Карти таро - тема 16

• 53 600
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
Е, когато сочим с пръст някого, нека все пак не забравяме и себе си.

# 376
О, Господи... Защо си триете мненията всички, какво ви става днес?

Аман от страх.
Говорим си просто.
Искрени сме.

Истината лекува.

Не мисля повече да пиша в тази тема, поне не днес.

# 377
О, Господи... Защо си триете мненията всички, какво ви става днес?

Аман от страх.
Говорим си просто.
Искрени сме.

Истината лекува.

Не мисля повече да пиша в тази тема, поне не днес.

Истината?Само ако я знаем.Само че при мен ситуацията постоянно се променя,затова и питам,но явно си имате определено мнение,което се различава от моето.И аз не мисля да пиша повече в тази темата.Всичко хубаво на всички.

# 378
Е, когато сочим с пръст някого, нека все пак не забравяме и себе си.
Това за мен ли е, аз просто казах, че тази ситуация на анчолина не ми е нова и нямам какво да добавя или да сложа нещо конструктивно. За мен просто този човек не заслужава толкова енергия след като се държи така с теб без причина и след като не приема дори извинения.

А аз не си трия мненията, ами поправям правописни грешки. Имам някаква странна кирилица на моя лаптоп и излизат глупости, които чак после хващам.

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 19:18 от elenna

# 379

Според вас коя боя променя живота?

Залагам на мечовете. Елемент въздух, но и символ на ума. А ума движи света.

А как възприемаш 8 меча като наратив? Особено и имайки предвид човешкия интелект, къде е той в тази парадигма, свит и скрит в кьошето или пък пред избухване?
Може би една от малкото карти в колодата, които означава сама по себе си, т.е. у нея има винаги някаква травматична история, ситуация?

# 380
  • Лиеж, Белгия
*

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 10:07 от lendo.calendo

# 381
Здравейте, предлагат ми нова работа. Да приема ли?

# 382

Според вас коя боя променя живота?

Залагам на мечовете. Елемент въздух, но и символ на ума. А ума движи света.

А как възприемаш 8 меча като наратив? Особено и имайки предвид човешкия интелект, къде е той в тази парадигма, свит и скрит в кьошето или пък пред избухване?
Може би една от малкото карти в колодата, които означава сама по себе си, т.е. у нея има винаги някаква травматична история, ситуация?

8 меча се появява когато сме си сами врагове. Парализирани сме от вътре. Като някакъв лабиринт, от който няма изход. Не знам до колко бързо минава действието на 8 меча.

# 383
 Видите ли 7 чаши, никога не се радвайте. Дори не мога да се сетя за какви въпроси тя може да е удачна. Или в какви комбинации.

Тук най-често се пита за отношения, за работа.
Има ли 7 чаши, нищичко няма да се получи. Помнете ми думата.

# 384
Мой близък поиска карти за личните му отношения:

Слънцето - Страшният съд - Колелото на съдбата

Не мисля, че мога да му кажа нещо хубаво. А вие?

# 385
Няма да можеш, да.
Ще се осъзнава болезнено за много неща. Слънце+Страшен съд указват дълъг период на вървене.
Все едно ще плува в океан от л**на, съжалявам за вулгарния език.
Най-накрая ще му е по-добре, де.
Но без кютек и гадно няма да му се размине.

Дълго време е живял неосъзнато, отлагал е да свърши някакви неща... Много вкаменен е, не се е променял, искал е да се инати в илюзиите си. Сега трябва да навакса за изгубени пропилени години.
Ще му е тежко, да.

После идва и якото, но...да. Ще се помъчи някакво време.
Кажи му просто да си отваря очите.

Слънце+Страшен съд е нещо неизбежно.
Колелото няма да го коментирам, да, тежичко ще му е.

Май това е.

# 386
Благодаря ти за коментара! Добре си казала всичко. "Пропилени години" - точно негови думи, искало му се да върне времето назад... тъжно, нали, така пилее и времето напред, оплаквайки миналото. Но сигурно му е нужно, минава през Страшния съд, все пак. Пред развод е. Изпитва ужас да го направи и ужас да живее така. И какво мислиш е решението според него - умирало му се. Е, и така няма да стане, има още какво да учи в тоя живот.

# 387
Ще се оправи.
Мракът преди светлината..
Но може да бъде много трудно, докато се стигне до тази светлина, и пак се повтарям, лична работа със себе си.

# 388
Тази карта Страшният Съд ми е много интересна; а пък тук съвсем и буквално си е паднала на мястото - разводът е, в най-тривиалният смисъл на думата - съдебно дело.

Искам да ви попитам, коя е/са любимите ви колоди и защо?

# 389
Ще се оправи.
Мракът преди светлината..
Но може да бъде много трудно, докато се стигне до тази светлина, и пак се повтарям, лична работа със себе си.
Да, така е, аз понеже го познавам - видима е тази нужда за личностно развитие. Относно развода му нищо не смея да му казвам, не знам дали картите дават ясна индикация за такава фактология. Това е нещо, което те двамата трябва да решат, а и за мен не това е същественото, а уроците, които има да научава чрез случващото му се.

Общи условия

Активация на акаунт