека и за колко дни?

# 519
  • Разград
като няма Слънце има море. нали все пак сте отишли на море ?
влизате в него и нека си вали на воля.  Laughing

Само да не гърми, дъжда да не е пороен и грижи няма Blush .....Заради децата, аз съм лесна...

# 520

Препоръчвам нашата къща - къща Николови. Срещу хотел Радис е. 15 лв на легло...мтого чисто и уютно.
До 23ч обаче се чуват усилвателите от съседна кръчма.

# 521
за кой период от време, за колко човека и за колко дни?

в началото на август за 4ма.

# 522
  • Стара Загора
И аз търся евтина стая (двойна) в Китен за средата на август. Изумена съм как на някакви стаи със стари мебели и без скорошен ремонт искат супер високи цени. Не съм претенциозна, даже не търся климатик и интернет, единствено да е със самостоятелен санитарен възел и нормални условия.

teta75, предполагам тази цена ще е различна за месец август?

# 523
Не знам. 35лв чух за двойна стая...до "При шопите"...

Ние бяхме в тройна стая за 45лв на вечер.

# 524
Под 20 лв на човек ще е трудна работа за  началото август .

Общи условия

Активация на акаунт