Искам да кажа ... (139) през октомври 2017

• 230 420
  • 5 026
  •   1
Отговори
# 4 710
Добро утроо !
То било много хубаво да станеш по светло,чувстваш се някак по—бодър Grinning .Днес моите хора по—бързо се оправиха и тръгнаха на време.Чудо голямо е това при нас Joy .Аз съм много бърза и организирана,а ММ напротив.Винаги в последния момент се сеща за още нещо за вършене,и така неусето си минава времето.
Рая,бързо да минават черната серия и болестите при вас Hug .

# 4 711
Добро утро!
Райче, Жаки, Кате, горе главата. Всичко отминава. Ако и друг има нужда от подкрепа, стискам палци да мине всичко лошо.

# 4 712
  • Варна
Никакви празници не ме вълнуват днес, аз открай време не го харесвам тоя "празник".

Супер ми дойде смяната на времето, точно на място. Лягам нормално и ставам нормално, нямам нужда и от аларма даже.

Аз утре смятам да почивам, така и така клиентелата ми е основно студенти и предполагам, че и да отида на работа само ще си кукам в офиса. Така че съм направила списък със задачи, за които трябва да изляза в работно време и в такива дни гледам да ги свърша всички наред. Пък много излязоха, ще им се не види. Денят ще бъде по-зле и от работен. Единствено ме утешава, че не е учебен и трафикът ще бъде една идея по-лек.

Ще сменям банката аз. Няма да се разберем с ОББ. Сайтът им продължава да ми блокира абсолютно всеки път, само техния, а те продължават да твърдят, че проблемът е при мен.

# 4 713
😘💖🤗

Последна редакция: вт, 31 окт 2017, 23:18 от JACKLIN*

# 4 714
Каква сладка панда.

# 4 715
ООо, да! Сладка панда!
Ех, какво нещо е животът....сутрин- панда, вечер- скелет!

# 4 716
  • Бургас
Добро утро!
Пандата е разкошна!
Ние не празнуваме това безумие,за мен самата. Преди години на моите съм правила само тиквен фенер,толкова! Нищп повече! Сега даже не се и сещат за него. Но тиквен фенер харесвам. Стои хубаво! Правихме го усмихнат! То би трябвало и с диня да може да се направи 😉 зза лятото.

# 4 717
Добро утро и от мен!

Куркума, разкошен! Трябва да издадеш поне един том с разкази.

Преди малко паднах в офиса и се пребих като куче.
Станах да си затворя вратата, а подът още неизсъхнал добре. Та като се подхлъзнах...направих такъв лупинг, и с все достолепния си килаж си забих коляното в земята.

# 4 718
  • Варна
Жаки, тая панда ако се завърти около моята щерка, да знаеш няма да се отърве от нея Simple Smile

# 4 719
  • София, Младост
Добро утро!
Много сладка панда Simple Smile
Аз нищо не съм подготвила за днес. Да мине днешния натоварен работен ден и от утре съм отпуска. Ще разпуснем ваканционно малко на хотелче с топла минерална вода. Заминаваме довечера като свърши каката училище, а така мразя да шофирам по тъмно. Мъжката част от фамилията замина вече.

# 4 720
  • Sofia
ЖалинО,къде си скрила пуФкавото Жаки  Rolling Eyes...как се изфинила тая панда  Heart Eyes, и сериозна,влязла в роля  Hug. Много е хубава,много.
Харесвам всякакви празници аз.Това с мрънкането,че си забравяме българските обичаи/традиции/празници ми идва ту мач. БашкА с мама като започна да споря по темата. Никой никого не насилва да празнува/НЕ празнува,какви са тия излишни полемики дали трябва или не.Кой как душа му сака.
Заведох си младежа на училище.Не спря да ме уговаря да не ходи  Crossing Arms.Ама,тцъ...нахалното ми то.Изкяри 2 дни повече ваканция,нека днес малко се поразучи.
Ще наглеждам обектите и ще свивам сърмите на работещите, след малко  Mr. Green.Дупе да им е яко на майсторЯта и на  ръководителя, да позатегна малко редиците, че следобяд като си дойде чорбаджията и ще ни търси сметка за (без)хаберието  Whistling.

# 4 721
Добро утро, аз дойдох (заради мъжа ми, разбира се, не защото съм много работна Joy) един час по-рано в офиса, обаче установих, че капсулите кафе са ми в другата стая, а не ми се слиза до пазача за ключ... ех, да му се не знае.
Мен вчера ме сцепи кръст, малко се бях шашнала, обаче днес явно ще се сбогувам с гадната болка, та ми светна.
За довечера съм се запасила с бонбони, сега се сетих, че мъжът ми е на футбол, та сама ще отварям на "чудовищата" Trollface
И между дугото, докато идвах сутринта към офиса, чорапите ми, които явно са възкъсички, се изхлузиха в обувките и сега са ми обути наполовина... обаче обувките ми са от тоя тип Тимбърленд
Скрит текст:
и познайте дали не ме мързи да ги събуя, за да си обуя чорапите, които пак ще се изхлузят? Rolling Eyes Явно днес ми е писано да ходя с половин чорапи, пък кой освен мен (е, вече и вас) знае Bowtie

Рая, да се оправяте бързо!
Куркума, кафе нямаше, но поне си почетох твоите писания, та пак не мога да се оплача Simple Smile
Sesylle, браво бе, дано не си контузила нещо, аз преди месец паднах на стълбите в нас, но сама си бях виновна, а как само паднах... То по тия стълби от дете та до сега си падам периодично, някак си дори не се трогвам вече, отделно съм си и спъната.
Жаки, пандата е чудно сладка Simple Smile

# 4 722
  • дядовата ръкавичка
Сладка пандичка  Laughing

Ох, Куркума, много живо си го представих този черен и рошав като кукер котарак  Simple Smile

Поизпуснах ви, с щерката бяхме в болница за "забавеното й развитие". Нищо й няма, което е добрата новина. За 3 дни обаче успя да ме подлуди, изрева един вагон сълзи, опитва се да ме манипулира, бяга от къщи /за цели 15 минути/, изобщо всички пуберски екстри накуп.... И шантажът продължава ...

Рая, бързичко да излизате от черната серия!
Скрит текст:
От 3 години го чакам това слънце да изгрее, дето идвало след тъмното. Не съм суеверна, но ей онзи ден си мислех, че са ни направили магия ..... не може пък чак толкова нищо да не върви и всичко да се скапва и проваля  Crossing Arms
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 31 окт 2017, 08:57 от Айяла

# 4 723
Повечето от хората, които това не празнували, онова не празнували, не празнуват и отбелязват и българските празници. Така че това с мрънкането и на мен ми идва в повече. Всеки да празнува, каквото намери за добре или да продължава да си се облича в кафяво, както има един стар виц.
Айяла, истината е, че минава, трудно е, бавно е, но минава, после следва пак спокоен период, после пак тъмен и така. Никога не е само черно или само бяло, хубавото е, че в живота е цветно, много при това.

# 4 724
  • София
Добро утро на всички!

Няма да празнуваме Хелуин, защото у нас никой не го отразява този празник. Не, че сме против, но не сме и за, значи пасуваме. Нямаме и деца в подходяща възраст в блока (само бебе и дребосък), та не се притеснявам от пакости.
Сега и аз си спомних, че когато бях малка през лятото са ни правили динени фенери. Бяха много хубави! Стана ми мило.
Пандата е супер сладка. И верно както каза Джена, май вече не е пухкавелка. Simple Smile

Весел ден на всички!
Болните на Рая да оздравяват!
Сесили, чак мен ме заболя като те четох ooooh! Преди няколко години щях да си счупя крака да бързам да вдигна телефона. Така изхрущя, че чак детето се уплаши. За щастие го бях навехнала само.

Общи условия

Активация на акаунт