АГ-гр.Русе

• 134 595
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Здравеите на всички мамчета имам едно вапросче разбрах че в Русе за 2ро дете се дават 600лв. а,таи като аз реших да рода в Тутракан за там не знам колко отпуска общината, моля ви ако някои знае да ми каже.  newsm20 newsm10 smile3503

# 361
зд. дисни - кога лежа в болницата аз бях на 7 май ти невлезели 2 дна след мен защото си мисля че те познавам и беше определена за ноември ако е така моляте отговорими.

# 362
Здравеите на всички мамчета имам едно вапросче разбрах че в Русе за 2ро дете се дават 600лв. а,таи като аз реших да рода в Тутракан за там не знам колко отпуска общината, моля ви ако някои знае да ми каже.  newsm20 newsm10 smile3503

Това е за цяла България!
250-за първо
600-за второ
200-за трето и всяко следващо.

За близнаците има еднократна помощ.

# 363
Днес четох в ruseinfo.net че за близнаци помоща щяла да бъде 2400лв.... аз ли не разбрах добре,ама така пише.....

# 364
Ама и аз как съм написала... то всичко е еднократна помощ всъщност, но отскоро за близнаците дават повече пари на куп.

# 365
зд. дисни - кога лежа в болницата аз бях на 7 май ти невлезели 2 дна след мен защото си мисля че те познавам и беше определена за ноември ако е така моляте отговорими.

Здравей, Йонни, не съм аз. Мен ме изписаха на 31 май.  Simple Smile

# 366
mnogo ti blagodaria zl-76 za barzia otgovor kolko narod pitax nikoi ne znae.  Simple Smile   

# 367
ok. Disni iavno samse obarkala s drugo momi4e newsm10 newsm10

# 368
Днес ми се наложи да отида на гинеколог, не съм ходила от година и ми се стори, че доста са се вдигнали цените за преглед. Интересно ми е колко струва в момента преглед + видеозон в другите кабинети. Ако някой може да ми отговори. Умишлено не пиша къде съм ходила, изключително съм доволна от отношението и прегледа, но се замислям дали да отида пак другия път там, заради високите цени.

# 369
 Joy-ходила си при Хубчев
При Ю.Георгиев преглед с видеозон е 20 лв

# 370
Сори за спама, но Isa76 беше ми писала, но не мога да ти отговоря, защото все ти е пълна кутията и не мога да ти пиша лс.

# 371
преглед и видеозон е 20лв.а само видеозон е 15лв.аз ходя при Зарзаланов

# 372
Благодаря ви за отговорите. Миналата година не съм плащала повече от 20 лв, затова се изненадах така.

# 373
Благодаря ви за отговорите. Миналата година не съм плащала повече от 20 лв, затова се изненадах така.
Сега ми стана любопитно къде ходи и колко ти е струвал прегледа Money

# 374
Ходих в Евромедисон - преглед + видеозон - 50 лв. Отпред имаше ценоразпис - за преглед - 30 лв, за видеозон - 30 лв. На мен ми взе по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт