Карти таро - тема 16

• 54 652
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
Какво променят за вас отговорите на Таро?
Аз лично се усещам по-подготвена спрямо ситуацията, която проверявам чрез Таро и когато планирам, имам предвид и информацията, която съм получила чрез Таро. Нещо като прогнозата за времето. Simple Smile Ще оцелея и без да съм я проверила предварително. Но определено предпочитам да погледна какво се очаква. Това е при въпроси, които включват и друг човек, освен мен. Ако въпросът касае само мен (условно казано, разбира се, никой не съществува във вакуум), тогава Таро ми помага да си подредя по-добре мислите и емоциите и да изразя интуитивността си.

А за теб?  

# 271
Какво променят за вас отговорите на Таро?
От личен опит, много често потвърждават това, което усещам интуитивно. От таро съм разбирала неща,  които не ми харесват, но по никакъв начин не мога да променя. Просто събитията се случват. Бях решила да не си гледам, точно поради тази причина, че и да го знам и да не го знам - то си се случва. Друг плюс са, че ако нещо няма да го бъде, то поне да ти спестят излишни усилия.( и с това са ми помагали). Много полезни са ми при неясни емоционални въпроси в това число, какво мисли друг човек, неговите истински намерения. Но както помагат- така могат и да навредят ( както в моя случай в момента😊)

Последна редакция: нд, 12 ное 2017, 22:02 от Elea Lea

# 272
Хора, кажете на какъв принцип действат картите, как така могат да покажат ситуация на човек, който дори не е в пряк контакт с тях?

Но както помагат- така могат и да навредят ( както в моя случай в момента😊)

Как могат да навредят?
Мерси предварително Simple Smile

# 273
Могат да навредят чисто психологически, емоционално. Понякога не е най- полезното нещо да знаеш всичко. Веднъж по карти таро - ми излезе някакъв инцидент за мен. Не се разбра точно какъв, но ми казаха да внимавам при пътуване и др. Е как се живее спокойно при такава новина? В крайна сметка, лошото се случи. Не беше катастрофа, но беше много сериозен удар от падане и губене на съзнание. Понякога е добре да не ги знаеш лошите неща.

# 274
Някой иска ли да му гледам за нещо, което го вълнува? Смятам, че съм на средно ниво в Таро.
Аз получих отговор тук,но искам,ако може и ти да ми гледаш
 Как ще продължи връзката ми с М.( мъж)ще заживеем ли заедно,или ще продължим както до сега,как ще се развие връзката ни,какво ще се случи за напред с нас.Аз съм К. 

# 275
Благодаря за отговора ,akoiskash- vqrvai. Напипала си някои неща. Кралица чаши вероятно съм аз- Луна в Скорпион. Не знам какви са според Таро, но аз определено не съм от тези, които искат да бъдат глезени. Друго търся в една връзка. И не съм била глезена никога, като се замисля. Иначе за детството си права - влача си много липси и комплекси. И ги осъзнавам , и се боря с тях, но явно е съдба. Относно мъжете - шарена китка. Не попадам на лоши, но трудно се "сработваме". Имах 18 г.  брак. С добър човек, но много затворен и егоцентричен. Накрая не издържах и се разделихме. Сега ми е не знам накъде, не съм първа младост. Всяка насока би ми била от полза, затова питах и тук. Още веднъж благодаря!

Последна редакция: пн, 13 ное 2017, 21:30 от Талияна

# 276
Някой иска ли да му гледам за нещо, което го вълнува? Смятам, че съм на средно ниво в Таро.
И аз се включвам с моя въпрос и много се надявам на отговор.Защо не ми върви с връзките,все така ли ще бъде,до сега съм стигала само до приятелство и до там,никакво развитие.Мога ли да се надявам на някаква положителна промяна в живота си.Ще срещна ли човек,с който да създам семейство.Аз съм А.

# 277
Здравейте! Да попитам и аз, ако може? Как ще се развият отношенията ми с Денислав? Става въпрос за евентуални бизнес планове, свързани с него? Предварително благодаря, ако някой ми гледа. Simple Smile

# 278
Хора, кажете на какъв принцип действат картите, как така могат да покажат ситуация на човек, който дори не е в пряк контакт с тях?

Как могат да навредят?

Няма нужда от пряк контакт, аз не давам друг да ми пипа картите.

# 279

Как могат да навредят?

Няма нужда от пряк контакт, аз не давам друг да ми пипа картите.

Не се ли цепят от този, на когото се гледа?

# 280
Не, картите се цепят от гледащият.

# 281
Бих искала да задам следните въпроси:
1.Какво е най-важно да знам относно ситуацията на работата ми?
2.Какво трябва да разбера за взаимоотношенията ми с И.?

# 282
Някой може ли да погледне дали ще имам промяна на местоживеенето в близките 2-3 години? Благодаря.

# 283
Някой може ли да погледне дали ще имам промяна на местоживеенето в близките 2-3 години? Благодаря.

А то не е ли вече променено?
Не те питам случайно.

# 284
Променено е, но питам, защото планирам нещо. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт