Китен 2017г./2018г.

• 69 990
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Порто рико и аз си го бях набелязала 😊

Топнахте ли се вече?

# 586
  • близо до Кресненското дефиле
Да. Водата е чай!😊

# 587
  • Буркина Фасо
Има път и без...откъм стола на бнт...от хотел Додо надолу се слиза. По ул Урдовиза, покрай хотел Континентал....Стръмно е.
Стълбите не са чак толкова много...не се плашете. Сенчесто е. Малкия мрънка само при нас ☺
има пътеки и покрай станцията на докторите, както и 1-2 пътеки по-надолу - към южната страна на плажа.
а това са стълбите

с Порто Рико (кръчмата) не се сприятелихме преди години  Laughing

# 588
  • близо до Кресненското дефиле
Има път и без...откъм стола на бнт...от хотел Додо надолу се слиза. По ул Урдовиза, покрай хотел Континентал....Стръмно е.
Стълбите не са чак толкова много...не се плашете. Сенчесто е. Малкия мрънка само при нас ☺
има пътеки и покрай станцията на докторите, както и 1-2 пътеки по-надолу - към южната страна на плажа.
а това са стълбите

с Порто Рико (кръчмата) не се сприятелихме преди години  Laughing

Знам за случая.😂Сега собствениците са нови. Дават касов бон.😂

# 589
Тета, не е така.
Виж в хотелите цените, там се делят на колонки
слаб , силен, слаб сезон
дават и дати
някъде са ги разбили на 4 , заради точно това време от 1юли до 15 юли.
след 25 август , накъде и след 30 август пак става слаб сезона и цените падат
До края на юни е слаб сезон, това поне знам, защото ние редовно ходим тогава, като хващаме 3 -4 дни от юли и правим10 дни , съответно минаваме и по-тънко като за слаб сезон
Ние платихме за тройна стая общо  26 лв с климатик, хладилник, тераса, чисто , телевизор нов , баня супер и близо до плажа на 3-4 мин, но без закуска  в семеен хотел . Чисти се всеки ден и г.н. при това не ходим на тази цена за пръв път. За това правя сравнение и ми се вижда скъпо като пишете , при това за Китен ..еми..  Били сме от 24 юни до 4 юли.

Бихте ли казали за тройната стая, за която споменавате, къде сте били?

# 590
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Тета, не е така.
Виж в хотелите цените, там се делят на колонки
слаб , силен, слаб сезон
дават и дати
някъде са ги разбили на 4 , заради точно това време от 1юли до 15 юли.
след 25 август , накъде и след 30 август пак става слаб сезона и цените падат
До края на юни е слаб сезон, това поне знам, защото ние редовно ходим тогава, като хващаме 3 -4 дни от юли и правим10 дни , съответно минаваме и по-тънко като за слаб сезон
Ние платихме за тройна стая общо  26 лв с климатик, хладилник, тераса, чисто , телевизор нов , баня супер и близо до плажа на 3-4 мин, но без закуска  в семеен хотел . Чисти се всеки ден и г.н. при това не ходим на тази цена за пръв път. За това правя сравнение и ми се вижда скъпо като пишете , при това за Китен ..еми..  Били сме от 24 юни до 4 юли.

Бихте ли казали за тройната стая, за която споменавате, къде сте били?
май беше Николови - с/у Радис.  ъгъла на Странджа и Бриз.

# 591
ralliee, писах ви на лично

# 592
Е защо на лично...пишете тук.

Бонго, тя не пита за мен , а за 26 левовата тройка на Фанфанито.

Аз разбрах обаче, че това е било преди години....и се прави сравнение с цените сега. Може и да бъркам.

# 593
Тета, за тази година става на въпрос , за почивката ни през юни и началото на юли.
Но и миналата година беше същото и по-миналата.
Не пиша тук хотела , защото почивахме в Приморско
а иначе , аз следя за ваучери и редовно си ги ползвам, но точно там където отсядаме, вече ни знаят и си имам и претенция за стая , та си звъня и уговарям (цената е като ваучера де)
гледам от тези сайтове групово или грабо
и сега има изгодни май , скоро не съм следила от 2-3 дни
ето за който иска да си погледне единия
http://grupovo.bg/

# 594
Ясно, благодаря.
В Приморско не знам как вървят цените. Мога да сравнявам само с Поморие, а там са същите като в Китен...към днешна дата имам предвид.

А и ти като Бонго ползваш отстъпко за редовен клиент. И аз догодина ако отида на същото място, ще нощуваме не за 45, а за 35 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 595
Тета, за съжаление не ползвам
Само се обаждам и казвам за ваучерите и че искам стая еди коя си.
Не тегля ваучерите , ами превеждам капаро за 2 дни,то това им е и по-изгодно май.
Прави ми отстъпка , ама ние сме 10 дни и трите дни от юли ги минавам почти като на юни.
Така че... не съм много ухажвана си мисля спрямо другите((
Понякога и по 2 пъти ходим там, ама...затова сега гледам да разнообразим за същата цена втория път
бе сложно е при нас малко ама...това е

# 596
  • Русе
И ние ще сме на Китен от 17. август  Simple Smile Запазих в семеен хотел Енерджи. Най-вероятно ще сме на южния плаж,който благодарение на вас видях и на снимки ,вкл. и стълбите. Коя част на този плаж препоръчвате и има ли  WC на плажа?

# 597
Ние бяхме като слездш от стълбите на среща. Има свободна зона там бяхме иначе в началото на плажа има душове и тоалетна Simple Smile по нататък не сме ходили

# 598
Има разни сковани дървени барачки ,които са платени клечащи тоалетни .
Малкото човече влезе веднъж и излетя като тапа навън -ти луда ли си ,искаш ли да пропадна тук....има мухи и оси...и ходихме до квартирата.

# 599
  • Стара Загора
Ние последните години преоткрихме южния плаж, но ние ходим в частта около Веселия бар, защото е по-спокойно. Доста плитко е морето (ако няма някаква промяна тази година).

Общи условия

Активация на акаунт