Искам да кажа ... (139) през октомври 2017

• 230 416
  • 5 026
  •   1
Отговори
# 4 770
  • постоянно
Рая,
 красив спомен  Hug

Сесиле,
 честит ти рожденик , да е жив и здрав и само радости  да ви носи.  bouquet

Готови сме за Хелоуин- 4 кг  сладости за децата и 40 захаросани ябълки  ( за който се уреди първи )
Ще напръскам вратата с фалшива кръв, имам и специален звънец с кикота на вещица .

За Коледа съм готова - само 2 ваучера ми остана да взема и това е - приятели и роднини от 4 страни - са готови. Всичко е в нашата спалня , ще пакетирам и започна да изпращам Ноември.

Снощи правих стър фрай с калмари и чау мейн сос- МС си " облиза " чинията, а ММ за1ви , че не обичал калмари и яде препечени филии с масло и чай  Mr. Green

Куркума,
 много ме зарадва със думата " сабахлян" - баба ми ( мир на праха и ) я използваше често . Нейн лаф още беше израза " Тъттананачи " , което винаги сме се чудели какво означава ( дори и дядо не знаеше ) В контекста , в който се  използваше е нещо като " Да му се не види "   Mr. Green

# 4 771
Сесили, честит рожденик, да е жив и здрав Hug

пп: пак пропускам постове Blush

# 4 772
Аз ще отбележа Хелоуин като изгледам поне два хорър филма. Но така или иначе това е предпочитан жанр, който гледам често. Но все пак е нещо. Имам и бонбони. Grinning Ако никой не звънне, с ММ ще се почерпим добре.

# 4 773
Една сладка пандичка видях Animal Panda Face.
Болните да оздравяват.
Да е жив и здрав любимят образ на Сесил.

Празниците, независимо наши или чуждоземски, не ми пречат. Те са просто повод да се събереш с близки и приятели. Сега поне никой никого не задължава да празнува, ако не иска. Защото си спомням едни времена, когато беше задължително да празнуваш Великата октомврийска революция и Нова година, но пък Коледа и Великден бяха забранени. Така че, .... всички знаем какво е казал Мечо Пух. В крайна сметка всеки ден може да е празник стига да искаш да си го направиш такъв Simple Smile.

# 4 774
Много красив спомен, Рая!

# 4 775
  • Телиш/Плевен
Изчетох ви, че даже ще успея и да се разпиша. Hug
Много натоварен беше този семестър, но поне лекциите минаха, а между изпитите има достатъчно време за подготовка и вярвам, че ще се справя. Тотално се загубих, но едва успявах да изчета всичко и да отсея рецептите, та нямаше закога да пиша. Надявам се да нямам пропуск, но ако някой не си вижда рецептата, нека ми пише.

Поздравления за Лили и успешно взетия изпит! Поздрави и на Белла за достойния дебют като треньор! Hug Ще пропусна някого, но поздравявам всички, които са се похвалили с нещо. Hug

Жаки, страхотна пандичка си имаш! Heart Eyes

Сесили, много здрав и щастлив да е мъжът ти и весело да си изкарате. Beers

На Куркума стотици пъти съм му казвала, че обожавам да го чета, та сега просто се присъединявам към тези, които казаха, че трябва да издаде книга. Heart Eyes

За Коледа не съм мислила още, обикновено в края на ноември започвам подготовката с подаръците, дано ми хрумнат някакви идеи, че с всяка година се изчерпвам все повече. Thinking

В събота и неделя бяхме на сбор на село и беше страхотно, сестра ми вече напълно се е възстановила, а и ремонта бяха завършили, та сякаш къщата беше като нова за мен. Въобще всичко беше много хубаво, но за кратко, уви. Дано скоро имаме възможност да отидем за повече. Елица не спира да пита кога ще идем пак, много хубаво си играха с племенника. Heart Eyes

Нямам нищо против Хелоуин, но не го отбелязвам по някакъв начин (е, ако не се брои печенето на тиква, но сезонът е такъв и често си пека, защото обичам, не е конкретно за този ден Grinning). Ще видим Елица като поотрасне на какво мнение ще е, ММ е върл противник, но аз ще я подкрепя ако иска да го празнуваме.

# 4 776
Куркума е много сладкодумен. И Светалчо също. Simple Smile

Аз искам книга с бисерите на малката Жаки. Simple Smile

# 4 777
  • София
Тони, ако откриеш такова червило, свирни. Laughing Не мога да попадна на хубаво тъмно червено червило. Не че се нося така всеки ден, но искам да имам.
Цвети, купих си тъмно лилаво, но имаше и тъмно червени. Взех и черен молив за очи със сребърни блестящи частици.

Хър, като прочетох за захарните ябълки и ми увисна ченето. Ако ти бях съседка, досега да съм дотърчала при теб.

# 4 778
Раздадох си лакомствата. Отборът по баскедбол, който детето тренира дойдоха. Бяха много сладки ама май бяха разочаровани, че него го няма в къщи. Странно ми е, че те го приемат за голям и по съвсем различен начин, а за мен си е детето пубер.

Е, казаха, че съм почти толкова "Cool",  което май беше комплимент, освен ако не е ставало дума, че приличам на мумия Simple Smile.

Днес забравих, че имам среща. Звъня на един колега на офисния му номер и се нервя, че не си е на бюрото. В този момент той ми звъни на мобилния и ме пита къде съм Simple Smile.

Метнах се на едно такси и се замъкнах, ама на връщане си взех автобус, а се оказа, че нямам пари в картата, а и няма как да заредя, защото нямам кеш. Шофьора явно разбра по погледа ми каква съм отнесена и само ми каза да седна, та изкарах едно безплатно возене.

# 4 779
Е, Тони, много готина ще се направиш. Grinning

Да се покажете после маскираните. Мен ме кефят много тиквите. Едни такива озъбени и светещи. Може и ухилени. Но иначе не обичам тиква. Ям само в баница. Като се замисля и баници правя много рядко, мама прави. Не ми се занимава на мен. При все, че с готови кори правя.

# 4 780
  • Бургас
Моята девойка щяла да се маскира като миска /проблем с ш-то Simple Smile Баща й я пита дали като мишка или миска? "Абе направо като плъх" казва тя. "Но ние не го отбелязваме този празник- продължава бащата. "Мама говори испански, значи е половин българка, половин испанка. В Испания го празнуват, значи и аз". Та така, по майчина линия ще празнува. Само дето е трябвало днес май да е маскировката, а не утре.
Следобед, ако е хубаво времето, ще отидем да гледаме кукери /Карз, благодаря, че сподели инфо/.

Започнах и аз вече да се оглеждам за подаръци. С играчките беше лесно, все се намираше какво, а сега направо не знам.

Кате, как е днес Вайлето?

# 4 781
Жаки, много сладко това дете, само за целувки.
Сесил да ти е жив и здрав мъжа, да си отпразнувате добре.
Аз нямам проблеми с празници, кой каквото го влече да си празнува, важното е да му е приятно.
По повод родолюбските позиви за не празнуването на това и онова, за мен е по-важно да се пази природата на нашата страна, за мен това е патриотизъм да те е грижа където отиваш и да пазиш. А това не се вижда често.

# 4 782
Благодаря за пожеланията на всички.

Тук намерих доста слушалки със слот за карта, сега ще разглеждам и избирам. Simple Smile

https://www.amazon.co.uk/Wireless-Headphones-Micro-SD-Card-Earph … -bin%3A6198255031

# 4 783
Трябва да се мобилизирам и да прибера прането. Ще го отнесе вятъра. И нещо за вечеря да измисля. Аз съм лесна, една голяма салата и банан и съм ок. За мъжа ми нещо трябва да измисля. Май ще запека бутчета с картофи. Хич не ми става, така удобно съм полегнала.

# 4 784
Аз празнувам Всичко!
Днес цял ден съм така,всъщност почти всеки ден.И ако някой ми пусне оцет в гърненцето с мед,то приемам,че оцедът е рядък вид "балсамико" и продължавам. Yum

Общи условия

Активация на акаунт