Нормално ли е сина да ревнува майка си?

• 6 200
  • 32
  •   1
Отговори
# 30
I.Hr  12 ти клас съм сега и горе долу съм ок с езиците,английски,немски и испански,е не съм перфект перо мас о менос съм гуд Simple SmileСмисъл сигурно има суперяк нощен живот в Дойчланд и затва искам да съм там,кво толкова да бачкаш в някой бар,аз и без тва през ноща съм свикнал да не спя мноо и няма да ми е проблем такава работа.Друго учене мисля че не трябва точно за тва?Тва ме дразни,че майка си мисли че незнам кво ще стане ,ще стана некъв пропадняк дето ще го правя с всеки щото даже не ме познава дотам да знае че аз съм имал досега само връзки а не ей така да имам хиляда любовника.Тя и не иска да говорим за тва щото за нея ако имам проблем е повече лесно да си затвори очите и все едно тоя проблем го няма,а не да седнем да говорим и да го решим!Че той повече Гризли ме пита за мойте проблеми отколкото тя!
Цитат
Нито ще направиш майка си по-близък твой приятел, като си даваш аналния отвор на някого, който може да ти е баща. Това никоя майка няма да го приеме и одобри.
Аха а ако си давам оная работа на всяка магистралка и чалгарка и ги тръшкам по 3-4 коври на вечер ще го одобри така ли?Ти ще одобриш ли?

# 31

Аха а ако си давам оная работа на всяка магистралка и чалгарка и ги тръшкам по 3-4 коври на вечер ще го одобри така ли?Ти ще одобриш ли?
Ми не, пак няма.
Няма значение полът на партньора ти. След известно време се преглъща. Имат значение възрастта, заниманията, средата, манталитетът му и как ти влияе.

# 32
И тва няма значение,ама се издразних от някои неща като бяхме първо на барче и като ми призвънка тела няколко пъти ми го взе и дигна той и пита кой е тоя Р. и като му казах абе от квартала и вика ок бе тоя нали не иска да има проблеми и казвам ти избеснях и му викам тела ми го вдигам аз щото е моя ясно ли е?И той вика че да не ми се обаждали гадове ,с тия вика внимавай.После обаче пак ми каза че имало някои дето си го търсели и той не отговарял за тва,казвам ти каза да знаеш,и му казах да не ме занимава с простотии.Не вярвам нещо да има напредвид щото после всичко беше ок за него ама аз още ми е некво смотано.

Общи условия

Активация на акаунт