Карти таро - тема 16

• 53 675
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте, днес  попаднах на темата и ми се струва доста интересна. От доста време имам едни карто Таро (Артурово), което ми е подарък и за последно миналата година го разглеждах и се разрових да прочета малко по въпроса. Не претендирам да съм навътре в нещата, но ми се иска да си намеря някъде и книгата към въпросните карти, защото в нея се обясняват освен основните значения на всяка карта и значенията на конкретната рисунка, която изобразява даден символ, герой или ситуация от Легендата за Крал Артур. Без книжката тълкуванията сякаш си остават непълни и прекалено общи. Та въпроса ми е  някой да има идея от къде мога да си я закупя отделно, без комплекта карти? Търсех я в няколко книжарници и онлайн, но количествата бяха изчерпани. Дали пък случайно някой от присъстващите в темата я има? Поздрави!

Да, наистина книгата е много ценна за тези карти.
Можеш да пробваш в антикварни магазини, видях, че ги има в онлайн мгз-на на Светлоструй, но са на бая висока цена и не знам дали си струва.

С пожелания да си я намериш Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 601
Здравейте, днес  попаднах на темата и ми се струва доста интересна. От доста време имам едни карто Таро (Артурово), което ми е подарък и за последно миналата година го разглеждах и се разрових да прочета малко по въпроса. Не претендирам да съм навътре в нещата, но ми се иска да си намеря някъде и книгата към въпросните карти, защото в нея се обясняват освен основните значения на всяка карта и значенията на конкретната рисунка, която изобразява даден символ, герой или ситуация от Легендата за Крал Артур. Без книжката тълкуванията сякаш си остават непълни и прекалено общи. Та въпроса ми е  някой да има идея от къде мога да си я закупя отделно, без комплекта карти? Търсех я в няколко книжарници и онлайн, но количествата бяха изчерпани. Дали пък случайно някой от присъстващите в темата я има? Поздрави!

Да, наистина книгата е много ценна за тези карти.
Можеш да пробваш в антикварни магазини, видях, че ги има в онлайн мгз-на на Светлоструй, но са на бая висока цена и не знам дали си струва.

С пожелания да си я намериш Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Открих я. Изпратиха ми линкове към книгата сканирана Simple Smile Иначе съм търсила и по такива магазини, но я нямаха.

# 602
Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 23 яну 2018, 03:26 от Секхмет

# 603

към момиче от Марс:
Ще потънеш в един чудесен свят. Но без автентичната история, няма да мине. Особено какво се случва между Нимуе и Мерлин и т.н.
Чудесен избор.

ПС> съжалявам за несполучливата редакция. става дума за Артуровото Таро Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 яну 2018, 03:13 от Секхмет

# 604
Ас пентакли, Крал чаши, 9 пентакли

Каквото посееш, това ще пожънеш.
А за такава комбинация не е нужно да се казва и въпроса. Просто това е. Има справедливост!

# 605
Здравейте отново!  Обещах да пиша какъв е резултатът: одобрени сме за   кредита. И съответно следва другият ми въпрос(дано не ставам нахална)
Ще имам ли успех,  ако вложа тези пари в Пловдив?

# 606
Здравейте дами! Мъчи ме един личен въпрос от месец и ще се радвам ако може някой да ми хвърли едни карти когато е удобно. Става въпрос за романтичната ми връзка с човек с буква Д. Аз малко сгафих (казах неща под афект), той също си пада малко особняк и вледенихме отношенията през последния месец. Интересуваме дали ще си оправим отношенията в близките седмици? Връщам ОВ. Благодаря!

# 607
  • По света и У нас
Здравейте! Бих искала да помоля в удобен момент някоя от вас да ми метне едни карти с въпроса: Ще приключи ли успешно сегашната ми бременност? Бременна съм в 6г.с., но имам кафяво течение, докторите ми изписаха дуфастон и почивки, но аз се притеснявам. Предварително ви благодаря!

# 608
Здравейте малко помощ ?
Въпроса е -Каква е ситуацията около мен?

# 609
Здравейте! Някой може ли да ми хвърли едни карти? Става въпрос за любовният ми живот в близките месеци? Ще се запозная ли с момче, кога се очаква? Ще имам ли стабилна връзка изобщо?

# 610
Здравейте дами! Мъчи ме един личен въпрос от месец и ще се радвам ако може някой да ми хвърли едни карти когато е удобно. Става въпрос за романтичната ми връзка с човек с буква Д. Аз малко сгафих (казах неща под афект), той също си пада малко особняк и вледенихме отношенията през последния месец. Интересуваме дали ще си оправим отношенията в близките седмици? Връщам ОВ. Благодаря!

3 жезли - Отшелник - рицар меч обърнат

Брр, този Рицар меч е опасен и взривоопасен, нажежен до червено. Нещо може да прелее чашата. За сега не мисля, че отношенията ще се хармонизират.

# 611

3 жезли - Отшелник - рицар меч обърнат

Брр, този Рицар меч е опасен и взривоопасен, нажежен до червено. Нещо може да прелее чашата. За сега не мисля, че отношенията ще се хармонизират.

Благодаря! Има ли промяна или липса на такава ще дам ОВ:)

Последна редакция: вт, 30 яну 2018, 10:36 от Avia-na

# 612
Puhche, задай пак въпроса, какво те интересуваше точно за мечтата?

# 613
При мен малко се промениха нещата, затова ще попитам така:
  Да се доверя ли на Надежда? Тя ли ще сбъдне мечтата ми?

# 614
Здравейте малко помощ ?
Въпроса е -Каква е ситуацията около мен?

Първо си сбъркала подредбата на КК - няма как да има 3 карти, три първи карти, освен ако не си ползвала сигнификатор, което пак е тегаво.

Бих те посъветвала да го направиш отново. Първите карти са само 2 Innocent

Последна редакция: чт, 01 фев 2018, 07:45 от Секхмет

Общи условия

Активация на акаунт