Китен 2017г./2018г.

• 69 984
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Ние последните години преоткрихме южния плаж, но ние ходим в частта около Веселия бар, защото е по-спокойно. Доста плитко е морето (ако няма някаква промяна тази година).

Това е плажът прес къмпинга, страхотен е!

# 601
  • Разград
Привет от Китен! Blush
Времето чудно, водата топла..... разкош....засега...Blush

# 602
Разкош, да.....докато не запее СарандитУ Laughing

# 603
  • Буркина Фасо
И ние ще сме на Китен от 17. август  Simple Smile Запазих в семеен хотел Енерджи. Най-вероятно ще сме на южния плаж,който благодарение на вас видях и на снимки ,вкл. и стълбите. Коя част на този плаж препоръчвате и има ли  WC на плажа?
има на няколко места. също така на плажа покрай средната пътека има табели с нарисуван целия плаж. на него подробно са описани всякакви зони на плажа и в морето , заведенията , мед.пункт, кенефите и ... прочети го на място Laughing

# 604
Ако не ви мързи, може и до другия му край да се разходите. Но понеже ще влизате от началото....при постове 1, 2 и 3 ви виждам най-често...😊
Аз по нататък не съм ходила...що да бия пътя, то морето е еднакво...

В началото има и масажистка Stuck Out Tongue Winking Eye

Фрапе на плажа 3 лв. В първото барче го правят в малки меки чаши. Във второто в големи бирени Joy

# 605
  • София
Цитат
Коя част на този плаж препоръчвате и има ли  WC на плажа?
Напоследък в морето водата е толкова студена, че пред тоалетните има опашка.

# 606
  • Разград
И.... вали... и така го дават цял ден...
Не ми се стои цял ден в стаята... обаче какво да е?.....

# 607
има ли комари тази година
миналото лято сменихме китен
но по-миналото беше ужасно
и през деня нямаше минаване през горичката до северния плаж
сега гледах оферти в Дъбака, което си е   почти на плажа, но с гората около него ме побиват комарни тръпки

# 608
  • Разград
има ли комари тази година
миналото лято сменихме китен
но по-миналото беше ужасно
и през деня нямаше минаване през горичката до северния плаж
сега гледах оферти в Дъбака, което си е   почти на плажа, но с гората около него ме побиват комарни тръпки

Назад в темата четох, че има....
Ние вчера пристигнахме, няма жертви  Grinning а бяхме до късно навън...

# 609
  • близо до Кресненското дефиле
Комари не са ни хапали. Снощи бяхме на детската площадка, над южния плаж до 00:40. Без жертви. Дават касов бон навсякъде, освен сергийките със сладолед, цоаревица, фреш, пуканки. Даже и за едни печени фъстъци, 2,20 лв. ми дадоха. Слънчево е. Отиваме на плаж. Сутринта валя.

# 610
  • Разград
Поради дъжда обядвахме в хотела-7 лв на човек, тип блок-маса..... Такъв обяд не съм виждала в хотел-отвратителен.Мусаката долу-горе ставаше.... Не ви препоръчвам! Споделихме със служителка на хотела и разбрах, че масово не се харесва от гостите. Не си заслужава парите!
 "Патая" - та е на две крачки и за същата сума можехме да хапнем доволно, но решихме да опитаме и храната в хотела. Няма да повторим!
За Атлиман бийч става дума!

Последна редакция: вт, 24 юли 2018, 16:18 от max-mama

# 611
max-mama
как е хотела иначе , стаите , ако се резервира може ли нещо да се предпочете
аз видях отвън и разгледах, но...
има ли лагерници там , групи с деца пак
асансьор има ли , стаите май нямаха климатик или...то не, че ще трябва ама може и да се оправи края на август времето
плажа , свободната зона има ли нещо пряко , да не е откъм Принцес и Бодуров този вход, че много ще се върви
може ли нещо да се предпочете за стая , в коя част примерно е по-тихо и  може би по-ново... бе нещо ако има да знам
лошо е това с храната, беше си плюс , но пък има около него къде да се хапва
аааа да , има ли хладилник в стаите

# 612
  • Разград
Хотела е стар, всичко лъха на соц...  Blush , мебелите са старички и като цяло има какво да се направи/обнови, но на нас ни допада обстановката, не сме претенциозни. По телефона помолих за по-сенчеста стая, че миналата година следобяда ставаше много топло. Има хладилник, от най-малките. Тази година съм много доволна, стаята е прохладна и без климатик. Има стаи и с климатик, не са много, но имат. Има детски групи, но не бих казала, че е шумно в хотела и наоколо... Е, чува се в далечина, може би от разположението на стаята ни,но не е нещо, от което не може да се спи.За по-нови стаи.... съмнявам се, но може да се попита... Асансьор, май само за персонала има, че е скрит зад врата. За плажа.....на Атлиман ходим, точно срещу Бодуров и Принцес, в платената зона. Днес се поразходих по брега до края.... по-тесничка, ми се струва, свободната зона и доста хора има. Видях, че има входове към плажа откъм зеленините зад плажната ивица, но ми се стори черен път....
Какво време беше, какво стана... Цялият следобед бяхме на плажа, а го даваха да вали цял ден  Blush

# 613
Здравейте, има ли някой, който може да сподели мнение за следните къщи
https://mob.pochivka.bg/kvartira-genoveva-o8343
https://mob.pochivka.bg/kvartira-kiko-o32271

Тези, които са там, как е времето? Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 юли 2018, 21:50 от ralliee

# 614
max-mama, много ти благодаря)))
ориентирах се за хотела , като база и каквото ми трябва
Хубаво прекарване и не се тревожете. Там времето много бързо се оправя и става за плаж. Просто няколко часа и ... вече е друго. Може и да се разходите и починете, пак ще има плаж, дори е по-добре от непрекъснатите жеги .

Общи условия

Активация на акаунт