Карти таро - тема 16

• 53 596
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте! Може ли някой да ми изтегли карта с въпрос „Ще се  случат ли нещата между мен и мъжът към когото имам интерес?”'. Благодаря предварително и хубава вечер! Simple Smile

3 чаши 4 чаши Умереност обърната
Много емоции, сълзи и сополи, много нещо. И що? Тотално си подвластна на емоциите, с резки промени в настроението.
Внимавай момиче, няма нужда да се припада по никой мъж.

Само Дявола липсва и картинката ще е пълна.

# 496
Здравейте! Може ли да погледнете по този въпрос- как ще се развие финансовият въпрос  в моето семейство, по-точно ще  намерим ли финансов ресурс за нещо, което започнахме преди една година?

Ами как да ти кажа, до сега сте успявали да вържете двата края. Но много трябва да се внимава, в желанието си да разрешите финансовите си проблеми, да не си навлечете по-големи загуби. Намиране на финансов ресурс, така както ти се иска, не се вижда на хоризонта.

И още нещо - много хора ми се виждате на клона, много хора се надяват на това "намиране на финансов ресурс", ама май никой не е готов да запретне ръкави и да действа.

# 497
Здравейте! Може ли да погледнете по този въпрос- как ще се развие финансовият въпрос  в моето семейство, по-точно ще  намерим ли финансов ресурс за нещо, което започнахме преди една година?

Ами как да ти кажа, до сега сте успявали да вържете двата края. Но много трябва да се внимава, в желанието си да разрешите финансовите си проблеми, да не си навлечете по-големи загуби. Намиране на финансов ресурс, така както ти се иска, не се вижда на хоризонта.

И още нещо - много хора ми се виждате на клона, много хора се надяват на това "намиране на финансов ресурс", ама май никой не е готов да запретне ръкави и да действа.

Благодаря за отговора! Много хора ли? Не, трима сме! Единият е в чужбина и там работи по въпроса, но ми се искаше да се върне....

# 498

Благодаря за отговора! Много хора ли? Не, трима сме! Единият е в чужбина и там работи по въпроса, но ми се искаше да се върне....

В такъв случай, многото хора са тези, от които зависи. А и с това дообесняване, въпроса придобива по-друга светлина.  Така или иначе, не се вижда някакъв голям приход, който да донесе благоденствие. Ще капе.

# 499

В такъв случай, многото хора са тези, от които зависи. А и с това дообесняване, въпроса придобива по-друга светлина.  Така или иначе, не се вижда някакъв голям приход, който да донесе благоденствие. Ще капе.

Благодаря за отговора!

# 500
Здравейте! Признавам си,че не разбирам нищо от таро,но ми е интересно да ви чета.Ако някой има желание, ще погледне ли за мен : Какво да направя, за да имам второ дете? Благодаря предварително!

# 501
Пак аз ви досаждам! Ще перифразирам въпроса си: Следващата стъпка, която мисля да предприема, ще бъде ли успешна,за да родя още едно дете?

# 502
Пак аз ви досаждам! Ще перифразирам въпроса си: Следващата стъпка, която мисля да предприема, ще бъде ли успешна,за да родя още едно дете?

Това е много сериозен въпрос и не мисля че някой може да Ви отговори на него. Забременяването и раждането са си " божа работа" и дори някой да изкаже  мнение , не мисля че може да правилно и вярно. По - добре да не се влияете от подобни гледания, както  с Таро, така и с други методи.

# 503
Благодаря за откровенния отговор, a.nik! Ще се вслушам в съвета ти.

# 504
  • Севлиево
Здравейте , може ли на мен да ми отговорите на вдин въпрос. Ще се бъдем ли отново заедно с И, да очаквам ли чудеса по Коледа? Какво ще се случи с нас, обича ли ме, или вече да се отказвам от него. Въпреки че го обичам много..
Благодаря ☺

# 505
Здравейте , може ли на мен да ми отговорите на вдин въпрос. Ще се бъдем ли отново заедно с И, да очаквам ли чудеса по Коледа? Какво ще се случи с нас, обича ли ме, или вече да се отказвам от него. Въпреки че го обичам много..
Благодаря ☺

Кралица меч - крал жезли обърнат - светът
Ами да ти кажа, не мисля, че ще сте заедно, в смисъл на двойка. Заинатил се е, деспотични го раздава. Светът на края за мен е "хванал е пътя". Освободи се от илюзиите, за да отвориш път за нови светове и ти.

# 506
  • Севлиево
Благодаря за отговора,В момента усещам че ще се случи нещо, незнам какво, вмисъл постоянно се засичаме, ходи в моето заведение където аз работя и обичам да прекарвам време си. Приятели  те му, отскоро все ми говорят че трябва за се събираме, да мсе заедно кога ще се съберем за 3 път?

# 507
  • там, където ми харесва
Здравейте , ще се допитам до вас по тази комбинация, а въпросът е М. ще възобнови ли отношенията с Ц.?

слънцето
паж чаши
страшния съд обърната

# 508
Здравейте , ще се допитам до вас по тази комбинация, а въпросът е М. ще възобнови ли отношенията с Ц.?

слънцето
паж чаши
страшния съд обърната
Според мен - не. Емоционална незрялост има тук, склонност да се мечтае за романтика и нежни чувства. Колкото и да има съпротива към трансформацията на ситуацията, наложително е тя да се случи, да се пусне старото, което просто вече не работи и да се продължи напред. Трудна карта, че и обърната, за да продължават процесите и по-дълго, но нещо в отношенията не е било както трябва, не е можело да просъществуват в този им вид. Към момента енергиите ми изглеждат така, по-нататък може да провериш пак след Страшния съд накъде. За добро са случващите се промени. Hands V

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 21:23 от soul81

# 509
  • там, където ми харесва
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт