Карти таро - тема 16

• 53 684
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, дали някой ще може ми хвърли едни карти по въпрос, който много ме мъчи - Какво изпитва мъж В. към мен, какво мисли за мен въобще?
Давам малко инфо в скрития текст:
Скрит текст:
Не сме заедно, но той постоянно се сближава с мен и се отдръпва и това много ме мъчи и тормози. Точно когато се сближихме най-много се отдръпна изведнъж, а уж показваше чувства... аз съм директна към него, но той не, явно не знае какво иска. Идва ми в повече това детинско поведение на 29 годишен мъж!
Така или иначе аз осъзнах вече, че сериозни отношения с този човек едва ли някога ще имам и не се надявам вече. Но поне ми се иска да знам защо толкова дълго време се занимава с мен, има ли някакви чувства въобще, осъзнава ли ги, или просто си играе...

Обещавам обратна връзка и благодаря предварително  bouquet
Не е ли по-лесно да го попиташ какво изпитва и какво иска, кратко и ясно.
Вместо карти?

Ще си спестиш доста усилия.

# 466
Аз съм много директна и не се страхувам да се разкрия, питала съм го неведнъж, но ясен отговор така и не получавам... затова ми се прииска да се посъветвам с картите

# 467
Търся мнение по въпроса: Ще направи ли опит да се свържи с мен?

крал пентакли обърнат
асо пентакли обърнато
любовниците

Според мен картите показват че ти е трудно да приемеш някаква промяна. Противиш се и си заседнала в това състояние. Има малко егоизъм при теб, мен да ме избират , а не аз да избирам. Не ти се разделя хубавото. Искаш друг да направи избора.

# 468
Карти дали ще се състои един разговор:

Крал жезли - 2 жезли - 7 меча

Разговорът ще е таен, това знам със сигурност. Има и колебание. При Крал жезли на 3та и такива карти , разговор е имало. Но при 1ва карта, как мислите, ще се състои ли? Друг е въпросът, че май би представлявал само едни общи приказки този разговор.

Прекалено много планове и очаквания има в този разговор.

# 469
  • София

Разговорът ще е таен, това знам със сигурност. Има и колебание. При Крал жезли на 3та и такива карти , разговор е имало. Но при 1ва карта, как мислите, ще се състои ли? Друг е въпросът, че май би представлявал само едни общи приказки този разговор.

Интересна комбинация Simple Smile
На мен ми звучи като Да.
Кралят е активно търсещ, 2 -та Жезъла са за двамата души, които действат за провеждането на разговора - 7М.
Много интересно, че е "таен" разговор. Simple Smile Smiling Imp

# 470
  • София
Здравейте, дали някой ще може ми хвърли едни карти по въпрос, който много ме мъчи - Какво изпитва мъж В. към мен, какво мисли за мен въобще?
Давам малко инфо в скрития текст:
Скрит текст:
Не сме заедно, но той постоянно се сближава с мен и се отдръпва и това много ме мъчи и тормози. Точно когато се сближихме най-много се отдръпна изведнъж, а уж показваше чувства... аз съм директна към него, но той не, явно не знае какво иска. Идва ми в повече това детинско поведение на 29 годишен мъж!
Така или иначе аз осъзнах вече, че сериозни отношения с този човек едва ли някога ще имам и не се надявам вече. Но поне ми се иска да знам защо толкова дълго време се занимава с мен, има ли някакви чувства въобще, осъзнава ли ги, или просто си играе...

Обещавам обратна връзка и благодаря предварително  bouquet

Здравей!
Теглих карти, да видя, какво ще ми разкажат, но това което ще напиша са просто мои тълкувания, ок?

Основата е обърната 7 Жезъла. Това означава, че ситуацията е повлияна от твърде много други хора или обстоятелства и съответно не може да се развие според потенциала си.

Какво изпитва към теб - 5 Меча, защото - 10 Жезъла, не изпитва - О 9 Чаши

Опитва се да излезе от собствените си идеи и нагласи относно теб, но винаги му идваш някак в повече. Твърде много чувствена енергия, на която не знае как да реагира или задължения, които му пречат да се разгърне и да се потопи във връзка с теб.
Възможно е да има твърде много хора около теб или ти самата да си твърде заета с разни неща и да му е трудно да влезе в твоя ритъм и това го стресира.

Какво мисли за теб въобще - 10 Пентакъла, защото - О 5 Чаши, не мисли - 7 Пентакъла

Смята, че си много силна и оправна и нямаш нужда от нови връзки и емоции. По някакъв начин си му показала, че се чувстваш добре сама, с всичко което си имаш и той се чувства излишен.
Ако си обвързана, това го спира. Възможно е и да усеща стара връзка, която още те държи и не можеш да се освободиш от нея.
Не мисли, че имате бъдеще заедно или че си струва да се правят планове.

Попитах дали имате бъдеще заедно -
основа - Влюбените
О Слънце - О Обесен - О 8 Жезъла

Не, нямате. Изборът е бил направен отдавна. Няма уют и близост в тези карти, напротив некомфортна ситуация и липса на разбирателство и комуникация - точно както си го усещаш.

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 08:36 от Bili-san

# 471
Bili-san, благодаря много за подробното тълкуване  bouquet Мисля че сте нацелили доста точно нещата, поне така усетих аз... слагам ОВ в скрития текст, за да не спамя излишно
Скрит текст:
Относно първия въпрос - той е ужасно пасивен, трудно изговаря и показва каквито и да е било чувства, докато аз съм си отворена книга отвсякъде и ми е много трудно да го разбера с това противоречиво поведение. Може би наистина му идва в повече енергията и откровеността ми, макар и да съм максимално деликатна и ненастоятелна. Като цяло комуникацията е жива мъка...
По втория въпрос мисля че тълкуването е много точно - аз съм сама, още преживявам старата си връзка и от страх да се впусна в нова всеячески се опитвам да бъда самостоятелна и независима от никого, да се оправям сама с всичко. Той знае, че съм си самодостатъчна и това наистина може би му влияе, не се бях замисляла досега.
За съжаление или не - нямаме бъдеще заедно, колкото и да не ми се иска да го призная, това е ясно  Sad  Но и той се държи като малко дете, на него му куца комуникацията с хората като цяло, не само с мен. Толкова е скрит и потаен... Честно казано грижа ме е за него и постоянно си мисля дали някога ще успее да създаде адекватна връзка каквато не е имал досега... жал ми е за него, но той сам си причинява всичко. Ужасно труден характер е с елементи на мазохизъм...
Много се измъчвам и тормозя с този човек и се надявам час по-скоро да го преживея и забравя, нооо едва ли ще е скоро  Sad

Благодаря отново за тълкуването bouquet

# 472

Обратна връзка по тези карти - случи се въпросният разговор. Какви ще са последствията от него - рано е да се каже. Но определено е пробив и заявка за решение на проблем.

Благодаря за коментарите по подредбата!

# 473
Здравейте момичета ,ще се радвам ,ако ми отговорите чрез картите на един въпрос от особена важност за мен ,дори бих казала съдбоносен.До миналата година имах 3годишна дилема - дали да направя нещо или да не го направя.Не го направих и сгреших и това ми донесе душевни мъчения в момента.Нещата обаче коренно се измениха.
Въпросът ми е ако сега при новите обстоятелства ,които никак не са в моя полза,предприема действия и го направя,което ще е изключително трудно ,а може положението да стане и по-зле,ще постигна целта си?

# 474
Aми... от доста време чета темата и искам да се включа с въпрос. Обича ли ме все още И.? Ще се съберем ли? Има ли шанс за нас или да тегля окончателно чертата?

# 475
  • София
Защо М. се държи грубо с мен :
Кралица пантакли влюбените асо пентакли
Първосигнално в ситуацията бих казала, че не съм й симпатична (има хора които просто не ти допадат) ама не мисля, че картите това показват. Малко съм объркана Sad

# 476
Здравейте! Писах и в още една тема по този въпрос, защото е наистина много належащ, заради куп неща, които го съпътстват, ще съм много благодарна, ако успеете да ми отговорите! Ще заживеем ли заедно с мъж В.? Благодаря ви предварително!

# 477
Здравейте! Може ли някой да ми изтегли карта с въпрос „Ще се  случат ли нещата между мен и мъжът към когото имам интерес?”'. Благодаря предварително и хубава вечер! Simple Smile

# 478
Здравейте момичета ,ще се радвам ,ако ми отговорите чрез картите на един въпрос от особена важност за мен ,дори бих казала съдбоносен.До миналата година имах 3годишна дилема - дали да направя нещо или да не го направя.Не го направих и сгреших и това ми донесе душевни мъчения в момента.Нещата обаче коренно се измениха.
Въпросът ми е ако сега при новите обстоятелства ,които никак не са в моя полза,предприема действия и го направя,което ще е изключително трудно ,а може положението да стане и по-зле,ще постигна целта си?
Въпреки, че много завоалирано си питала, ще кажа следното: имаш голямо желание за това "нещо", но има много неизвестни. Въпреки това "тръбата зове", просто не мисля, че ще се откажеш и определено ще има обрат в ситуацията. Мисля, че самия факт, че ще го направиш, ще те промени много.

# 479
Благодаря ти много за отговора Bokonon.Много добре си усетила мисълта ми.Ситуацията никак не е приятна и няма как да я опиша тук.Бих се радвала ,ако ми отговориш на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт