Аз така си го представям.
Но точно след случката на никой (предполагам) не му е до това. Т.е. да ходи на друг лекар, за да си вади медицинско. Нито пък да правят аутопсия ......

Аз нямам никакви наблудения от АГ-то,родих едно прекрасно бебче преди месец и половина в Ескулап при д-р.Шишкова и съм изклъчително доволна и от нея и от екипа.Мъжът ми присъства на раждането,което беше от голямо значение за мен.Родих през ноща в 3.30ам на раждането присъстваха д-р.Шишкова,две акушерки,анестезиолог,детски лекар и детска сестра.Платих на клиниката 750лв. със епидуралната упойка и не съм плащала нищо друго.На другата сутрин имаше спешно секцио и свикаха екип точно за 10мин това ми го обясни след това момичето което е раждало.Също така в началото на 9мес. вдигнах кръвно и понеже д-р Шишкова беше отпуска изван БГ се свързах д-р Рудницки и лежах там 4 дни и ако тя не се беше върнала щях да раждам при него.Изобщо много съм доволна от клиниката и персонала който работи там,също така много ми помогнаха и с кърменето, защото зърната ми са малко плоски а и моето съкровище постоянно заспиваше,благодарение на съветите които получих вече 2ри месец кърмя моето бебче и мисля да продължа докато мога.Чао и успех на всички които им предстои раждане