АГ-гр.Русе

• 134 595
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
За подобни неща (съд) се свиква експертиза и се освиделства всичко. Но това, според мен, е трябвало да се направи веднага (ако не е било сторено де) и се прави аутопсия на бебето, за да се установи причината за смърта.

Аз така си го представям.
Но точно след случката на никой (предполагам) не му е до това. Т.е. да ходи на друг лекар, за да си вади медицинско. Нито пък да правят аутопсия ......

# 46
Мои нови, но вече толкотва скъпи  и значими приятели, искам да  отправя едно голямо БЛАГОДАРЯ за подкрепата Ви! БЛАГОДАРЯ!!!  Вашите думи ме трогват много и ме карат да се чувствам все по-уверена в действията си знаейки, че не съм сама и ще помогна на още много жени. Чакам с нетърпение да се запозная с вас - jketarina и  infinity! На мен също ми се налаг да пътувам извън Русе, но мисля, че  другата седмица бихме могли да се организраме, за да поставим основите на нашето общо начинание. За всички, които биха искали да се присъединят към нас оставям отново адреса си: aneta_stoyanova@abv.bg.
Бъете здрави и нека лятото донесе на Всички Ви топли усмивки и горещи емоции!

# 47
Мила Ани, това което пишеш е просто ужасно потрисащо, акъла ми не го въприема?

Как е възможно? Значи излиза, че тези "хора" умишлено убиват бебенца - но как, с каква цел, за какво?
То това е недопустимо.

Надявам се и ви пожелавам много сили!

# 48
Много сили и от мен!!! И моят мозък отказва да възприеме такова поведение на хора, които са се клели безрезервно да помагат на хората. newsm78

# 49
Мила Ани,
аз заминавам днес и ще се върна към края на месеца.Междувременно може би е хубаво да се пусне друга тема"Недоволни от АГ-Русе "с линк към тази,за да съберем повече привърженици.
Някоя по-опитна с форума,може да го стори вместо теб.

Не мисля,че са убили бебчето нарочно,по-скоро от безхаберие,апатия и чувство за безнаказаност!

Хайде и останалите,Вергилия,chibi,benip включете се и вие.Да не оставаме нещата така!!!
До скоро

# 50
Пуснах новата темичка!!!!

# 51
Простете мами, но аз не мога да включа.

Искрено съжалявам за това, което се е случило с Ани. Но аз просто нямам от какво да се оплача - аз съм доволна от престоя си в АГ - Русе. Ако наистина е лекарско небрежие ....... това може, но това трябва да се докаже

# 52
О, мили момичета - много уважавам това, което искате да постигнете ... но и аз немога да се включа, защото съм също доволна от всичко и всички.
Раждах при лекарка, спомената от Ани, на която съм много благодарна ... но не я защитавам, и не бих се намесила. Нито с добро, нито с лошо.

Значи аз там съм била три пъти - в гинекологията за задържане, в патологията за кървене, и за раждане накрая.
Била съм и с "връзки" и без. Помогнаха ми винаги адекватно. Просто съжалявам за Ани и недоумявам.  Cry

Едиствено се чудя - сина ми се роди с вродена анемия, която те излекуваха с кръвопреливане. Цял набор от неонатолози. Незнам в Ескупал дали щеше да може да се случи това?
ДА не паниране бъдещите майчета като прочетат всичко това?

# 53
Аз също съм нямала проблеми, но имам доктор от гинекологията, с когото работя, ако ми се наложи престой там. Така поне  той си ме гледа. Ангажирах си го за раждането. И почивките си е идвал да ме види. Не мисля, че ще уплашим бъдещите майчета, решили да раждат там. Все пак сред персонала има и такива, които си вършат добре работата и се отнасят човешки с пациентките, но има и такива, които са за   #2gunfire

# 54
Мила Анета, мисля, че мога да се добера до вътрешна информация по "твоя случай" (sorry about it)! Давам си сметка колко време е минало (от темата и т.н.). В случай, че имаш нужда от такава, драсни някой ред и ще помисля как да се свържем. Сериозно!

# 55
Мила Анета, мисля, че мога да се добера до вътрешна информация по "твоя случай" (sorry about it)! Давам си сметка колко време е минало (от темата и т.н.). В случай, че имаш нужда от такава, драсни някой ред и ще помисля как да се свържем. Сериозно!
Благодаря за предложението! Можете да ми пишете на личният адрес aneta_stoyanova@abv.bg, за да се  да се срещнем.

# 56
С всеки изминал ден все повече и повече се отказвам да използвам услугите на АГ- Русе и Ескулап. Какво е това отношение? За какви болнични условия става въпрос?! В кой век живеем?!
Аз имам голямото желание да родя в Тутракан, при д-р Л. Бойчев. Единственото, което ме спира, обаче е, че бебенцето трябва да се появи през Януари, а незнам дали пътищата ще са проходими. Не ме вълнува, нито, че ще бъда далече от роднини, нито, че детенцето ще се води към Силистра.
Анета, толкова много съжалявам за загубата ти. Поплаках си, след като прочетох твоя разказ. Мисля, че такова безхаберие и проява на отвратително възпитание няма да остане безнаказано (рано или късно)!

# 57
Здравейте!Ани мила много съжалявам,не мога да си представя каква е болката ти. CryАз нямам никакви наблудения от АГ-то,родих едно прекрасно бебче преди месец и половина в Ескулап при д-р.Шишкова и съм изклъчително доволна и от нея и от екипа.Мъжът ми присъства на раждането,което беше от голямо значение за мен.Родих през ноща в 3.30ам на раждането присъстваха д-р.Шишкова,две акушерки,анестезиолог,детски лекар и детска сестра.Платих на клиниката 750лв. със епидуралната упойка и не съм плащала нищо друго.На другата сутрин имаше спешно секцио и свикаха екип точно за 10мин това ми го обясни след това момичето което е раждало.Също така в началото на 9мес. вдигнах кръвно и понеже д-р Шишкова беше отпуска изван БГ се свързах д-р Рудницки и лежах там 4 дни и ако тя не се беше върнала щях да раждам при него.Изобщо много съм доволна от клиниката и персонала който работи там,също така много ми помогнаха и с кърменето, защото зърната ми са малко плоски а и моето съкровище постоянно заспиваше,благодарение на съветите които получих вече 2ри месец кърмя моето бебче и мисля да продължа докато мога.Чао и успех на всички които им предстои раждане Heart Eyes

# 58
Аз имам голямото желание да родя в Тутракан, при д-р Л. Бойчев. Единственото, което ме спира, обаче е, че бебенцето трябва да се появи през Януари, а незнам дали пътищата ще са проходими.

за пътя не се притеснявай Тутракан е много по близо до Русе, какъвто и да е пътя ще се стигне пак по бързо стига де не е обявено бедствено положене. Ние пътувахме за Варна 10 дена преди термин/ аз там раждах/ и то в най голямата виелица когато положението там беше критично, за една седмица всичко се оправи и пътищата станаха проходими. На връщане след изписването малкия си спа като къпан и се събуди чак в къщи. Много добре му се отрази возенето  Laughing а какъв сняг ни посрешна в Русе няма да ти казвам хем беше началото на март. Така че не мисли за пътищата мисли за бебо и колко ще вие хубаво заедно Laughing Laughing успех Peace

# 59
Ния съжалявам това което се е случило с теб, дано сега вече всичко е ок. Искам да попитам някой чувал ли е  Ескулапа да са сключили договор със ЗКаса и те да поемат някаква част от парите за раждането или престоя, или нещо друго което поема касата?? и имали въобще нещо такова де, че днес видях една позната влязла в 9-я и се чуди къде да ражда а е чула за нещо такова newsm78
Здравей, на мен ми се наложи два престоя в Ескулапс и всичко беше безплатно, т.е. от ЗКаса.Първият път за почистване от кухо яйце - кюртаж и вторият път за серклаж, но за раждане попитах лекаря и ми каза че е 650 лева.

Общи условия

Активация на акаунт