АГ-гр.Русе

• 134 595
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
Гледали са те на 4Д,където е 50 лв.
2Д е 30 лв.
Цените там наистина са с 5-10 лв. по-високи,но си заслужава /според мен/

# 376
Ако питате мен  няма нужда от 3Д и т.н. Важно е да се роди живо и здраво и да ги възпитаме да бъдат добри хора. Simple Smile Praynig

# 377
Ако питате мен  няма нужда от 3Д и т.н. Важно е да се роди живо и здраво и да ги възпитаме да бъдат добри хора. Simple Smile Praynig

Ами... аз не мисля като теб. Вярно е, че човек прекалява с изследванията от прегледите, но пък как ще се роди живо и здраво, ако не е огледано всичко, което може да се види в съответните седмици...

# 378
Ако питате мен  няма нужда от 3Д и т.н. Важно е да се роди живо и здраво и да ги възпитаме да бъдат добри хора. Simple Smile Praynig

Ами... аз не мисля като теб. Вярно е, че човек прекалява с изследванията от прегледите, но пък как ще се роди живо и здраво, ако не е огледано всичко, което може да се види в съответните седмици...

По време на бременността ми не са ме гледали на видеозон (освен при записването на ЖК и в 6-7 месец), но определено сега при евентуална втора бременност бих ходила на всички доъпълнителн предгледи. За мой късмет всичко с първата ми бременност и раждане бяха наред.
Така че прегледите са за успокоение на майката, че всичко е наред с нея и бебето - а всеки си решава кога и къде да ходи Laughing

# 379
  • Русе
Моля, някоя скоро родила мама да сподели какво искат в АГ-то за нея и за бебо. Питах док, но много малко неща ми каза, което ми се стори странно, предвид това, което изчетох малко по-назад в темата  Thinking

# 380
Моля, някоя скоро родила мама да сподели какво искат в АГ-то за нея и за бебо. Питах док, но много малко неща ми каза, което ми се стори странно, предвид това, което изчетох малко по-назад в темата  Thinking
Ами задължителните неща не са много, но препоръчителните са повече. Това, което сме писали по-назад включва и едните и другите.

# 381
Здравейте, момичета! Не съм от Русе, но ще раждам в АГ- Русе. Ориентирах се към д-р Хубчев и искам да помоля да ми дадете телефона му- тук или на лични. До към 20-25-ти август трябва да ми се направи секциото, а още нямам лекар. По кое време да го търся, как да се уговоря...имам и разни усложнения, заради което се опасявам да не ми откаже да се занимава с мен...Пишете ми, моля.  Praynig

# 382
  • Русе
http://evromedison.50webs.com/connecteuromed.html

Тук работи, може да се обадиш да си запишеш час. Доколкото знам приема в понеделник, сряда и петък.

# 383
  • русе

Заповядайте, момичета, Училището ни за кърмене набира скорост, времето, прекарано заедно е полезно и приятно, лекциите са безплатни Simple Smile

# 384
http://evromedison.50webs.com/connecteuromed.html

Тук работи, може да се обадиш да си запишеш час. Доколкото знам приема в понеделник, сряда и петък.

Много благодаря! Ще се обадя. А на теб пожелавам леко раждане!   bouquet

# 385
  • Русе
mirelkata, искаше ми се на 25-ти да дойда, но не бях в Русе, сега и на 1-ви пак ще изпусна Rolling Eyes Ако до 17-ти не се приберем в Сф, може да дойда с бебе и да доведа приятелка  Simple Smile
Джини, мен в понеделник ще ме оперира д-р Кунев, после ще споделя впечатления. Поне за сега съм доволна от него  Peace

# 386
venelina81 zdravej! pi6e ti v.mateeva. ako iska6 mi se obadi na tel:0899235521

# 387
  • Murcia, Spain/Ruse
вики,не съм в българия.пиши ми на лични,дай ми емайл, да ти дам скайп ако искаш Hug

# 388
Искам да кажа, че според мен в Русе почти няма добри специалисти. Има малко специалисти, но и те имат само частни кабинети, т.е. трябва да разполагаш с доста пари, за да не се притесняваш за здравето си и даже за живота си. Дано не ми се налага да родя в АГ Русе, защото само като погледна отвън ми става лошо, прилича ми на затвор. И това, което съм чувала за АГ Русе ме отвращава - отношение и компетенция. Аз родих преди 10м. в Сливен в МБАЛ "Хаджи Димитър" - болницата на Пенков. Това е частна болница и не съм платила 1 ст. Освен това акушер-гинеколожката, която ми води консултациите по време на бременността дойде да ме изражда без да съм я молила и без да й платя. Отделно всяка сутрин идваше да ме преглежда:кървене, шевове, гърди, матка и т.н. Донесоха бебето 9ч след раждането и постоянно беше при мен. Кърмех го когато си искам. Стаите са с по две легла и две съседни стаи имат една обща баня и тоалетна, но навсякъде блести от чистота. Навсякъде дограми, теракоти, щори и т.н. Имаше даже и през ноща чистачка и сто пъти влизаха да чистят. Никой не ми е предлагал да раждам с упойка и това за мен е голяма глупост. Болките са най-силни докато почне раждането, по време на самото раждане почти не изпитваш болка и чрез тази упойка вредиш на детето даже и на себе си, защото много по-трудно раждаш. И никой не ме е рязал предварително и затова имах само 2 шева и отделно самите конци бяха от тези дето сами падат и затова не се е налагало да ходя да ми ги махат. Сложиха ми упойка след като родих като почнаха да ме шият, но и за това не ми взеха пари. Всичко беше идеално. Списъкът, който ми дадоха за родилния дом беше много малък : доколкото се сещам 2 памперса за майката, 1 пакет памперс за бебето, 1 термометър, 1 глюкоза /но не ми взеха/, мокри кърпи за бебето, 2 шишета за бебето, 1 кутия NAN долу горе това беше. Друго каквото ти си прецениш си вземаш, но те не ти искат даже всичко което беше останало ни върнаха. Отношението им също беше много добре, така че ако ми се наложи пак бих родила пак там
или поне в Тутракан. Ако имате други въпроси можете да ми пишете.

Това писах април месец и е за жени, които не вярват, че има частни болници, където не плащаш нищо и всичко е перфектно, включително и отношението.

# 389
  • русе
 ...2 шишета за бебето, 1 кутия NAN ...

Ето това не е перфектно.

Общи условия

Активация на акаунт