Хотел по пътя Сливен Стара Загора

• 1 434
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте ,

Налага ми се да пътувам за стара Загора утре през деня , а в неделя да съм в Сливен . Има ли хотел, който да бъде някъде по пътя така че да Ми бъде удобно да пътувам след това ?
Не желая хотел в центъра, тъй като ще имам ангажимент извън градската част , а тъй като не съм запозната с тамошния район се допитване до Вас , ако имате насоки накъде да се ориентирам .

Благодаря предварително !

# 1
С какво ще пътувате - със собствена кола или с автобус? Ако е с автобус, аз бих си взела стая в хотел близо до автогарата в Стара Загора. Разстоянието от Стара Загора до Сливен не е голямо. Преди няколко години пътувах сравнително често до Сливен, преспивах при роднини в Стара Загора (живеят близо до автогарата) и на сутринта взимах автобус/ маршрутка до Сливен. Ако сте с кола, възможностите са повече.

# 2
С кола ще съм и ще съм сама така че нямам големи претенции стига да не е в централните части .

# 3
  • София
С кола ще съм и ще съм сама така че нямам големи претенции стига да не е в централните части .
Ако не е късно:
До входа на Ст.Загора /от магистралата/ има приличен бизнес хотел, намира се вляво от пътя, преди един голям мост, близо до него има магазини за техника и др. подобни /това за ориентир, защото не си спомням как се казва хотела/

Общи условия

Активация на акаунт